SNIKKSNAKK PÅ MORGENKVISTEN

Good lørdagsmorgen, dere  I dag sov jeg helt til 10.00! Altså, whaaat? Det skjer egentlig aldri her hos meg, jeg er et A-menneske uten like og spretter opp av senga tidlig uansett hvilken dag det er. Men så var det digg å sove ut da, den kalde lufta ute er helt magisk å sove i når vinduene står oppe 🙂 Elsk! Dere som følger meg på snap fikk helt sikkert med dere at jeg hadde en skikkelig koselig kveld med besøk i går, Hilde og kjæresten hennes var her. Jeg serverte verdens beste hjemmelagde lasagne, som er 100% vegansk med den beste ostesausen som finnes. Det siste halvåret har jeg vært flink til å kutte ut kjøtt, jeg har minst tre kjøttfrie dager i uka og trives veldig med det. Bra for meg, for miljøet og ikke minst for dyrene. Og lasagnen falt skikkelig i smak hos besøket også, soyafarse er en perfekt erstatning for f.eks kjøttdeig og etter min mening kan man faktisk ikke merke forskjell. Skikkelig digg!

Uansett, jeg stakk selvfølgelig innom for å dele litt julestemning med dere. I dag tenkte jeg å dele mine topp ti julesanger, kanskje du finner deg en ny favoritt?

mine favoritt julesanger ★

Celine Dion – The Magic Of Christmas Day
Audun Rensel – Når Himmelen Faller Ned
Kurt Nilsen – Stjernesludd
Carola – Himlen I Min Famn
Justin Bieber – Mistletoe
Mariah Carey – Christmas
Rod Stewart – Auld Lang Syne
Michael Bublé – Santa Claus Is Coming To Town
Kurt Nilsen – Himmel På Jord
Chris Rea – Driving Home For Christmas

★ ★

Hva er din favoritt julelåt? Den sangen som alltid får deg i stemning? Jeg elsker julemusikk og hører på det i absolutt hele desember. Til og med når jeg er på trening, haha! I kveld skal jeg på julekonsert med flinke Pål Rake i domkirka, og jeg gleder meg ihjel! Nyt helgen, dere ♥

23 kommentarer

 1. Pentatonix – That’s christmas to me <3

  1. kristinaandersen

   <3

 2. Marita Sivertsen

  Julefred med Jadar Johansen. Den er så fin, får meg alltid i julestemning. Jeg er som deg, hører også på julemusikk overalt, også på trening. Får meg alltid i godt humør 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, Marita! Den må jeg sjekke ut 😀

 3. Veldig interessert i oppskrift på lasangnen om du vil dele 😄

  1. kristinaandersen

   Kan dele den neste gang jeg lager lasagnen <3

 4. Julemusikk er virkelig vakkert. Og det er så mange fine sanger som fortjener å bli hørt på oftere enn i desember. Min favoritt er En stjerne skinner i natt!! Den mååå jeg høre på et par ganger hver dag nå. Og Emelie Hollow sin julesang Feeeling of Christmas. Og selvfølgelig Home for christmas med Maria mena. Kos deg masse i dag.
  Her skal jeg snart på jobb igjen. Nok en jobbhelg i desember. Merker at det er litt kjipt akkurat i dag siden jeg egentlig vil på julekos.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   En Stjerne Skinner I Natt er heeelt nydelig <3 Kos deg på jobb flinke Anja, håper du også snart får litt fri 😀 Stor klem!

 5. åå blir så glad når jeg leser at du har kuttet ned på kjøtt! Og spesielt når du lager vegansk lasagne! Håper du mente vegansk og ikke vegetar, i så fall kan du kanskje dele oppskrift?? 😀

  1. kristinaandersen

   Jeg mente vegansk som jeg skrev, ja. Det er Belinda sin oppskrift, så skal høre med henne om det er greit at jeg blogger den neste gang jeg lager den 😀

 6. Ikke for å pirke, jeg virkelig bare undrer…! men ostesaus i lasagnen – da er den vel ikke vegansk? Veganere spiser vel ikke NOE som kommer fra dyr?

  1. kristinaandersen

   Vegansk ostesaus, ja. Lages av hvetemel, vegansk ost, soyoamelk og vegansk smør 🙂

 7. Christine

  Den snappen din i dag med juletreet fikk meg nesten til å begynne å grine. Så fint <3

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig!! <3

 8. Kristin

  Jeg håper du vil høre en julesang , den får meg til og både smile og få noen tårer . Newsong – The christmas shoes 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Karin, skal høre den med en gang <3

 9. Lene-Marie

  En stjerne skinner i natt♡ den beste julesangen!

  1. kristinaandersen

   Den er helt nydelig den også <3

 10. Trudebr

  Du måå høre «I heard The bells on christmas day» av Casting crowns. Hørte den for første gang da pappaen min sang den på lillejulaften på en julekonsert <3

  Og Selmas sang fra Snøfall!
  Også Vintersong-Ingebjørg Bratland (gi den litt tid)❄️

  Big hug 🌟🎅☃️

  1. kristinaandersen

   Ååå, takk for fine tips kjære Trude <33 Stooor klem, hils Marius massseeee 😀

 11. Jeg er veganer og vil gjerne ha oppskrift! ❤️

 12. Ingvild

  Nordnorsk julesalme, fremført av Moddi <3

 13. Fantastisk at du kutter ut kjøtt! Det er så utrolig bra beskjed du sender ut! Jeg kuttet ut for 2 år siden og aldri angret. Kjøttindustrien er så grusom og folk generelt har «jaja, e no bare sånn det er» mentalitet. Tenk om Martin Luther king tenkte slik? Eller Abraham Lincoln? Ønsker deg god jul og husk, du gjør en stor forskjell 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *