LITT I FERIEMODUS

Er det bare jeg som er helt i feriemodus om dagen, dere? Eller, det vet jeg egentlig at det ikke er. Flere jeg jobber med har allerede tatt juleferie, og jeg er vel litt på samme følelsen tenker jeg. Bloggen oppdateres selvfølgelig som normalt, men alt annet er liksom helt zen og mailboksen er for en gangs skyld tom. Og jeg elsker det! Denne juleferien er så etterlengtet og god, jeg gleder meg til å koble helt av, se julefilmer, være sammen med venner og familie og bare føle meg litt normal. På lørdag reiser jeg hjem til familien og blir til tredje juledag, og dere kan tro jeg gleder meg til noen later dager på «hotell mamma». Det er jo beste som finnes! Men disse dagene på overnatting får holde, for på fjerde dagen begynner mamsen nemlig alltid å mase om at når er det på tide at jeg slutter å rote, setter ting inn i oppvaskmaskinen, ikke bytter glass for hveeeer gang jeg skal ha drikke og hjelper til med å ta i ett tak hjemme. Så da turer jeg hjem igjen i bilen, for å si det sånn 😉 Haha! Det får være grenser, si.

HELLO MONDAY

Denne mandagen kickstartet jeg med en treningsøkt sendt rett fra helvette, og jeg har egentlig vært i kjelleren siden det. Men det er bare til å komme seg opp og nikke, for dagsplanen min er full av fine ting. I ettermiddag skal jeg blant annet på middag til Ninusen min, og det gleder jeg meg masse til! Bytte julegaver, spise god middag sammen og bare koooose oss ♥ Og i morgen skal jeg endelig til legen og få en ny runde med B-12 sprøyte, hurra! Dette har virkelig reddet hverdagen min altså. Så om du føler deg uvanlig sliten, trøtt og tappet for energi – kom deg til legen og få tatt blodprøver av verdiene dine. Utrolig hvor fort ting kan snu til det bedre, dersom man faktisk har mangler og kan gjøre noe med det. Ha en super start på mandagen, godtfolk!

annonse: Verdens beste velourdress! genser her & bukse her

6 kommentarer

 1. Høres ut som du har en veldig god plan framover!!
  Ble ferdig med alle jule forberedelsene i dag og fikk klippet meg til og med, så nå er det bare en liten gåtur til posten og så er det julekake, julete og julefilm på TV resten av kvelden.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så herlig Anja, og digg med en fresh up hos frisøren før jul 😀 Ha en fiiin onsdag <3 Her våknet jeg opp med feber, er det muuulig 🙁

 2. Jeanette

  Rart du har mangel på B12! Det er som regel eldre folk som har det. Ikke frekt ment på noen måte,bare synes det er så merkelig. Virker jo som du spiser både sunt og variert og da skal det litt til å få mangel

  1. kristinaandersen

   Da tror jeg du må lese deg bedre opp på B12 mangel, hehe.

  2. Jobben min er å sette B12 og må si du tar helt feil! Vi setter B12 på mennesker i alle aldre utenom barn..

 3. B12 mange

  Er 25 år og har selv b12 mangel. Har flere venner som også har det..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *