BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Jeg ville bare stikke innom for å ønske dere en skikkelig gladstart på den nye uka! Og for å forhåpentligvis gi dere et lite smil på morgenkvisten, legger jeg ved noen av bildene som aldri kom på bloggen. Haha, jeg må bare le av hvor gal jeg faktisk kan se ut realtivt ofte…. Her er jeg på kaffekopp nummer to, og skal starte arbeidsdagen før jeg fyker ut på runde nummer to av julehandel. I dag skal jeg kjøpe jultre, og jeg gleder meg helt ekstremt! Happy monday, dere ♥

Når Knollen sier jeg har en meget dårlig dag utseende messig for bilder ….

«ta bilder av meg når jeg svinger håret fint»

Mye å holde styr på, si.

Saved the best for last.. Dette hadde jeg helt ærlig aldri tenkt at skulle se dagens lys, HAHA! Men pyttsann. Er dere klar over å vanskelig det er å ta fine tannbørstebilder eller?!

11 kommentarer

 1. Hahahaha!!!

  1. kristinaandersen

   ;’)

 2. karianne

  Altså, nå tar du særskrivingsfeil til nye høyder. Hva betyr «utseende messig». Messig er en suffiks, og danner adjektiv sammen med subjektiv, og kan med andre ord ikke stå alene.

  1. Hvis du skal kjefte på grammatikken til folk så må du i det minste bruke begrepa riktig. Det heter substantiv (ordklasse) eller subjekt (funksjon i en setning), ikke subjektiv.

 3. Er du og Stian kjærester igjen?

  Har dere noen gang hatt noen form for «kjærlighetsforhold/kontakt» etter det ble slutt, og hvordan fungerte/fungerer det? 🙂

  1. kristinaandersen

   Nei, vi er bare gode venner 🙂 Vi har hatt kontakt hele veien, men aldri noe mer enn som bestevenner etter det ble slutt. Vi fungerer best sånn 🙂

 4. Benedicte

  Hei! Hver gang jeg forstår at et innlegg er reklame, så blar jeg stort sett bare videre/krysser ut siden, og det kan ikke bare være meg som tenker sånn. Hva skal dere tjene penger på den dagen annonsører ikke får nok salg gjennom dere?

  1. Og hvor ofte trykker du på en banner-annonse på vg.no? Ikke så ofte det heller, regner jeg med. Likevel er det tydeligvis en effekt med slike annonser, selv om mange av oss aldri bryr oss med dem. 🙂

 5. Hvor er den røde genseren fra? Super fin!!

  1. kristinaandersen

   hm 🙂

 6. Hahaha. Det nederste bildet var en innertier! Liker deg! 😎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *