ET ØNSKE OM EN GOD JUL

Jeg ville rett og slett bare stikke innom for å ønske dere alle en GOD JUL 

Jeg er så ufattelig lei meg for at jeg ble syk rett før julaften, desember er virkelig den tiden jeg føler bloggen min er i sitt ess og jeg blir direkte trist av at jeg ikke har klart å levere de siste dagene. Men jeg er så dårlig at jeg ikke får gjort annet enn å sove, sove enda mer og stresse med at jeg ikke får blogget. Så nå har jeg bestemt at jeg må rett og slett ta ett par dager med helt fri, alt jeg vil er å bli frisk slik at jeg kan komme meg hjem til familien for å ferie jul sammen med de. Jeg håper likevel jeg har klart å spre masse juleglede med dere denne desember, og jeg håper så inderlig dere har kost dere masse og fått en god følelse av både bilder og tekst her inne. Aldri før har jeg lagt ned så mye tid, energi og timer i innleggene mine, så nå må jeg bare ta meg ett par dager for å komme meg på beina. Vi sees igjen etter julaften, jeg har en haug av koselige ting jeg skal vise dere i romjulen.

God jul til alle mine fantastiske lesere! Jeg er så glad i dere alle! Håper dere nyter de magiske dagene vi har i møte og at dere er tilstede for alle rundt dere i denne tiden. Husk at det er viktig å logge av nå i julen, slå av iphonen og flytt blikket over på det julen handler om. Nemlig de du er glad i, god mat, tradisisjoner og kjærlighet. Vi sees igjen første juledag! ♥

25 kommentarer

 1. God jul flinkeste Kristina <3

  1. kristinaandersen

   God jul Marte <33

 2. Ingvild

  God bedring, fineste deg! IKKE ha dårlig samvittighet 🙂 Ha en velsigna juletid!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Ingvild <3 God jul snille deg <3

 3. Cathrine

  God bedring Kristina, og god jul til deg og Milo ❤

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Cathrine! God jul <3

 4. God jul og god bedring fantastiske Kristina <3 nyt tiden med familien

 5. Ha en fantastisk fin jul Kristina 😁 Du har så absolutt spredt masse juleglede og inspirasjon så ikke ha dårlig samvittighet om det er litt roligere noen dager. Vi blir ikke borte av den grunn 😉 Nyt julen med familie og venner og masse god bedring❤️

 6. Anna Justyna

  God Jul Kristina til deg og dine familie! <3 🙂

 7. God bedring, fine Kristina! Håper du får en fantastisk julefeiring med de du er glad i. Kos deg masse♥️🎄

 8. Riktig god bedring,Du har levert så himla bra i hele desember,så ta nå den tiden du trenger til og bli frisk.

 9. Kristine

  Det har vært så mange fine og gjennomførte innlegg her i desember, så ta deg fri i jula med god samvittighet og ikke minst bli frisk!! God jul <3

 10. God bedring vakre deg. Kos deg masse med fammilien i jula. Jeg skal feire min første jul som gravid. Nyt denne magiske tiden.

 11. God bedring. Og god jul ønskes deg og dine. Håper du koser deg masse og logger av helt. Nyt!!! Du leverer til de grader. Du er toppen. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 12. God jul flinke og herlige, Kristina ❤️ Nyt «ferien» Du har levert så til de grader i desember. Ikke ha dårlig samvittighet for ett par dager med halvveis blogging, når alle de andre dagene har vært supre.

  Gleder meg til litt kickass treningsinnlegg i januar 😍

 13. God jul, Kristina! 🙂 Jeg håper du blir frisk til julaften.

 14. God jul og god bedring kjære Kristina. Nyt dagene! Det fortjener du.

 15. God bedring fine Kristina. Flott at du prioriterer helsen din og familie i juletiden. Jeg har også blitt syk nå i innspurten og tenkte, helt krise. Men vet du hva, sånn er livet og man får bare senke skuldrene og gjøre det man orker så kommer julen allikevel. God jul og nyt juledagene med dine. Juleklem fra trofast følger, gleder meg til å følge deg videre i 2018❤️

 16. Trudebr

  God jul knuppeline! Kos deg med dine kjære <3

 17. Christina

  God jul Kristina <3 Hvor er genseren fra?

 18. God jul fra meg Eg unsker deg fin jul

 19. God jul, og god bedring! 🙂

 20. ThereseJ

  God jul til deg og milo Kristina 😊❤️Hilsen meg og bosse🐶

 21. God jul <3

 22. Jeanette

  God jul!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *