DOKTOR ANDERSEN

I natt var det full antiterrorøvelse rett utenfor soveromsvinduet mitt. Jeg trodde jeg skulle krepere av panikk når jeg skulle legge meg, kikket ut av vinduet fordi det bråkte så sjukt og spottet en haug av uniformerte mannfolk med våpen og millitærbiler. Ikke helt på normalen kan du si, dramatikeren i meg var sikker på at nå hadde min siste time kommet og jeg konkluderte med at jeg burde lage meg krigsfort under senga. Men så fant jeg heldigvis fort ut av at det var en viktig øvelse, så da gikk det fint – til tross for at de holdt meg våken i hele natt. Viktig å la de gigantiske grønne bilene svive med tenningen på hele natten tydeligvis 😉 Så her sitter jeg å bælmer nedpå en energidrikk stappet med både vitaminer, grønn te og koffein. Måtte det hjelpe meg på denne trøtte dagen sier jeg bare.

Det var likevel fint å komme seg opp tidlig, jeg fikk snakket med legen min før solen stod opp og har fått time allerede denne uken til både en snakk og blodprøver for å finne ut hva som feiler meg om dagen. Jeg mente bastant det bare var å sette en sprøyte med B12 i rumpa på meg, så skulle alt bli bra igjen – men det var ikke denne legen helt enig i. Måtte visst slutte å google meg til svarene på alt og heller ta turen opp… Javel, i hodet mitt er jeg jo faktisk doktor Andersen. Men så var jeg tydeligvis ikke det likevel. Jeg håper uansett det er noe jeg mangler, slik at jeg kan føle meg bedre så fort som mulig. Utålmodig sjel vet dere, her skulle ting skjedd helst i går 😉

hugo boss kåpe – zara jeans & genser – céline veske – gucci belte – malene birger sko

Senere i dag går turen til Oslo, men før det skal jeg rett og slett være et overfladisk menneske som skal fikse både negler og hår. Det kjedeligste jeg vet i hele verden er å bruke tre timer på å fikse fasaden – da er det heller så mye annet jeg vil gjøre. Men så lurer jeg litt på hva slags troll jeg egentlig ville sett ut som uten alle disse greiene mine, så da får det heller bare gå selv om det er tidstyv nummer én…. Fin start på dagen til dere alle ♥

12 kommentarer

 1. Trudebr

  Ville bare titte innom for å gi deg litt ros <3 du er så fantastisk flink til å skrive, og du er faktisk den eneste jeg føler jeg får skikkelig inspirasjon fra! Du er så genuint ekte, og har jeg en dårlig dag så er det bare å gå inn på frøkna sin blogg <3 takk for at du deler så mye av deg selv og at du er den du er. Jeg er glad jeg har møtt deg, du er, om mulig, enda nydeligere i virkeligheten. Både innvendig og utvendig <3 ha en kjempefin dag kristina! Så håper jeg du finner ut hva som er galt og at du får energien tilbake! God klem fra Bergen 😘

  1. kristinaandersen

   Ååå, Trude! Denne kommentaren gjorde meg så glad at jeg sitter her helt blank i øynene <3 Du er så utrolig snill og god!! Verdens største klem til deg, Trudemor <3

 2. Hei 🙂
  Anbefaler at du sjekker jernlageret ditt også, jernmangel kan føre til depresjon 🙂 Lykke til 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Helene 🙂 Klem!

 3. Birgitte

  D-vitamin. Ble et nytt menneske etter jeg begynte med det. Energien føyk i været 😊

  1. kristinaandersen

   I knoow! Hørte nettopp av en venn av meg som hadde fått det SÅ mye lettere etter han fant ut av at han manglet D-vitamin. Håååper legen finner ut av noe på meg også, er så lei av å være konstakt sliten nå 🙂

 4. Nydelige bilder.

 5. Camilla

  Kjenner meg også ganske deppa uten å vite hvorfor.. gi meg gjerne en lyd hvis du finner noe hverdagslig som snur om på humøret/formen som kan være gode tips!

 6. Utrolig smart å ta turen til legen Kristina. Håper det snart ordner seg. Det fortjener du♥️Hilsen fast leser fra Oslo.

 7. Ville også sjekket meg for lavt stoffskifte, men det er sikkert legen klar over 🙂 ha en god dag ❤️

 8. Hei hvor har du kjøpt kåpen din?

 9. Therese

  De grønne bilene sviver fordi det inni bilene er f eks samband (radio) og annet utstyr som trenger strøm. Kjipt å høre på, men faktisk verre å sitte inni hehe 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *