EN NY FAVORITT

budget friendly candles

. . .

Alle som kjenner meg vet én ting veldig godt – jeg elsker Voluspa sine duftlys. Jeg har ikke tall på hvor mange jeg har av de i leiligheten. Men er de en ting som også er sikkert, så er det at disse fantastiske lysene blir svindyre å kjøpe i lengden. Her om dagen var jeg innom h&m home, som har blitt en ny favorittbutikk hos meg. De har jo så utrolig mye fint, til priser som ikke nødvendigvis koster skjorta. Der kom jeg over dette lyset, som bare lukter helt a-m-a-z-i-n-g! Og best av alt, det koster under hundrelappen og har en brennetid på 70 timer. Et aldri så lite julegavetips, kanskje? Eller bare en koselig gave til seg selv, fordi man fortjener det. Lyset lukter forresten clean cotton, som er noe av de beste jeg vet om! Et lite søndagstips fra meg til dere.

5 kommentarer

 1. Fantastisk! Takk for tips 🙂
  Disse skal kjøpes. Voluspa brukes kun i helgene i mitt hjem….blir jo en liten formue om de skal brennes til en hver anledning 😀

  1. kristinaandersen

   Fin regel å ha på såpass dyre lys 🙂 Goood søndag <3

 2. Åå tusen takk for tips! Skal på hm home på fredag for interiørshopping og dette skal definitivt sjekkes ut:)

  1. kristinaandersen

   Yay! 😀

 3. Veronika

  Nille har også en god del gode duftlys til en rimelig penge. Herlige dufter! <3

  Ha en fin søndag 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *