TAR DU UTFORDRINGEN?


I dag fikk jeg endelig tatt med meg kamera på trening igjen, så her kommer en aldri så liten treningsutfordring til dere! Jeg hadde egentlig lyst å snu i døra og dra hjem når jeg så dagens økt, men sånt er jo flaut – så da måtte jeg bare gjennomføre. Slike treningsøkter er ekstremt tunge, men likevel er disse favorittene mine. Det absolutt gøyeste jeg vet når det kommer til trening 🙂 Du får trent hele kroppen, svettet skikkelig og kan virkelig være fornøyd med deg selv når du er ferdig.

⋅ WOD ⋅

100 burpees over bar 
80 dumbell snatch
60 deadlift 
40 overhead lunges
20 boxjump


Det er en timecap på 30 minutter, så er du ikke ferdig innen denne tiden har gått – så kan du avslutte økten. Selv om jeg selvfølgelig syns det er kult hvis alle gjennomfører 🙂 Selv sliter jeg fortsatt med korsryggen, så etter en liten runde med burpees – byttet jeg videre til å hoppe tau i syv minutter. Krisetungt det også, steike! Prøv ut økten da, dere! Og ha en super start på onsdagen ♥

6 kommentarer på “TAR DU UTFORDRINGEN?

 1. Helene skriver:

  Så kult! Men skjønner ikke helt hvordan det er meningen å gjennomføre. Tar man hver av øvelsene i ett strekk og pause i mellom? Eller deler man opp en øvelse, og tar feks øvelsen 10 ganger også pause?

  • kristinaandersen skriver:

   Du tar hver enkelt øvelse ferdig, før du går over til nesten 🙂 Så pauser du slik du selv ønsker, helt opp til deg hvor mye eller lite pause du vil ha. Klem!

 2. Thea skriver:

  Hei! De dagene du virkelig ikke har lyst til å dra på trening, og utsetter det så lenge at du plutselig ikke rekker det før leggetid, får du veldig dårlig samvittighet da? Jeg sliter nemlig litt med det, at hvis jeg først tar meg en treningsfri dag, så ender jeg opp med å ha skikkelig dårlig samvittighet. Digger deg og bloggen din! Stor klem.

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Thea! Jeg får aldri dårlig samvittighet, og lytter til kroppen min. Hvis jeg føler meg slapp, ute av formen eller kjenner kroppen trenger hvile – så tar jeg meg en fridag eller to uten problem. Det skal sies at jeg realtivt ofte tar meg fri, sånn som i morgen. Da velger jeg heller å bruke formiddagen sammen med Mommo, og tar heller en fin økt på fredag 🙂 Du skal aldri ha dårlig samvittighet for å ta deg treningsfri, det trenger vi alle titt som det er. God klem <3

 3. Lene skriver:

  Hadde dødd bare etter å tatt burpees haha :p Kan du skrive litt om hvordan du skal trene deg opp til den konkurransen på ski du skal delta på? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *