BLACK AND WHITE X-MAS

HO-HO-HO

Jeg elsker å bestille juleprops som ikke alle andre har. Allerede i år har jeg bestilt en haug, personlige raindeer express gaveposer, julestrømper med navn på, små nisseluer til dekorasjon på vinglass og masse annet kult jeg gleder meg til å vise dere. Alt er selvfølgelig fra USA, de er så utrolig flinke på julepynt der. I tillegg må jeg bare dele dette over her, har dere sett noe så kult? Ønskelisten er lang, og jeg bestilte litt i forrige uke. Noe til meg selv, og noe i gave 🙂 Gleder meg til å vise dere alt fint jeg har planlagt utover desember! I disse dager er jeg helt i jobbmodus, den fineste måneden i året er på vei og jeg skal gjøre ALT for å spre julemagi i år. Fredag kan ikke komme fort nok!

17 kommentarer

 1. Link ?

 2. Ida Marie

  Guuud så mye fint😍hvilken side bestilte du julestrømpe på?

  1. kristinaandersen

   Ebay, etsy og diverse sider 😀 De har såå mye fint!

 3. Siv Renate

  Venter i spenning på hva du legger ut! Gleder meg masse til å bli proppfull av herlig juleinspirasjon:)

  1. kristinaandersen

   Så stas å høre, Siv Renate! Gleder meg SÅ til å dele <3

 4. Hvilken nettside bestiller du fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Ebay, etsy og diverse sider 😀 De har såå mye fint! <3

 5. Så utrolig hyggelig! Elsker sånne ting selv! Hvor bestiller du fra? Gleder meg til å følge deg mot jul, får like mye julestemning hvert år! ❤️

  1. kristinaandersen

   Ebay, etsy og diverse sider 😀 De har såå mye fint!

 6. Ååå så mye fint.

 7. Hvor er de fine lys-stjernene i stuevinduet ditt fra? Så fine! 🙂 Så de på Snap.

  1. kristinaandersen

   Etsy 🙂 Klem!

 8. Så nydelig og herlig. Her kom julegardinene opp i dag. Og jeg skal jobbe nattevakter hele helgen, så imorgen skal jeg ordne til jul med mye koselig pynt. Tror jeg skal kjøre en hvit pynte stil i år med litt innslag av granbar, gull og røde tekstiler! Gleder meg til å følge bloggen din i desember. Med masse juleinspirasjon og kos.
  Jeg skal ha juleklubb i midten av desember. Tenkte klementiner, pepperkaker og noe lefserull . Gløgg og julete opplegg. Har du noen gode tips oppskrifter til noe lefseruller e.l.? Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så herlig å få pyntet til jul i morgen, Anja! Vi har en magiiiisk tid i møte <3 Kommer masse oppskrifter fra i morgen og utover hele desember 😀 Klem!

 9. Kan du linke til de julesekkene? 🙂

 10. Savna litt hyppigere og mere personlige hverdagsinnlegg! Håper du får opp motivasjonen nå i desember 🖤

  1. kristinaandersen

   Det er ikke motivasjonen det står på, jeg har jobbet 11 timer hver dag de siste tre dagene.. Ikke vært ute av leiligheten nesten, haha! Gled dere til i morgen, da begynner julestemningen her inne for fult 😀 Jeg holder på å gjøre alt klart skjønner du <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *