A LITTLE MAGIC

Det beste som finnes om morgenen, er å tusle ut på kjøkkenet og lage seg dagens første kopp med kaffe. Det er så koselig her hjemme nå, at jeg vil egentlig ikke ut i det hele tatt… Haha! Hele leiligheten er pyntet til jul, og i dag vil jeg starte med å vise dere kjøkkenet 🙂 Disse julestjernene mine brukte jeg i fjor også, de er mine absolutte favoritter og lyser så innmari fint opp.

X-MAS AT THE KITCHEN

. . .

Som dere ser er veggen bak kjøkkenet også malt svart, og jeg er superhappy med resultatet. Det ble hakket mer lunt og hjemmekoselig, akkurat det jeg ønsket. Selv om leiligheten min er skikkelig julete om dagen, så er det likevel litt halvveis her. Jeg sitter fortsatt på en madrass i stua, liksom. Så føler jo ikke jeg får vist frem alt slik jeg så gjerne vil, hehe. Men nå har jeg fått beskjed om at sofa, stuebord og alt jeg har bestilt mest sannsynlig kommer før julaften. Jeg ble så GLAD for den beskjeden at dere aner ikke! Sofa i den fineste blå velour, noen helt rå sofabord i svart marmor og to latterlig kule speil i skinnstrapper fra Gubi skal få lov å komme opp denne gangen. I tillegg må jeg ha nytt gulvteppe, også i velour. Meeen hvor finner jeg det? Sofateppet er det eneste som ikke er i boks, så her må jeg snart hive meg rundt slik at alt blir klart på samme dag. En ting er helt sikkert, jeg gleder meg skikkelig! Det skal bli luksus å bare ha en sofa igjen, etter å ha kavet rundt på en madrass i to måneder 😉

fin start på dagen til dere alle ♥

28 kommentarer

 1. Cathrine

  Hei! Hvor har du kjøpt stjernen? 😀

  1. kristinaandersen

   Sirius <3

 2. Søk på gulvtepper i viskose/bambus ⭐️

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 3. Hei;) Skal du selge det gamle teppet i stua?

  1. kristinaandersen

   Ja 😀 Bare send meg en mail hvis du vil ha det <3

 4. Ragnhild

  Hei. Håper jeg kan spørre deg og få svar. Når du har været på cruise og i land, hvordan er det med penger da? Er jo forskjellige land. Har lest alt om cruise som du har delt her, mange fine tips. Gleder meg til min første tur i Mars.
  Håper du får inn mange tips ang sofateppe, leter jeg også. 🙂
  God advent. 🙂

  1. kristinaandersen

   Så gøy med cruise, Ragnhild! Hva tenker du på hvordan det er med penger? Du må sjekke ut landene du skal til, men jeg har alltid bare brukt VISA-kort 🙂 Klem og gooood tur <3

   1. Ragnhild

    Tusen takk for svar. Tenkte du måtte ha kontanter til stoppene at visa ikke kunne brukes for små kjøp osv. Men en ting krysset av i hodet,
    Hilsen ei som liker å ha stål kontroll. 🙂

   2. kristinaandersen

    VISA kan ikke brukes på absolutt alt, men det kommer helt ann på hvor du skal. Det er realtivt stor forskjell på f.eks Midelhavet og Karibien 🙂 Ville alltid hatt med f-eks 200 kroner i kontakter for å være sikker 🙂

 5. Hvor er stjernene fra? 😍 kjempe fine!🌟

  1. kristinaandersen

   Sirius 🙂 Klem Kristina!

 6. Siv Renate

  Kjempe fine og koselige stjerner! 🙂
  Gleder meg til å se møblene dine 🙂
  Fin kveld til du!

  1. kristinaandersen

   Gleder meg til å vise <3 Fin torsdagskveld til deg søta 😀

 7. Wow så lekkert!! Når du blir stor kan du bli interiørarkitekt!!! Kos deg masse masse i din fin leilighet pynta vare på deg selv! Gleder meg til å se de nye tingene dine, hørtes lekkert ut. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Haha, så god du er!! Tuusen takk Anja <3

 8. Så fint du har.Fantastisk kjøkken.

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 9. Viskosetepper ser gjerne ut som velour, og er sykt fint syns jeg! Har selv sett på dette fra Ellos: https://www.ellos.no/ellos-home/teppe-london-200×300-cm/1057039-01

  1. kristinaandersen

   Har faktisk sett på den modellen jeg å, haha! Superfint 😀

 10. Men det er jo bare *en* stjerne?

  1. kristinaandersen

   Jeg har to i stua også 😉

 11. Sofia teppe

 12. Gleder meg til å se når alt er klart😍Jeg har selv blå velour sofa, sort bord og velour teppe. Alt fra Slettvoll- Anbefales!
  Teppet er magisk.

  1. kristinaandersen

   Slettvoll har så utrolig mye fint! 😀

 13. Hvilket merke er stjernen? 🙂

 14. Hvilket kjøkken har du? Og er du fornøyd med det? 😍 Og hvis det er høyglans, blir det fort møkkete?

 15. Tepper finnes på jotex , layered i tillegg til de tidligere nevnt:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *