EN PERFEKT JULEGAVE

  • annonse

En julegave absolutt alle burde ønske seg, er uten tvil en elektrisk tannbørste. Har du rene nok tenner, blir det heller ikke hull. Jeg har brukt tannbørste fra Oral B helt siden 2013, men for en måned siden fikk jeg oppgradert den til den nyeste modellen – ORAL-B GENIUS Rose Gold. Tannleger anbefaler alle pasientene sine å pusse tennene med nettopp elektrisk tannbørste, og grunnene er mange. Men det viktigste er kanskje at det er ekstremt vanskelig å få tennene 100% rene med vanlig tannbørste, nettopp fordi de fleste av oss verken har god nok teknikk eller tålmodighet. Fordelen med elektrisk tannbørste er nemlig at tannhjulet roterer begge veier hele tiden mens du pusser, i tillegg til å komme godt inn mellom tennene dine og pusse hver eneste tann ren.

★ ★

Oral-B Genius Rose Gold er blant annet stilt inn med pussemotstand, hvor du selv kan velge hvor mye motstand du ønsker å ha. Og pusser du for hardt, da stopper tannbørsten. Gode fordeler jeg setter stor pris på med den nye tannbørsten min, er blant annet at du får med en helt ekstremt smart teknologi – som ved hjelp av mobiltelefonen sitt kamera viser deg hvilke områder i munnen som er pusset. Hvor genialt er ikke det? At det i det hele tatt er mulig sier nå jeg! Supersmart for både små og store. I tillegg beskyttes tannkjøttet ved at tannbørsten stopper opp hvis du skulle pusse for hardt, slik at du ikke skader verken tenner eller tannkjøtt. Visste du for eksempel at du minimum skal pusse tennene dine to minutter både morgen og kveld? Det er tannlegens anbefaling, og Oral-B sin tannbørste passer på at du gjør nettopp det med sin professional timer. Om du er ekstra opptatt av hvite tenner og et sunt smil, får du også med et helt nytt blekebørstehode – som er spesielt designet for å fjerne misfarging på tennene. Denne tannbørsten er ikke bare verdens smarteste, men den er også superfin i rosegull farge – noe av det fineste jeg vet. Jammen ikke verst for en tannbørste, spør du meg!

∴ ORAL-B GENIUS Rose Gold ∴


Til den som har (nesten..) alt

HER finner du ORAL-B GENIUS Rose Gold, som etter min mening er årets mest fornuftige julegave til deg selv eller noen du er glad i. Jeg har allerede kjøpt en til Knollen, som heldiggrisen fikk i førjulsgave første desember. Aldri har tannpussen vært lettere sier han, som egentlig alltid er ekstremt kritisk til det meste, haha! Jeg er selvfølgelig helt enig 🙂 Pssst! Husk å bestill eller sende juleposten din før 16 desember, slik at du er sikker på at det kommer frem til julaften. ♥

10 kommentarer på “EN PERFEKT JULEGAVE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *