PANNEKAKEKOS

Denne mandagskvelden skal jeg ha skikkelig etterlengtet alenetid. Finnes det noe bedre enn å ta seg en lang og varm dusj, krype inn i en myk joggedress og dra dyna ut i sofaen etter en lang dag? Da koser jeg meg så utrolig mye! I kveld skal jeg se på tv2 frem til jeg legger meg, hehe. Mandagskveldene har nærmest blitt hellig denne høsten! Jakten På Kjærligheten er jo så koselig, selv om jeg garantert må ha klar en pute for å trykke i trynet når den skjønneste og godeste gamlefar på Jakten skal rulle rundt i gresset med med en fin fru eller to på slep…. Haha, jeg kreperer! Men så må man smile litt også, da.

Jeg har laget meg pannekaker til kveldsmat, og det er oppskriften jeg alltid pleier å bruke.

1 banan ♥ 2 dl havregryn ♥ 1 dl melk ♥ 1 ts bakepulver ♥ 1 ts vaniljesukker  ♥ 2 egg

Ta alt i en bolle, mos med stavmikser og stek i panna på middels varme. Disse er så gode og saftige! Ved siden av har jeg varme bringebær som er rørt ut i cottage cheese med en dæsj sukrin. Så himla godt! Nyt mandagskvelden, dere ;*

4 kommentarer

 1. Så koselig. Høsten er kos å hygge seg inne med gode tvprogrsmmer. Jeg er på vei hjem fra jobb, men tror jeg må innom butikken for å snike meg med noe godt til kvelden. Så blir jeg klar med pute for det å se gamlefar rulle seg rundt i åkeren, det kan bli festlig… tenk at jeg har deltatt i det programmet der…syyyyyykt! Haha. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg dør av Rolf! Rakkefant på deltid han der ;p Sprøtt å tenke på at du var med ja, Anja! Er jo såå koselig program 😀 Kos deg resten av kvelden <3

 2. Du trenger ikke være redd militærbilene, det er en meldt øvelse bare 😊✌🏼

  1. kristinaandersen

   I knoow, fant ut av det etter noen minutter, haha! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *