INGEN JUL UTEN

it’s an oldie but a goldie

★ ★

En juletradisjon jeg har hatt siden jeg var liten jente, er å se en film som ble produsert det året jeg ble født. I 1990 ble nemlig den aller første (og beste!) Hjemme Alene filmen lansert, og siden har jeg sett den hvert eneste år. Kan man noen gang bli lei av lille Kevin, som ved en feil blir forlatt av familien sin som har reist til Frankrike for å feire jul? Nei! Uansett hvor mange ganger jeg har sett den, så må jeg se den igjen hvert eneste år. Det er liksom ingen jul uten, og jeg er helt sikker på at vi er flere som mener det samme? Filmen gjør meg glad, og kanskje viktigst av alt – så gir den en viktig ettertanke. Nemlig å ta vare på de man er glad i, samt se det gode i de man kanskje ikke kjenner. Ta vare på medmennesker og strekke ut en hjelpende hånd – ingen fortjener å være ensom i julen. Slik som fugledamen i filmen, som er alene og egentlig bare ønsker noen å være sammen med. En gammel filmklassiker jeg aldri blir lei av, og som jeg kan se igjen og igjen – med julebrus og julegodteri, selvfølgelig 😉

tredje søndag i advent

I dag har jeg vært hjemme hos familien, mamma inviterte til kalkunmiddag og det var helt fantastisk godt. Som alltid! I dag var vi syv stykk rundt bordet, og jeg koste meg så utrolig mye 🙂 Ny video har jeg også laget sammen med lillebror, og den kommer så fort jeg er ferdig med redigering. Nå skal jeg hoppe i joggedressen og slappe av sammen med Milo resten av kvelden, finne roen her hjemme og fyre i peisen. Mmmm! Fin søndagskveld til dere alle sammen. ♥

20 kommentarer

 1. Veronika

  wow, for noen fine bilder!! 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Veronika <3

 2. Fugledamen er i Alene hjemme 2😁 Hehe!

  1. kristinaandersen

   HAHA! Takk for meeeeg :p

 3. Enig, men fugledamen er i andre filmen 🙂

 4. Hei! Så koselig innlegg! Jeg trenger mega hjelp! Jeg skal kjøpe presang til en gutt og jeg har ingen anelse på hva?! Og dette er den første gutten jeg har kjøpt presang til i mitt liv..😘🙈😲

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig Hilde! Kommer litt ann på hva budsjettet ditt er <3 Men koselige ting kan jo også være en opplevelse dere kan gjøre sammen, alt fra en kveld med kino, middag, massasje eller hva enn dere liker å gjøre 🙂 Ellers så blir jo gutter glad for det mest! Sko (adidas nmd er jo en slager!), en fin klokke, julesokk med masse gøy i ..osv.. Lykke til, helt sikker på du finner noe fint <3

 5. For noen fantastiske jule bilder.Du er rå på dette med julestemning.

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk <3

 6. Evy Ann

  Så fint du har det! Hvor er tv-benken fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ikea 🙂

 7. Jeg elsker også den filmen! Spurte o et annet innlegg også, så jeg håper ikke du synes jeg maser, men jeg savner svar ;-P hvilke lys bruker du på juletreet ditt?

  1. kristinaandersen

   Lysene er standar juletrelys, som sitter fast i treet 🙂

 8. Elsker filmene! Ser ikke ut til at noen av strømmetjenestene har de ute enda da.. 🙁

 9. Camilla

  Så fint 😍 Hvor er de lysestakene til venstre på TV-benken fra?

 10. Lidveig

  Hvor er tvbordet ditt fra Kristina?? 😍😍

  1. kristinaandersen

   Ikea 🙂

 11. Heter det ikke goodie?😛 Jeg har sett VI 3 ganger så langt🙈🙈

  1. Autokorrekt, mente HA. Som ikke hjemme alene 😉

 12. Kristine

  Så fine bilder! ❤️❤️ Kan jeg spørre hvilket kamera du bruker?? 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *