MYE Å GLEDE SEG TIL

Det beste med jul, er all kvalitetstiden man får sammen med de man er glad i. Denne uken har jeg altså kost meg så utrolig mye! Jeg har vært på kino sammen med Hilde, kjæresten hennes og Stian, hvor vi så Solsidan. Helt sjukt morsom film, jeg elsker jo tv-serien og var heeelt sikker på at jeg kom til å digge filmen. Og det gjorde jeg, lo så tårene trillet! Hvor hysterisk er ikke Ove, forresten? Den mannen altså, jeg dør like mye hver eneste gang. Haha! Jeg har hatt julekveld sammen med Tone, hvor vi spiste indisk vegetarmat og koste oss skikkelig. Så har jeg vært sammen med Elaine, Nina, familien og kost meg hver eneste kveld. Lykke på jord! Og nå tenkte jeg å dele helgens planer med dere.

weekend plans

Fredag: som jeg har gledet meg til denne dagen! Da er det i tradisjonens tro klart for årets bloggjulebord her i Kristiansand 😉 Det vil si jeg og Marthe i front, med den godeste Geir som alltid er med. Ler meg ihjel! Vi har booket oss en helt fantastisk julebufeét hvor de serverer all den julematen man kan ønske seg, gode drinker og live musikk. Etterpå er det tid for konsert og en aldri så liten juledans. Det kommer til å bli supergøy!

Lørdag: her kommer jeg garantert til å føle meg klein som aldri før, men jeg skal være glad så lenge jeg ikke våkner opp i tannlegen sin hage…. For på lørdag har jeg nemlig fine planer! Jeg skal bake pepperkaker sammen med familien, før Mommo har invitert alle av oss på middag hjemme hos seg. Så koselig! På kvelden tar jeg turen til Nina for avslapping og oppladning av batteriene.

Søndag: endelig tid for årets første julemarket! Hit skal jeg sammen med Celina, og mitt lille fadderbarn Noah. Julemarked er noe av det koseligste som finnes, og vet dere hva? Bestis sier det har meldt snø! Da kommer jeg seriøst til å fyke i taket av lykke. Vi skal drikke kakao, traske rundt hele dagen og bare ta til oss alle den deilige julestemningen.

★ ★

Nå skal jeg nyte enda en kopp varm kakao, jobbe litt og gjøre meg klar til morgendagen. Jeg har en så fin helg i møte at jeg klarer nesten ikke vente! ♥

16 kommentarer

 1. Veronika

  Fineste julebildene!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 2. Hvor har du kjøpt julekulene på treet? Veldig fine!

  1. kristinaandersen

   Hei Id <3 De er fra alle veier egentlig :O Noe er kjøpt i USA, Nille, Riviera Mason og gudene vet hvor.. Så masse forskjellig, hehe. Klem!

 3. Charlotte

  Hvor er det julemarked? 😃🎅🏼

  1. kristinaandersen

   Her i Kristiansand 😀

 4. Fantastiske julebilder.Så flink du er med bloggen din.

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk <3

 5. Jeanette

  Fikk en feilmelding i går her på bloggen. Bad gatway eller noe slikt. Men ser ut som alt fungerer fint nå 😉

  1. kristinaandersen

   Så merkelig! Men godt det fungerer nå. Flere har som har opplevd det samme som Jeanette?

 6. Natalie

  Er det noe du kan så er det å lage god stemning 🙂 Utrolig delikate og fine bilder for tiden! (Alltid det da, men i regi av årstiden) Syns du har vært utrolig flink dette året, og vist sårbare og personlige sider. Du fremstår veldig troverdig og genuin i det du skriver 🙂 Håper du får en rolig og kjempefin desember og julefeiring med dine nærmeste☺️ Og takk for at du sprer julestemning for oss andre! Jeg setter pris på det da jeg ikke har pynta selv i år pga bortreist mann og at vi blir vekk halve desember. Så disse dager før avreise den 19 er det ikke mye jul her. Da er det godt å klikke seg inn på bloggen din:) Goood juleklem

  1. kristinaandersen

   Tuuusen takk, Natalie! Fy søren så glad jeg ble for denne kommentaren, sitter bare å smiler her <3 Ordentlig koselig å høre du trives så godt på bloggen <3 Goood jul til deg og dine, snille deg <3 God klem!

 7. Martine

  Hei Kristina 🙂

  I slutten av desember skal kjæresten og jeg på cruise i Karibien med RCCL. Jeg lurer på om du har noen pakketips, eller andre ting jeg bør tenke på da jeg aldri har vært på cruise før.

  Trenger vi for eksempel å ha med håndklær til å bruke når man skal bade, eller er det noe man kan låne der?

  Og må man virkelig ha «gallakjole» til Captains Dinner, eller holder det med en vanlig kjole?

  1. kristinaandersen

   Håndklær får dere låne der, så det er ingen vits å ta med. Gallakjole trenger du ikke, vanlig kjole er mer enn nok. Alle kler seg som man vil, selv på captains dinner – det var mere galla for noen år tilbake. Goood tur, så må du glede deg masse! RCCL er helt magiiisk <3

   1. Martine

    Tusen takk for svar 🙂 Jeg gleder meg masse! Skal blant annet til Labadee som du har skrevet så varmt om 😀

   2. kristinaandersen

    Labadee er livet sted, så heldig du er Martine!! Kos deg masse 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *