PÅ SJEKKER’N HOS DYRLEGEN

Forrige uke når jeg var hos en ny dyrlege, skjedde det en greie som jeg har ledd meg ihjel av i ettertid. Så jeg må bare dele den med dere, hehe. Dette er så innmari typisk meg, verdens mest distre menneske som ikke alltid klarer å tenke seg om. I hvert fall ikke når jeg er sliten og stresset. Så når jeg og Milo kom inn til den nye dyrlegen vi skulle bruke denne dagen, får jeg plutselig øye på en skikkelig kjekkas. Han var litt mørk i huden, så jeg tenkte han sikkert var spanjol og håpte vi skulle inn til han. Til min store lykke ser han bort på meg og smiler, og til tross for at jeg satt fint plassert på en stol med ikea-poser under øynene og så ut som en gris – var jeg likevel høy nok på pæra til å tro at han småtullet med meg. Navnet Rosita ble ropt opp av han på venterommet, og i mitt stille sinn tok jeg det for gitt at Rosita betydde jente på spansk…….

Dyrlenge: Rosita?
Meg: JA, det er meg?!
Dyrlege: Bare kom inn her du.
Meg: *tramper inn med Milo under armen*
Dyrlege: Hvordan står det til med Rosita i dag?

Det var jo ikke måte på hvor mye han skal tulle i denne alvorlige situasjonen tenker jeg, men svarer hyggelig at med meg går det fint, takk – jeg er bare trist pga hunden min er så syk. Dette stakkars mannfolket ser litt rart på meg, men blir stående å skrive som en gal i journalen. Lite visste jeg at det var Rosita sin journal han jobbet med, som i ettertid skulle vise seg å være en hund. Plutselig åpner døren seg og inn kommer en annen dyrlege, som spørr hvorfor i alle dager Milo er på dette rommet. «Hæ, er ikke den hunden Rosita? Hvorfor sa du ja når jeg ropte opp Rosita?» Og selvfølgelig svarer dette brødhodet at jeg trodde det var meg han bruke kallenavn på. Ut med oss og inn med den riktige Rosita, som var en bitteliten chihuahua.. Takk for meg i utslitt joggedress, håret i dott, null sminke og ser ut jeg nettopp har blitt gravd opp fra kloakken – men likevel klarer å tro jeg er på sjekker’n med dyrlegen…

malene birger kåpe - maud genser -  acne jeans & sko - ysl veske

Moment of my life! Ble så klein at jeg begynte å svette akkurat i øyeblikket, men i ettertid har jeg ledd så innmari av dette her… Haha! Ønsker dere alle en FIN og GLAD start på torsdagen, fintfolk ♥ God klem fra Rosita 😉

54 kommentarer

 1. Haha, morsom Kristina!

  😀

 2. Lo høyt da jeg leste dette, haha. Du er herlig!

 3. Hahahaha, fantastisk!

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 4. Sara Katrin

  Hahahaha, gud hjelpe meg!! Jeg hadde blitt sprutflau om det der var meg. Hahaha!!

 5. Hahahaha, det der made my day😂😂 Gud så hillarious!! I slike situasjoner skulle du hatt kamerateam rundt deg.. Keeping up with Kristina

  1. kristinaandersen

   DET hadde blitt tidenes tragikomedie tror jeg :p Haha!

 6. Camilla

  Hahaha elsker deg😂😍 You made my day!

  1. kristinaandersen

   <3 Herlig jeg kan brukes til noe, hihi! Klem

 7. HAHAHAHAAHAHHAHAHAHA, du er helt fantastisk! Tror jeg dør 😂😂😂😂😂😂😂😂 Ha fin dag, Rosita❤️

  1. kristinaandersen

   <3 <3 Hahah!

 8. Ler meg ihjel! Hadde en passe klein legetime for ei stund siden. Skulle sjekke blodtrykket for å se om jeg kunne fortsette på medisin jeg gikk på, og inn kommer dén kjekkasen av en legestudent… Fikk høyt blodtrykk av å se på han, og løy om at jeg hadde løpt til legekontoret mens jeg ble helt fnisete, tror han skjønte greia ganske fort, hah!

  1. kristinaandersen

   Fyttikatta! Kjekke leger er tydeligvis ikke lett å forholde seg til :O

 9. May-Britt

  Hahaha, ler så jeg griner 😉 takk for at du deler disse morsomme hendelsene med oss blogglesere! Ha en fin dag, skjønne Kristina! Klem

  1. kristinaandersen

   Samme til deg, May Britt <3

 10. Haha – dette er en god historie!
  Forresten, kåpen din er så nydelig! Kan du huske hvor eller når du kjøpte den? 🙂

  1. kristinaandersen

   Den er kjøpt på Høyer 😀 Klem!

 11. Cecilie

  Herregud som jeg måtte le av denne historien, Rosita!<3 Tidenes! Ble helt klam og klein når jeg tenker på det øyeblikket der du forteller at du trodde han mente deg… jeg dør litt! Men du er supersporty som deler sånne litt flaue og morsomme episoder;-) Søte du!

  1. kristinaandersen

   Haha, huff! Det øyeblikket er muligens det kleineste jeg har hatt i år.. Helt krise, klarte ikke ro meg inn en gang :p Kleeem fra Rosita <3

 12. Martine

  Dette er det morsomste jeg har lest på lenge! Lo virkelig høyt for meg selv 😀 Ja takk til flere sånne historier 😛

  1. kristinaandersen

   Haha! Skal bli flinkere til å dele mine merkelige øyeblikk fremover :p

 13. Hahhaa, jeg ler meg i hjel!!

 14. HAHAH, du er fantastisk. Kanskje vimsete i øyeblikket, men på en annen side blir det gode historier av det 😀

  Fin torsdag til deg!

  1. kristinaandersen

   Enig i den, godt det kan brukes til noe fornuftig :p Fiin dag til deg å, søta <3

 15. Hahahahah

 16. HAHAHAHA, du er fantastisk!! 😂😂

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 17. Jeg ler meg skakk… så kult at su tør å fortelle

 18. Ha ha ha,ler meg ihjel.Du ass.Du skriver så bra.

 19. Jeanette

  Haha,ler meg ihjel! Jeg hadde kjøpt en lekehund til min niese i dag, og på hjemveien begynner den altså å bjeffe i vesken min. Haha,alle på bussen så rart på meg. Trodde sikkert at jeg hadde en ekte hund i vesken som jeg holdt på å kvele nedi der :p

  1. kristinaandersen

   HAHA!!

 20. hahahah! oh my.

 21. Hahaha, ler meg ihjel! Takk for st du er så åpen og ærlig om slike hendelser! For meg er det i allefall en påminner om å ikke ta livet så alt for alvorlig alltid.
  Hahaha digger deg❤️

  1. kristinaandersen

   Ååå! Tusen takk for fin gladkommentar, Stine 😀

 22. Hahahah, åh du er så god! Morsomt å tenke tilbake på da:)

  1. kristinaandersen

   Haha, ja! Nå ler jeg av det cirka hele tiden :p

 23. Hahahaha, ler høyt!!

 24. Marianne

  Hahahaha, du er så herlig! Hadde vært veldig høy å se deg i bloggerne 😀 Har du noen ganger fått tilbud om det?

 25. Litt creepy at Maren Erdvik viser frem akkurat den samme julepyntet som du har vist fram. Må være irriterende at noen kopierer deg så mye.

  1. Tenkte akkurat det samme 😛 For å ikke nevne at hun strikker nøyaktig samme mariusgenser til sin hund som Milo har. Har kommentert flere ganger på bloggen hennes, men ingen av disse blir godkjent 😛 Så flaut.

   1. Katinka

    Leser bloggene til begge og kan ikke se at Maren hermer i det hele tatt? Hvor er det Maren viser frem julepynten? De handler vel begge i butikker i Kristiansand med har relativt lik smak, skal vel ikke så mye til. Er jo ikke en superspesiell stil som ingen andre har akkurat 🙂 Skal man si at Kristina hermer fordi hun la ut et treningsinnlegg i går da siden Maren deler dette ofte? Syns det blir for teit.

   2. Fitliving godkjenner ikke et snev av kritikk… Hun kopierer andre bloggere…

 26. Bra lesning 😊

 27. Jeg ler så tårene triller! Synes jeg ser for meg hele situasjonen ;’) hahaha.
  Tusen takk for kveldens latterkrampe, du er hærlig!
  Fortsatt god bedring til Milo <3

  1. kristinaandersen

   Haha!! Tuusen takk Vanja, Milo hilser <3

 28. HAHAHAH beste jeg har lest ! Du skriver så sykt bra! Det er dette som er deg Kristina, gode tekster med humor om livet ditt 😀 Aldri prøv å være noen andre !! 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå, blir så glad!! Takk for gode ord Maria 😀

 29. Åååh Kristina jeg døøør av latter!! 🤣

 30. Fy fader! Jeg ler meg ihjel!😂😂😂😂

 31. Asså, NEI!! Jeg gapskratter 😂😂😂 Du får det til du, Kristina! Men du bjudar på deg selv da, det skal du ha.. hahaha du er herlig ❤❤

  1. kristinaandersen

   Haha!! <3

 32. Hahahaha, det er det morsomste jeg har lest på lenge! Håper han leser dette, hehe! 😀

 33. Jeg ELSKER deg😂😍

 34. Annicken

  Lo faktisk høyt nå 😂😂🙈🙈

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *