DEN PERFEKTE JULEGAVEN

annonse

Det er lite som slår Daniel Wellington sitt fantastisk fine gavesett til jul. Det er rett og slett helt nydelig! Og innholdet er selvfølgelig like fint, DW sine klassiske og tidløse klokker har jeg blitt så utrolig glad i gjennom årene. Nå kan du skape ditt eget unike gavesett, hvor du selv kan velge hva det skal inneholde. Den perfekte gaven til personen som har alt, eller ikke helt vet hva h*n ønsker seg.

holiday gifts for everyone

Min nye favoritt hos Daniel Wellington er uten tvil det lille classic cuff armbåndet, som er helt fantastisk fint både sammen med både klokken eller alene på armen. Jeg elsker det! Denne gangen har jeg bestilt meg to nye klokker, som begge er den største modellen på 40 mm. En i brun og en i svart. Denne sizen syns jeg er så fin, da jeg alltid har likt å ha litt størrelse på klokkene. Da kommer det fine uret litt mer synlig frem, syns nå jeg da 🙂 Det ene gavesettet er en førjulsgave til meg selv, mens min kjære mamma som alltid stiller opp for meg, skal få det andre. Jeg har valgt classic urskiven på 40 mm på begge to, det ene settet har armbånd med seg, mens det andre har en ekstra reim.

a discout for you ..

HER kan du designe din egen gavepakke til jul, og du får selvfølgelig med gratis giftwrapping. Akkurat nå er det 10% rabatt ved kjøp av klokke med ekstra reim eller det fine cuff-armbåndet, og hvis dere bruker rabattkoden «KRISTINA» får dere enda 15% rabatt på bestillingen din hos Daniel Wellington.

17 kommentarer på “DEN PERFEKTE JULEGAVEN

 1. Louise skriver:

  Tenkte at dette hadde vært en super gave til min mor 🙂 men da jeg så prisen fikk jeg latt hakeslepp :O 15% på 1700,- blir liksom ikke veldig mye.. Er så kjedelig at dere bloggere bare greier å ordne 5% avslag for oss lesere når dere sikkert drar inn 50.000 selv, på å legge ut en slik annonse. skal det være verdt å kjøpe noe på salg må man ihvertfall opp i 30-40% i avslag 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Louise <3 Gavesettene er det allerede 10% på, og hvis du legger til min rabattkode – får du altså 25% rabatt. Klem!

 2. Ida skriver:

  Hei! Jeg har nettopp bestilt denne, men ble nå i stuss. Må man betale ekstra skatt/mva og evt toll?
  I så fall er ikke klokken så billig lenger..

   • S skriver:

    Kan du ikke informere om det i innlegget? Det er sikkert mange som glemmer å tenke på det!
    Men klokkene er absolutt nydelige, har kjøpt to stk selv (begge med 15% rabatt uten toll;)

Comments are closed.