SLIK PYNTER JEG TIL JUL

HO-HO-HO

Nå er det ikke lenge til vi kan pynte til jul, dere! Jeg må le litt av meg selv, for desember måned kommer til å bli relativt annerledes her hjemme. Ikke har jeg verken sofa eller stuebord, og det får jeg tidligst bittelille julaften – hvis jeg har flaks. Men jeg skal likevel klare å gjøre det koselig, og pynte skikkelig her hjemme. Juletreet skal opp, de fine julestjernene mine skal selvfølgelig opp på i vinduene både stue, soverom og kjøkken igjen. I tillegg tenker jeg å dekorere litt ekstra dette året. Jeg er veldig glad i hvit jul, og kommer nok til å gå for samme stil i år. Med et innslag av pynting med ferdigpakkende julegaver, julestjerner og litt ekstra pynt dette året. Jeg gleder meg så! Egentlig savner jeg gamledager litt når det kommer til dette, hjemme hadde vi skikkelig amerikansk jul tidligere. Mamma fylte hele peisen vår med nisser, det var rødt og skikkelig ekte jul absolutt overalt. Ingenting som er mer koselig, spør du meg! Hvordan pynter du til jul, og når starter du?

32 kommentarer

 1. Hvor var det du kjøpte den lille bilen med juletre på taket? 🙂 Det er den søteste dekorasjonen jeg har sett på lenge!

  1. kristinaandersen

   House Doctor. Den er sååå søt!

  2. Disse får du også kjøpt hos Nille i år blant annet:)

 2. Wow, så fint og stemningsfylt dette var! 🙂 Du er flink, altså. Likte veldig godt retro kakeboksen 😀 hvor er den fra, hehehe? 😀

  1. kristinaandersen

   Den har jeg fått av mine besteforeldre som er maaaange år gammel. Elsker den 😀

 3. Rødt rødt rødt rødt!! Jeg synes det er ekstra koselig at det skiller seg ut og gir den lune følelsen en ellers ikke har så mye av i året. I mine øyne blir hvit jul en helt vanlig pynt med litt ekstra stjerner jeg ellerskunne hatt fremme hele året. Her byttes putene i sofaen til forskjellige rødtoner med julemotiver og gardinene er røde med gammeldags messingstjerne i vinduet. Sengen får rødt sengetøy, og de skjønne nissene kommer selvfølgelig frem. Alle er vi forskjellige 😁 God jul ❤️❤️

  1. kristinaandersen

   Jeg er helt enig med deg, Lotte! Rødt hører julen til, så det MÅ det bli noe av her hjemme i år <3 Så herlig med rødt sengetøy på soverommet, det er jo magisk å våkne opp i kan jeg tenke 😀 Goood juuul <3

 4. Solveig

  jeg begynner ikke før i desember jeg 🙂 Jul er kjempekoselig og jeg elsker å pynte, se julefilmer, drikke kakao, spise kakemenn og gå på julegaveshopping. Men for meg er det noe som hører desember til.

  1. kristinaandersen

   Enig, desember braker det løs! Beste måneden i året 😀

 5. Andrine

  Bloggen din er så inspirerende! Jeg blir alltid i godt humør av å klikke meg inn her! Godt å se flere enn meg gleder seg så mye til å pynte til jul 🙂
  Hvor er skålen med kindersjokolade osv i fra? Har lett overalt etter noe liknende!

  1. kristinaandersen

   Så gøy å høre, Andrine! Tuusen takk for fine ord <3 Den er fra Muuto eller Muubs, trooor jeg 😀 Klem!

 6. Så koselig! Jeg elsker sånne juleinnlegg, fortsett med det 🙂 Har du tips til fine buketter som er litt julete? Jeg hang faktisk opp adventsstjerne i dag, og har allerede pyntet litt i leiligheten. Klarte ikke å dy meg, haha 🙂

  1. kristinaandersen

   Så herlig! Jeg kjøpte faktisk en julete en i dag, kan vise deg ila uken 😀 Klem!

 7. må faktisk si meg enig, med kommentaren ovenfor 🙂 Bloggen din er utrolig inn spirene, og man blir godt humør å lese bloggen din hver dag!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk!! Dere er så snille <3

 8. Jeg har gått for litt mer hvit jul de siste årene, men i fjor ble jeg litt nostalgisk og følte jeg måtte ha mer rødt. Så nå mikser jeg litt røde nisser inn med den nordiske stilen. Elsker det 🙂 Kan ikke vente med å pynte. Pynter alltid til jul siste dagen i november eller 1 desember 🙂 Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den stjerne lysestaken på bilde nr 2? 🙂

 9. Pyntingen begynner i desember. Jeg synes faktisk at det å glede seg til å pynte å planlegge pyntingen er endel av juleforberedelsene. Å vente er endel av julefeiringen synes jeg. Julen må ha masse innslag av rødt. Det gjør stua så lun og koselig. Elsker juleinnleggene dine. Skikkelige feelgood innlegg. Så bare kjør på med jul😃

 10. Jeg blir ikke enig med meg selv! I det ene øyeblikket er jeg bastant på at det må være rødt til jul, men så ombestemmer jeg fordi rødt er så….rødt! Jeg skal pynte for første gang i ny bolig, Har hittil kjøpt inn i gull, sølv og hvitt 😉 får se om jeg sniker inn litt rødt her og der. Koselig skal det hvertfall bli 😀

 11. Henger julestjerna opp 1.advent og har fremme lilla lys, kanskje noe stjerner eller engler. Ikke noe mer før det nærmer seg! 🙂 Hjemme er jeg vant til å skifte fra advent til julepynt først lille julaften, men siden jeg har flyttet hjemmefra og har lyst å pynte min egen leilighet (feirer fortsatt hjemme) også så bytter jeg til jul kanskje en uke før «tiden»👍😄

 12. Hei!
  Pleier aldri å kommentere blogger, men ville bare si at du har en veldig inspirerende blogg og jeg eeelsker interiørstilen din! Digger disse juleinnleggene, kom gjerne med flere slike 🙂

  Ha en fin uke!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk Eline, utrolig koselig å høre <3

 13. Du er så dyktig! Du er i en helt spesiell skala blant bloggere ❤ Leser alltid bloggen din på starten av dagen min for å få en motiverende start på dagen! Jeg håper Milo har det bedre også, og at dere får en fin jul sammen ❤

  1. kristinaandersen

   Åh <3 Blir så glad, tuuusen takk Tina 😀 God klem!!

 14. Hvor er den snøkulen med bil fra? Den MÅ jeg bare ha i gangen:-)

 15. Jeg elsker dette. Trodde ikke jeg var så gira på jule pynt i år, men i går kom julefølelsen at jeg gleder meg til å pynte leiligheten og kose meg over førjulstia. I år blir det en hvit jul hos meg med innslag av gull og grønt og litt rødt. Det er så mye lekker pynt, men klarer ikke helt å kvitte meg med den varme og koselige røde jylepynten!
  Ønske; har du et forlag til en god varm drikk som passer til førjulstiden? Er ikke så glad i gløgg, synes det er litt søtt.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 16. For et koselig innlegg <3 Du er så flink til å gjøre det fint og trivelig rundt deg 😀 Kunne du skrevet et innlegg om hva du ønsker deg til jul? <3 Er så artig å lese og trenger litt inspirasjon 😀 Klem <3

 17. Marte Lembricht

  Hvor har du den adventstjerna i kjøkkenvinduet? Den er så fiin!

  1. Marte Lembricht

   Hvor har du kjøpt den skulle det stå :p

 18. Kan ikke fatte og begripe folk som liker annen jul enn rød og grønn tradisjons jul!! Syns det er så stygt med gull og hvitt😂 Haha. Men godt at vi er forskjellige sånn egentlig😉

 19. Hvor er det fine «julete» bildet fra? 🙂

 20. Victoria

  Hei Kristina! 🙂 Så koselig det ble, digger at du har rød jul! 😘 Men hvor er den stjerna i vinduet ditt kjøpt? Har lett etter den et par år nå, men må nok ut av Måløy for å få tak i den 🙈 Finnes den i nettbutikker?

 21. Fint 🙂 Hvilken tv har du?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *