JAKTEN PÅ JULESTEMNINGEN

chasing the christmas spirit

★ ★

Det er så nydelig i Kristiansand om dagen at jeg har ikke ord. Snø har vi også fått, og det gjør meg så glad! En kveld her om dagen, rett over midnatt, dro jeg ut med Stian for å jakte litt på julestemningen. Og gjett om den kom! Det er ikke hver dag selveste nissen og Rudolf kommer svevende over deg 😉 Ganske så magisk! Her har jeg faktisk nettopp våknet, jeg trengte å sove ut denne dagen og har bestemt meg for en ting. Resten av desember skal jeg lytte til kroppen, roe helt ned og innse at treningssenteret ikke brenner ned om jeg trapper litt ned. Nyte denne tiden, rett og slett! Og ikke minst unne meg den ekstra timen på øyet når jeg føler for det, når jeg har lyst og det passer. Og vet dere hva? Når jeg er ferdig med jobb i dag, skal jeg bake to nye typer julekaker og bare koooose meg her hjemme med julemusikk og alt som hører med. Herlig! Har du kommet i julestemning enda? ♥

10 kommentarer

 1. Du kan tro jeg er misunnelig på livet ditt akkurat nå her jeg sitter å drukner i eksamensoppgava mi jeg ikke skjønner noe av, som foresten skal leveres på fredag😁😩 Men du jobber hardt du og, det vet jeg, så kos deg med å slappe av. Det er helt nødvendig hvis man er sliten, og ikke minst fantastisk å bare kunne gjøre ingenting eller det man vil 😊 god jul 🎅🏽

  1. kristinaandersen

   Ååå, sender deg gode tanker, Vilde <3 Tenk så deilig det blir etter fredag?? Masse lykke til, og stå på nå i siste innspurten 😀 Sender deg en stor juleklem <3

 2. Julestemningen er her, og det hjelper ordentlig når det snør! 🙂 God adventstid!

  1. kristinaandersen

   Like så, Lisamor <3

 3. Fantastiske juebilder.

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk 😀

 4. Julestemningen er her og gjett om jeg koser meg med det. Selv om livet gir en noen harde tak og utfordringer både personlig og i familien, så er det godt å kjenne på denne gode julefølelsen. I dag har det snødd her Å, så håper på en skitur i morgen. Kos deg og jeg gleder meg til flere julefilm tips fra deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Sender deg gode klemmmer, Anja <3

 5. Har nettopp oppdaget bloggen din og syns den er såå bra! Får sikkelig julestemning av å lese den, så mye koselig <3 hihi

  1. kristinaandersen

   Såå gøy å høre, Ingrid! Velkommen hit 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *