DEAR SANTA ..

annonselenker

Noen av mine juleønsker finner dere her. ♥ Ønskelisten blir liksom kortere og kortere for hvert eneste år, jeg føler jeg har alt jeg trenger og det jeg ønsker meg mest er det jeg vet jeg får – en fin og fredfull jul med mine nærmeste. Men noen ting står selvfølgelig på listen, og noe har jeg allerede kjøpt til meg selv 🙂 Dette fine speilet fra Gubi har jeg bestilt to av fra Atelier Ribe her i Kristiansand, samt den fine Gloria lysestaken i stor og liten størrelse. De er så fantastisk fine! Dette ble årets julegaver til meg selv, og stuen min som endelig snart er ferdig. Ellers ønsker jeg meg alltid duftlys, fresht sengetøy, tøffler (som om jeg ikke har nok fra før, haha!), basic strikk og slike småting man alltid trenger. Uansett hva jeg får, så blir jeg glad! Det gøyeste er uansett å se andre åpne gavene de får, og ikke minst gi til de man er glad i. Det er så lykke, det! Hva står øverst på ønskelisten din i år?  ♥

Nyttårskjole: HER / Gullbestikk: HER / Strikkegenser: HER / Mokkasintøffel HER 

Voluspa Duftlys / Gloria lysestake: HER / Hvitt sengetøy: HER / Gubi speil HER

★ ★

6 kommentarer

 1. Her var det mye fint.

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Så mye fint. Duftlys og duftpinner. Pysj. Stekepanne. Høretelefoner med bluetooth og litt lydisolering (Eller hva det heter). Og salt og pepper kvern. Haha. Skikkelig voksne ønsker i år. Men har akkurat vært å hentet bunaden min som jeg fikk til min 30årsdag i høst av mamma og pappa, så føler ikke at jeg kan ønske meg så mye. Fikk en del penger av familien til sølv. Så jeg er fornøyd uansett jeg!!
  Jul altså. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Fine og voksne ønsker, Anja! Sånn det skal være, hihi 😀 Herlig med ny bunad, det er jo tidenes gave spørr du meg. Goood søndag videre <3

 3. hvor har du kjøpt den svarte vinterjakken din? 🙂 du hadde den på i mystory´n din i dag 🙂

  1. kristinaandersen

   Johaug 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *