SLIK PYNTER JEG TIL JUL

HO-HO-HO

Nå er det ikke lenge til vi kan pynte til jul, dere! Jeg må le litt av meg selv, for desember måned kommer til å bli relativt annerledes her hjemme. Ikke har jeg verken sofa eller stuebord, og det får jeg tidligst bittelille julaften – hvis jeg har flaks. Men jeg skal likevel klare å gjøre det koselig, og pynte skikkelig her hjemme. Juletreet skal opp, de fine julestjernene mine skal selvfølgelig opp på i vinduene både stue, soverom og kjøkken igjen. I tillegg tenker jeg å dekorere litt ekstra dette året. Jeg er veldig glad i hvit jul, og kommer nok til å gå for samme stil i år. Med et innslag av pynting med ferdigpakkende julegaver, julestjerner og litt ekstra pynt dette året. Jeg gleder meg så! Egentlig savner jeg gamledager litt når det kommer til dette, hjemme hadde vi skikkelig amerikansk jul tidligere. Mamma fylte hele peisen vår med nisser, det var rødt og skikkelig ekte jul absolutt overalt. Ingenting som er mer koselig, spør du meg! Hvordan pynter du til jul, og når starter du?


27 kommentarer på “SLIK PYNTER JEG TIL JUL

 1. Ingrid skriver:

  Hvor var det du kjøpte den lille bilen med juletre på taket? 🙂 Det er den søteste dekorasjonen jeg har sett på lenge!

 2. Eva skriver:

  Wow, så fint og stemningsfylt dette var! 🙂 Du er flink, altså. Likte veldig godt retro kakeboksen 😀 hvor er den fra, hehehe? 😀

 3. Solveig skriver:

  jeg begynner ikke før i desember jeg 🙂 Jul er kjempekoselig og jeg elsker å pynte, se julefilmer, drikke kakao, spise kakemenn og gå på julegaveshopping. Men for meg er det noe som hører desember til.

 4. kristinaandersen skriver:

  Jeg er helt enig med deg, Lotte! Rødt hører julen til, så det MÅ det bli noe av her hjemme i år <3 Så herlig med rødt sengetøy på soverommet, det er jo magisk å våkne opp i kan jeg tenke 😀 Goood juuul <3

 5. Andrine skriver:

  Bloggen din er så inspirerende! Jeg blir alltid i godt humør av å klikke meg inn her! Godt å se flere enn meg gleder seg så mye til å pynte til jul 🙂
  Hvor er skålen med kindersjokolade osv i fra? Har lett overalt etter noe liknende!

 6. Silje skriver:

  Så koselig! Jeg elsker sånne juleinnlegg, fortsett med det 🙂 Har du tips til fine buketter som er litt julete? Jeg hang faktisk opp adventsstjerne i dag, og har allerede pyntet litt i leiligheten. Klarte ikke å dy meg, haha 🙂

 7. amal skriver:

  må faktisk si meg enig, med kommentaren ovenfor 🙂 Bloggen din er utrolig inn spirene, og man blir godt humør å lese bloggen din hver dag!

 8. Carina skriver:

  Jeg har gått for litt mer hvit jul de siste årene, men i fjor ble jeg litt nostalgisk og følte jeg måtte ha mer rødt. Så nå mikser jeg litt røde nisser inn med den nordiske stilen. Elsker det 🙂 Kan ikke vente med å pynte. Pynter alltid til jul siste dagen i november eller 1 desember 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den stjerne lysestaken på bilde nr 2? 🙂

 9. HS skriver:

  Jeg blir ikke enig med meg selv! I det ene øyeblikket er jeg bastant på at det må være rødt til jul, men så ombestemmer jeg fordi rødt er så….rødt! Jeg skal pynte for første gang i ny bolig, Har hittil kjøpt inn i gull, sølv og hvitt 😉 får se om jeg sniker inn litt rødt her og der. Koselig skal det hvertfall bli 😀

 10. Eline skriver:

  Hei!
  Pleier aldri å kommentere blogger, men ville bare si at du har en veldig inspirerende blogg og jeg eeelsker interiørstilen din! Digger disse juleinnleggene, kom gjerne med flere slike 🙂
  Ha en fin uke!

 11. Tina skriver:

  Du er så dyktig! Du er i en helt spesiell skala blant bloggere ❤ Leser alltid bloggen din på starten av dagen min for å få en motiverende start på dagen! Jeg håper Milo har det bedre også, og at dere får en fin jul sammen ❤

 12. Anja skriver:

  Jeg elsker dette. Trodde ikke jeg var så gira på jule pynt i år, men i går kom julefølelsen at jeg gleder meg til å pynte leiligheten og kose meg over førjulstia. I år blir det en hvit jul hos meg med innslag av gull og grønt og litt rødt. Det er så mye lekker pynt, men klarer ikke helt å kvitte meg med den varme og koselige røde jylepynten!
  Ønske; har du et forlag til en god varm drikk som passer til førjulstiden? Er ikke så glad i gløgg, synes det er litt søtt.
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 13. Agnete skriver:

  For et koselig innlegg <3 Du er så flink til å gjøre det fint og trivelig rundt deg 😀 Kunne du skrevet et innlegg om hva du ønsker deg til jul? <3 Er så artig å lese og trenger litt inspirasjon 😀 Klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *