DETTE GIR MEG RO

annonse

Den siste tiden hvor jeg har hatt det ganske tøft, har jeg funnet mye trøst og glede i skogen. Det gir meg ro i sjela og hodet, uansett hvor mye jeg har å tenke på. Det å traske rundt i sin egen verden, er for meg hverdagsmagi. Jeg har en favorittgreie jeg alltid gjør når jeg er på tur, og det er at jeg liker å lytte. Enten det er til bøker eller podcast – begge deler gir meg så mye og gir meg sjansen til å leve meg inn i en annen virkelighet. Det er så fint og avslappende. ♥

∴ FABEL ∴

Det er ikke bare når jeg er ute på tur jeg lytter til underholdning, jeg gjør det også mye når jeg er hjemme. Plugger på headsettet når jeg skal vaske leiligheten, brette klær, baker på kjøkkenet eller bare styrer litt her hjemme. Alt blir liksom litt mer gøy når man har en spennende stemme på ørene, som får selv de kjedelige ting til å bli litt mindre kjedelig.

∴ Prøv Fabel helt gratis i fire uker ved å sende rabattkoden «KRISTINA» til 2280 ∴

Fabel er en norsk abonnementstjeneste for lydbøker med de største, norske forfatterne. Jeg har selv har abonnement her i ett halvt år, og storkoser meg virkelig med disse bøkene. Akkurat nå hører jeg på Per Fuggeli sin bok, jeg blir både rørt og inspirert av den. Han var virkelig en helt fantastisk mann, som vi alle har så mye å lære av. «Når nettene blir lange og dagene tomme, tar jeg fram følehorn, blyant og papir og skriver om den verden jeg er i her og nå: På rom 501, i cellegiftstolen, i MR-maskinen, i gynekologisk leie med kikkert i rompa. Jeg er på feltarbeid i sykerollen, i helsetjenesten, i dødsonen – ikke som forsker, men som et søkende menneske på jorden.» En bok til ettertanke, som jeg heldigvis har mer igjen av før jeg er ferdig. Akkurat denne boken anbefales virkelig, det er helt spesielt og fint å traske rundt med denne boken på øret.

Hvis du har lyst å teste ut Fabel, så har jeg nå et veldig fint tilbud til dere. I fire uker kan dere prøve tjenesten helt gratis ved å sende KRISTINA til 2280. Lydboktjenesten kan du laste ned i googleplay HER og appstore HER

11 kommentarer

 1. Siv Renate

  Hvor er jakka di fra? Den var nydelig!

  1. kristinaandersen

   Hei Siv Renate! Den er fra Zara 🙂 Klem!

 2. Utrolig flott tips – jeg elsker også å lytte til bøker så dette skal jeg prøve 🙂 Jakken du har på deg på bildene, hvor er den fra, forresten? Kjempefin jakke 😀

 3. For en nydelig fin jakke! Hvor er den kjøpt?

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂

 4. Skal prøves.Takk for rabattkode kristina.

  1. kristinaandersen

   <3

 5. Så fin jakke!Hvor er den fra? Hva hører du på podcast? Håper det går bra med M.

  1. kristinaandersen

   Den er fra Zara 🙂 Jeg liker litt forskjellige, men favoritten er Vanessa og Synnøve sin. Klem!

   1. Den hører jeg på også. Skikkelig gleder meg til hver torsdag !👍 Har du andre podcast å anbefale? Klem til deg og M. 🐾☺

 6. Camilla

  Tusen takk!! 🙂 🙂
  Hærlig å høre på lydbok når man skal gjøre kjedelige ting i huset som å rydde og vaske 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *