MIN EGEN JULELYKT

counting down the days to December 1st

Denne magiske julelykten gjør meg helt varm i hjertet. Har du sett noe så koselig? I går var jeg på en liten runde julehandel, og kjøpte inn alt jeg trengte for å lage den. Lykten er fra Hageland, reinsdyret og julekulen fra Søstrene Grene, lyslenke fra Sirius og kubbelys fra Ikea. Jeg syns resultatet ble helt nydelig om jeg kan si det selv, og er strålende fornøyd med å ha denne stående i stua. Ekstra koselig å våkne opp om morgenen når denne lyser så fint opp. ♥


9 kommentarer på “MIN EGEN JULELYKT

 1. Linn skriver:

  Åå den lykten var nydelig! Og så perfekt at lykten hadde store glassflater, så all pynten synes godt! Prøvde å finne den på hageland sine nettsider, men så den ikke der?

 2. Henrikke skriver:

  Fin lykt 🙂 Skulle ønske du kunne bli litt flinkere å variere bildene i innleggene dine, som feks her hvor aller er så og si like. Gjerne litt »før og etter» eller underveis, både når det gjelder slikte DIY prosjekter og matlaging 🙂 Blir litt lettere å kjenne seg igjen 😉

 3. Linn skriver:

  Kjempefint 🙂 Vil gå ut å kjøpe inn ting til å lage en lykt selv.
  Kanskje du kunne delt flere sånne innlegg? Om jul og juledekorasjoner osv? Trenger masse inspirasjon, og synes du har veldig fin stil 🙂 Likte de stjernene du har i vinduet som du viste på snapchat også!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *