ENDELIG GÅR DET BEDRE

Jeg føler meg helt seriøst som et nytt menneske etter at jeg fikk B12 sprøyte for noen dager siden. Sånn virkelig! Endelig føler jeg meg sånn halvveis som meg selv igjen, med en energi jeg virkelig har savnet. I flere uker nå har jeg måtte droppe sosiale planer, sovet en time eller to (!) om ettermiddagen, slitt med å prestere på jobb og i tillegg hatt full krig med meg selv hver eneste morgen fordi jeg har vært helt i koma når alarmen ringer. Men denne helgen har ett eller annet skjedd. Jeg har løpt rundt fra morgen til kveld med venner, og fortsatt hatt energi når det er sovetid. Helt fantastisk deilig, og jeg er så glad for å ha fått begynt på B12! Jeg skal få ny sprøyte allerede til neste uke, og ser virkelig frem til jeg forhåpentligvis blir enda bedre. Utrolig at en såpass enkel ting kan gjøre en stor forskjell, ikke sant? Etter å ha følt meg deprimert i tre måneder, kan jeg ikke forklare hvor godt det er å endelig føle seg litt ovenpå igjen. Alt går lettere for meg nå, og det tror jeg dere også merker. Vi skal ha en helt magisk desember sammen, det er i hvert fall helt sikkert.

Her har jeg vært oppe og nikket siden 06.30, og skal straks avgårde for ukens første treningsøkt sammen med en gjeng spreke jenter. Det skal bli digg! I disse dager er det mye god mat, kvalitetstid, avslapping og kos – derfor elsker jeg ekstra mye å få til noen gode treningsøkter kjenner jeg. En fin balanse i juletiden jeg setter pris på.

zara jeans & vest – lindex genser – bianco sko – céline veske

18 kommentarer

 1. Votter fra UGG?!?😳

  1. kristinaandersen

   Yes, jeg fikk de i gave for flere år siden..

 2. Fine deg!

  1. kristinaandersen

   <3

 3. Hva må til for å få B12 sprøyte? Er det masse blodprøver, ventetid og slikt først? Jeg har hatt det akkuratt slik du beskriver over lang tid, og hadde vært godt å få gjort noe med det!

  1. kristinaandersen

   Du må gå å ta blodprøver hos legen for å sjekke verdier, så får du svar innen 1-2 uker 🙂 Hvis du mangler B12, får du respekt på sprøyter og avtaler med legen hvor mye du trenger etter hvor lave verdier du har 🙂

   1. Haha, respekt på sprøyte hadde vært noe 😉
    Neida, takk for svar! Ha en fin uke <3

 4. Så bra at du har det bra! Ikke noe er bedre enn det 🙂 Ønsker deg en kjempefin måned med masse tid til venner, familie, trening og det du elsker. Hilsen fast leser <3 Og såå fine bilder du har postet i det siste, fått skikkelig julestemning jeg 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Helén, så god du er!! God klem og fin desember til deg <33

 5. Tar ikke du hårvitaminer, Kristina? De er jo visstnok spekket fulle av B12 😉
  Men så bra at man må ta blodprøver først for å faktisk påvise en mangel, det er så teit å ta masse vitamintilskudd man egentlig ikke trenger 🙂

  1. kristinaandersen

   Det gjør jeg, men hårpiller fikser ikke et slikt underskudd. Det sier seg nesten selv 🙂

   1. Gjør det det? Tilgjengeligheten vil selvsagt være høyere, men det er jo ikke helt uvanlig å ta tilskudd oralt for å dekke mangler.
    Og når de inneholder mer enn 300% av dagens behov så er det litt merkelig at man får mangel i første omgang…

 6. Fint at du føler deg bedre, virkelig! Men skulle ønske du ikke bruktet ordet «deprimert».. Syns det er så trist at det ordet blir brukt i slike sammenhenger for det er tross alt en vesentlig forskjell på å føle seg litt sliten, trøtt og ha mangel på energi kontra deg å faktisk være deprimert.

  1. Kunne ikke sagt meg mer enig.. Ikke det at man skal gå rundt å være hårsår på alt av uttrykk, men energimangel i 3 måneder som følge av for lite B12 er ikke det samme som å være deprimert. Tross alt en ganske kjent ting i disse tider at «alle» har angst og «alle» er deppa.

  2. Nå er det faktisk sånn at man kan bli deprimert av mangel på B12 (det er ett av flere symptomer), så det er kanskje greit å ikke være så bastant. 🙂 Nå har jo også Kristina slitt med dette lenge, og det er tydelig at noe ikke har vært som det skulle, så det kan godt tenkes at hun har hatt en mild depresjon. <3

  3. Når ein har b12 mangel i stor grad er det ofte fordi tarmene ikkje tek det opp- og da hjelp det ikkje å ta tabletter oralt. Slit med dette sjølv, Kristina og veit kor jævlig ein kan ha det både psykisk og fysisk når verdiane er lave. Etter nokon år med dette vil eg anbefale deg at du passar på ligge i øvre referanseområde (helst over 500) frå no av 🙂 og at du sjekkar jamt og trutt i starten. Legane sett oppe opp kvar 3 mnd med sprøyter som standard etter ein har komt opp til rett nivå, men hjå meg og fleire måtte d meir til- altså annakvar mnd her. Så pass på å få fulgt opp tidsnok! For det er ikkje verdt å gå tom igjen 🙂 <3 lykke til

 7. Såå fin flette 😀 Mulig å få video eller noe? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg har prøvd å filme den, men filmen ble for dårlig. Kan prøve igjen neste gang <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *