SØNDAG: TRE FILMTIPS

Goood søndagsmorgen, godtfolk! Jeg hadde en så fin bursdagsfeiring sammen med fine venner i går, men heldigvis ble ikke kvelden så alt for heftig for min del. Viktig å ta det litt rolig, slik at jeg ikke blir liggende utslått i tre dager etterpå. Sånt har jeg ikke tid til lengre, begynner å bli voksen, si 😉 Stian hentet meg ved midnatt, så dro vi på en liten roadtrip med sjokomelk og mat, mens vi sang til julemusikk og hadde de fineste samtaler. Slike kvelder er det beste! Nå skal jeg straks hoppe i dusjen og kommer meg avgårde, i dag skal vi på Hillsong og jeg gleder meg skikkelig. Men før den tid tenkte jeg å dele tre gode filmtips med dere, som dere kan kose dere med dersom dere skal ha en avslappende søndag. ♥


You’re Not You: denne finner du på NetFlix, og historien handler om Kate – en suksessful pianist som har alt man kan ønske seg. Drømmemannen, drømmehuset, drømmejobben – rett og slett et tilsynelatende perfekt liv. En kveld med venner på besøk, bestemmer Kate seg for å spille litt på pianoet for gjestene – men midt i spillingen slutter fingrene hennes å spille på lag. Filmen hopper så ett og et halvt år frem i tid, hvor vi får se at Kate har blitt rammet av den uhelbredelige sykdommen ALS. Ektemannen hennes legger alle penger på bordet og ønsker at hun skal ha de beste pleierne for å hjelpe seg, men Kate faller for en jente som er alt annet enn hva hun blir anbefalt. En careless og alt for tøff jente ved navnet Bec, som overhodet ikke har kontroll på noe som helst i livet sitt. Men kanskje den beste kuren mot en uhelbredelig sykdom er nettopp latter, glede og nye opplevelser? Kate og Bec ender opp med å få verdens fineste og mest rørende vennskap, som viser at mennesker med de dårligeste forutsetningene kan overraske noe så innmari. Videre får vi følge Kate i hennes nye hverdag, helt til siste slutt… En helt fantastisk fin film, som får man til å tenke i ettertid.

Blended: en supermorsom og skjønn film som handler om Lauren og Jim, som begge er single med hver sin flokk av barn. Dette er grunnen til at de blir sendt på blind-date av sine venner, men daten blir så langt i fra en suksess som overhodet mulig. Kvelden avsluttes med mye sinne og et gjensidig hat fra både Lauren og Jim. Det eneste de er enige om er faktisk at de aldri vil se hverandre igjen! Men når begge tilfeldigvis bestemmer seg for å dra på ferietur til samme sted blir de nødt til å forholde seg til hverandre. Og ikke nok med det, problemer i bookingen gjør at de og barna må dele suite på en lukusresort i Afrika i en hel uke…. Dere finner den på viaplay.

Deepwater Horizon: filmen er basert på den sanne historien om det største uforutsette oljeutslippet i industriens historie. Katastrofen skjedde i Mexicogulfen i 2010, og plattformen «Deepwater Horizon» var hele 121 meter land og 78 meter bred. Hele 126 personer var på jobb når boreplattformen eksploderte, og filmen skildrer altså denne fryktelige hendelsen. Dette er en fantastisk godt laget film, samtidig som den virkelig er brutal å se på. Her får vi følge elektrikeren Mike og flere av hans kollegaer kjempe for livet når et inferno av gass, olje og flammer bryter løs langt ute på det åpne hav. Det er forvirrig, redsel og kaos – men samtidig et utrolig rørende samhold av menneskene som er der… En av de beste filmene jeg vet om, hvis dere vil se den så ligger den blant annet på ViaPlay. ♥

11 kommentarer på “SØNDAG: TRE FILMTIPS

  1. Line skriver:

    Elsker alle fimnene som du pleier å anbefale, men det hadde vært kjekkere med andre filmer enn de du hadde skrevet om før 🙂

  2. Helene skriver:

    Ååå digger bloggen din så masse, er så bra at det er noen bloggere med beina godt planta på jorda ❤ ser du skulle på hillsong, er du kristen?

  3. audi skriver:

    Deepwater horizon skildrer kanskje hendelsen men, ALT ANNET i filmen er feil! Filmen må være laget av en mann som aldri kan ha vært på sjøen før. Elendig film som fremstiller 99% feil av det som er på sjøen og hvordan man jobber!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *