12 GIFTS OF CHRISTMAS

God onsdag, dere ♥ Jeg er så lei meg for at jeg ikke fikk oppdatert på bloggen i går, men jeg har altså en god grunn. Du kan jo bare tippe hvem som har blitt syk? Selvfølgelig meg, det måtte jo bare skje med et immunforsvar som ikke ligner grisen. Natt til i går ble jeg liggende å kaldsvette, og formen er ikke bra. Feber og vondt i kroppen, rett og slett. Er det en tid jeg ikke vil væe syk på så er det i jula, men timingen kunne faktisk vært dårligere – nå håper jeg at formen i det minste kan bli fin til julaften. Fingers crossed! Jeg stakk egentlig innom for å tipse dere om en superfin og ny julefilm, som jeg er ganske sikker på at du kanskje ikke har sett. Håper den faller i smak like godt som den gjorde hos meg 🙂

12 gifts of Christmas

12 gifts of Christmas handler om Anna, en superskjønn jente som prøver å få hverdagen til å gå rundt med et stort ønske om å bli kunstner. Men det er lettere sagt enn gjort, og etter råd fra søsteren sin – bestemmer Anna seg for å prøve noe nytt denne julen. Hun vil jobbe som personlig shopper, da hun er ekstremt dyktig på å glede folk med gavene sine og ikke minst finne ut hva mennesker rundt seg egentlig ønsker seg til jul. Hennes første kunde blir Marc, en vellykket og kjekk forretningsmann – som har alt annet enn nettopp tid. Anna får i oppgave å kjøpe 12 julegaver, og hun gjør det med glans. Men kanskje viktigst av alt så får hun et nytt og koselig bånd med Marc – samtidig som han lærer seg at julen egentlig handler om alt annet enn dyre gaver og tidspress. Kanskje det er på tide å ta to steg tilbake, roe ned og bruke tid sammen med familien?

Filmen finner du på TV2 Sumo, og den er så fiiin! ♥

52 kommentarer

 1. Uff da, masse god bedring! Jeg fikk influensa i romjula i fjor, IKKE moro å ligge hjemme med feber og vondt når alle andre koser seg. Fikk nå unnagjort typ hele Downton Abbey, da, så det var jo noe 😂

  1. kristinaandersen

   Haha, det er jo også noe! Man kan i hvert fall kose seg med god samvittighet, da man ikke orker å gjøre annet enn å se serie + sove uansett :p Ha en fin onsdagskveld, Oda <3

 2. Kristine

  Takk for tips – denne må jeg se 😀 Og god bedring til deg, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Kristine <3

 3. pernilla

  Jeg finner den ikke på tv2 sumo.. 🙁

  1. kristinaandersen

   Du må gå på CMORE på Sumo, alle som har sumo har gratis c-more i hele desember hvor blant annet denne julefilmen ligger 🙂 Klem!

 4. Kjipt, det forstår jeg.. jeg er blitt skikkelig forkjøla( virus ikke feber) og tannverk.. så det er ikke bare deg😅 Ønsker deg masse god bedring😀

  1. kristinaandersen

   God bedring til deg også, Mari :*

 5. God bedring. Håper du kommer deg fort på beina igjen. Du får nyte all din fine julepynt og ta julefilm maraton og serie maraton og sove masse. Drikk mye drikke. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Anja <3

 6. Finner ikke denne filmen på sumo? Har du skrevet feil, eller?

  1. kristinaandersen

   Nei 🙂 Du må gå på CMORE på Sumo, alle som har sumo har gratis c-more i hele desember hvor blant annet denne julefilmen ligger 🙂 Klem!

 7. Marianne

  Hei du! Fast følger av bloggen din, og diggar deg! Men eg har forsøkt å finne denne filmen på sumo, men finner den ikkje??

  1. kristinaandersen

   Takk Marianne, så koselig å høre <3 Du må gå på CMORE på Sumo, alle som har sumo har gratis c-more i hele desember hvor blant annet denne julefilmen ligger 🙂 Klem!

 8. Ser ut som en fin film! Er du sikker på at den ligger på tv2 sumo? Finner den ikke der.. 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Paula <3 Du må gå på CMORE på Sumo, alle som har sumo har gratis c-more i hele desember hvor blant annet denne julefilmen ligger 🙂 Klem!

 9. Finner den ikke på sumo

  1. kristinaandersen

   Du må gå på CMORE på Sumo, alle som har sumo har gratis c-more i hele desember hvor blant annet denne julefilmen ligger 🙂 Klem!

   1. Finner den ikke når jeg går inn på CMORE. Heller ikke om jeg søker.. men fant flere andre koselige julefilmer da 😅

 10. Ser det er flere som har kommentert at de ikke finner filmen, gjør heller ikke det. Finner det heller ikke på c-more, og kommer ingen treff når jeg søker den opp..
  Veldig dumt, virket som en gøy film.

  Du må uansett ha masse god bedring! Håper du blir frisk til julen <3

 11. Jeg finner den ikke på CMORE…

 12. Når en søker så kommer cmore filmene opp. Det skjer ikke med denne.. finner den ikke jeg altså :/

 13. Hei! Har sett på Cmore på Sumo, men filmen er ikke der?

 14. God bedring 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 15. Sofie Kjønnøy

  Den finnes faktisk ikke på c-more altså! Jeg har lett overalt både inne på c-more og i det generelle søkefeltet, og jeg har c-more i abonnementet mitt og bruker det hele tiden. Det går ikke an å søke på den, det går heller ikke an å lete seg frem til den. Virker som det er en teknisk feil eller at den er midlertidig fjernet. Har sett at den har ligget der tidligere, men den er sporløst forsvunnet nå:)

 16. Hei. Jeg finner den heller ikke på cmore. 😅Har du sett den nå i desember😊

 17. Karoline

  Hei Kristina, denne filmen er såå koselig. Så den for første gang i fjor 🙂 Men jeg finner den heller ikke på Sumo som flere over, ei heller inne på CMORE. Den kommer heller ikke opp når man søker. Hååper ikke de har fjernet den! Kan du evnt prøve å linke til den? God jul til deg!

 18. Hør da! Den ligger ikke ute på hverken C more eller Sumo eller noen app som har med tv2 å gjøre. Legg ut en direktelink istedet for filmen lar seg ikke søkes opp!

  1. kristinaandersen

   Slapp helt AV. Hjelp! Hva er problemet ditt?
   https://www.webtv2.no/c-more/c-more-filmer/12-gifts-of-christmas-1094602.html

 19. Har vært inne på CMORE på sumo, gått inn på Film A-Å, og søkt etter ord i tittelen (cmd+F- MAC) men den er ikke der.

 20. Om jeg nyter at jeg har gratis cmore denne julen <3 Men Kristina, har du fått sett Christmas Land??? Ønsker deg en flott jul. Gleder meg allerede til å høre hva Knollen gir deg i gave.

  1. kristinaandersen

   Jaaa, den er så fin!! Tenkte å tipse om den i romjula <3 Må si jeg er spent på akkurat det selv, haha!

 21. Hvor inne på cmore, da jeg ikke finner den her heller?:-)

 22. Kristina.. den filmen ligger ikke på Cmore heller….

 23. Er det en trygg lenke du benytter? Jeg fikk nemlig varsel da jeg forsøkte å gå inn via lenken 😳

 24. Tusen takk for et godt tips 🙂 Så den i kveld mens jeg pakker inn julegaver. Julestemning!

 25. Jeg klarte helt fint å finne den på cmore, så lurer på hva som er «problemet» til alle andre😂

  1. kristinaandersen

   Jeg også.. Aldri opplevd maken :p

 26. Masse god bedring!
  Håper formen bedrer seg mot julekvelden og at du får en flott julefeiring.
  Takk for mange fine oppdateringer gjennom hele året. Du er til stor inspirasjon.
  Julefilmen skal jeg helt klart foreslå for familien i julen. Ingen jul uten film med hele familien! : )

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for fine ord, Heidi <3 Blir så glad av snille lesere som deg <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *