NY UKE – OSLO NEXT

Goood mandagsmorgen, fra meg og julepysjen ♥ Jeg har faktisk ikke tall på hvor mange sånne jeg har, men når man er en desemberentusiast som meg – så hører det liksom med. Ikke mindre enn to skuffer i klesskapet mitt er forbeholdt til juleting, ganske så galskap, men så gjør det meg jo så innmari glad 😉

annonse / julepysjen min finner du her.

Her skal jeg straks avgårde på trening, i disse dager er jeg helt ute å kjører, du vet det er ille når du slår av alarmen for å slippe trening. Men det er ikke juleferie helt enda, så derfor må jeg bare pushe meg selv litt. Trening er i det minste digg etterpå, ikke sant? Det er den følelsen som får meg opp og ut på gymmet nå i desember, så kan jeg heller nyte resten av dagen med den beste samvittighet. Etterpå skal jeg rett hjem, gjøre ferdig litt jobb og så gjøre meg klar for å hoppe på flyet til Oslo. Jeg blir i rett over 24 timer, jeg skal nemlig på et ekstremt spennende oppdrag og filme til en stor kampanje jeg er med på. Tror dere vil like det ekstremt godt, så jeg gleder meg til alt kan deles med dere på nyåret 🙂 Mye spennende og gøy som skjer om dagen, føler meg så heldig og takknemlig for alle fine muligheter som kommer min vei. Jeg kan nesten ikke vente til 2018, jeg!

Ønsker dere alle sammen en super start på mandagen! Så sees vi litt senere ♥

11 kommentarer

 1. Stas med desember og mye gøy for deg i 2018. Hurra. Kom deg til Oslo. God tur. Her er det nok en fridag og jeg lurer på om jeg skal kjøpe juletre i dag? Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Juletre på en fridag hørtes ut som en perfekt ide spør du meg 😀 Nyt dagen, Anjamor <3

 2. Hvilken farge har du på veggen din på soverommet? Elsker den!

  1. kristinaandersen

   Deco Blue 🙂

 3. Så gøy 🙂
  Når får vi vite om prosjektet til deg og Ida? Stund siden du har snakket om det 🙁

 4. Hvor er sengesettet ditt ifra? Nydelig!

  1. kristinaandersen

   Lexington <3 Såå godt og varmt nå på vinteren 😀

 5. Martine

  Hei 🙂
  Hvilken str har du i Sirius stjernene dine? 30cm eller 70cm? Har bestilt tre av de minste til å ha i nytt hus men ble plutselig usikker på om de blir for små..?
  Ha en strålende dag <3

  1. kristinaandersen

   Usikker, regner med det er de største 🙂 Men er sikker på at de små også er superfine, perfekt størrelse å henge flere i ett vindu f.eks – det er dødscoolt <3 Klem!

 6. Håper du koste deg i hovedstaden i går:) Fikk du catchet opp med wulf mens du var der da? 🙂

  1. kristinaandersen

   Det gjorde vi heldigvis, ble koselig middag på Olivia – veldig godt å se Wulffen min igjen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *