LA MEG SVARE PÅ LITT RYKTER

Jeg og Ida er ikke venner lengre.

Her er det overhodet ikke noe drama, som folk spekulerer i. Jeg og Ida har vært bestevenninner i så mange år, og det er et vennskap jeg er sikker på at vil vare livet ut. Den største forskjellen i vennskapet vårt (som egentlig har føltes mer som et ekteskap, hehe) er at kona plutselig har fått seg kjæreste, men det kan jeg egentlig takke meg selv for – da det var jeg som presenterte lovebirdsene for hverandre. Klart det er litt uvant for meg at rakkekona plutselig slo seg til ro, og jeg skal ærlig innrømme jeg døpte kjæresten hennes for «inntrengeren» i starten av forholdet. HAHA! Men Ida betyr virkelig verden for meg, og er det noen jeg unner lykke – så er det vel henne. Og best av alt? Jeg digger inntrengeren nesten like mye som jeg digger Ida. Og da kan man ikke klage. Bestfriends for life

Jeg står ikke for det jeg gjør.

Her er det litt vanskelig å svare, men jeg skal ærlig innrømme at jeg har med årene blitt småredd for å ytre meninger her på bloggen. Noen ganger prøver jeg, men da ender det som regel med at bloggpolitiet arresterer meg og kaster nøkkelen etterpå. Det er merkelig med det, for det er flere store bloggere her i Norge som uten problemer kan dele sterke meninger og ikke bli hatet etterpå. Mens her på bloggen min, virker det som at slikt ikke er okei. Jeg burde bare bake brød, smile pent og holde kjeft. En ting skal være sagt, i mitt daglige liv så er jeg er en person med ekstremt mye meninger og er ikke redd for å si hva jeg tenker om ting. Det vet absolutt alle som kjenner meg veldig godt. Men her på bloggen har jeg vel lært meg til å holde brødsmella igjen, da jeg ikke orker dårlig energi fordi jeg prøver å fortelle at jeg f.eks irriterer meg over folk som tror de eier bagasjebåndet på flyplassen. Da blir jeg stresset, får vondt i magen og angrer på at jeg fortalte hva jeg mente. Veldig merkelig at dette er innafor hos andre bloggere, men ikke hos meg? Jeg lurer på hva mange tror jeg egentlig er, hehe. Jeg er glad i å lese, følge med på hva som skjer i verden og jeg overhodet ingen nikkedukke. Det har jeg problemer med å vise i blogglivet mitt, ja. Men kanskje det er bare meg som rett og slett må tøffe meg opp litt? Jeg vet ikke, men det skjer ikke i disse dager – for å si det sånn.

. . .

Det var det for denne gang! Nå skal jeg komme meg ut på Bavaria, levere leiebilen min og spørre hva i alle dager som skjer med min kjære BMW. Nå har den vært på verksted i cirka tre uker, uten at noe har skjedd og jeg begynner å bli lei. Planen er jo å selge bilen så fort den er fikset og få kjøpt meg ny – men i dette snegletempoet blir jeg vel syklende rundt i en måned til. Bare å få seg både regntrekk og piggdekk på sykkelen skjønner jeg 😉 Chao!

17 kommentarer

 1. Hvorfor skriver du BMW hver gang og ikke bil? Er det viktig å påpeke at du eier en dyr bil eller?🤔 Jeg spør fordi noen ganger virker det som du snikskryter i innleggene dine.

  1. kristinaandersen

   Haha! Det er vel bare en vanesak. BMW er vel ikke særlig spesielt tenker jeg 🙂

  2. Alt folk skal irritere seg over. Du får BMW i alle prisklasser;)

 2. Hei hei 😀

  Lurte på hva som skjedde med ditt og Ida sitt prosjekt?
  Forsåvidt det du og Marthe skulle gjøre sammen også?

  1. kristinaandersen

   Det er podcast vi hadde spilt inn til dere, men Ida holder igjen – så vi får se hva som skjer 🙂 Angående meg og Marthe så girer vi alltid hverandre opp med planer når vi er sammen, som aldri blir noe :p Og nå husker jeg ikke hva det var en gang, haha! Klem 🙂

 3. Henriette

  Hei Kristina
  Fikk ikke du en videoblogg av knollen i bursdagsgave? Mulig jeg ikke følger med men er den publisert enda? 😊 Jeg venter i spenning

  1. kristinaandersen

   Joo, men den gjerrigknarken fant plutselig ut at det holdt med HELSEBOKEN jeg fikk i bursdagsgave. Livet! Haha.. Prøver å overtale så godt jeg bare kan 😀

 4. Hva skjer med prosjektet til deg og Ida?:D Eller har jeg gått glipp av det:(

  1. kristinaandersen

   Det er podcast vi har snuuust litt på. Får se hva som skjer, det er kona som holder igjen akkurat nå <3

 5. Johanne

  Jeg tror nok at du mener mye av det du sier, men samtidig så kan jeg skjønne hvorfor folk reagerer av og til. Jeg syns selv det er veldig dumt at du i det ene innlegget sier hvor opptatt du er av dyrevelferd for så i neste innlegg reklamere/promotere et merke/produkt som er testet på dyr. Jeg mener ikke at man trenger å være full-on veganer for å kunne bry seg om dyr, det er ikke jeg heller. Men jeg føler at for eksempel kosmetisk testing på dyr og pelsindustrien er like vonde. Dessuten så kjøper man gjerne oftere en ny maskara eller foundation enn en ny pelskåpe. Jeg skulle derfor gjerne sett norske bloggere engasjere seg litt mer for cruelty-free sminke. Jeg har ikke kjøpt sminke/hudprodukter som er testet på dyr siden jeg var 16 (12 år siden) og det er så mange bra alternativer der ute! Jeg skulle gjerne sett litt mer reklame for dyrevennlige alternativer.

 6. Syns bloggen din er litt tam. Det at du ikke ytrer dine meninger her på bloggen tror jeg nok kommer av at du er litt tander på kritikk. Kunne tenkt meg mer meninger og tøffe innlegg fra deg. Rak deg opp i ryggen, ta imot kritikk, og la det storme litt innimellom. Ellers blir det for tamt. Syns bloggen er veldig overfladisk. Vi lesere ønsker jo å bli kjent med DEG 🙂 Bli litt mer personlig. Skriv om utfordringer. Føler at alt på bloggen din skal være så perfekt til enhver tid. Akkurat som en bohusreklame :-p Vis oss gjerne mer fra vak fasaden og noe mer ekte vi kan gjenspeile oss i 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig! Og notert 😉

  2. Enig med deg E

 7. Jeg vil gjerne bli litt bedre kjent med deg. Du trenger ikke alltid skrive de sterkeste meningene dine, men jeg satt veldig stor på paraply innlegget feks.. Men samtidig så virker det som du har et utrolig fint liv, så er ikke vits å bli en negativ blogg selvom 🙂 Grunnen til at jeg leser bloggen din er fordi jeg alltid blir møtt med et stort smil og ser at du er en hardtarbeidende dame, med bein i nesa 🙂 Kanskje tipse litt om favorittnettsider feks, elsker klærene dine!!

 8. Janniche

  Jeg digger bloggen din, Kristina, men er litt enig med E over her. Vis mer av personligheten din, så tror jeg du vil nå ut til enda flere 🙂

  Hva har skjedd mellom deg og Maren forresten?

 9. Podcast med dere to hadde vært knallgøy!!!! Stå på!!!!! Jeg merker også at bloggen din har endret seg….eller…for min del tror jeg kanskje det er jeg som leser som har endret meg? Den episoden med en blogger som dro fram gamle svært stygge ting om deg var ikke positivt! Man blir som leser skuffet! Men stå på. gjør en god jobb på bloggen din så kommer vi nok tilbake til der vi var!!!

 10. så fin kåpe! hvor er den fra :D?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *