EN DEILIG DAG

sunday

Noen bilder fra en fin tur i skog og mark med godt selskap, veldig koselig! Denne søndagen har jeg gjort akkurat hva jeg vil, og det har vært så bra! Tone sov over hos meg i natt, så vi spiste frokost sammen før jeg kjørte henne hjem og deretter dro videre på fotballkamp. Der ble det hamburger, cola og hygge i verdens deiligste vær. Helt nydelig å få kjenne litt på sola etter seks uker med regn, det lettet hodet mitt ett par hakk. Og vet dere hva? Til tross for tap på dagens kamp ble det likevel opprykk for Start, og det gjorde meg skikkelig fornøyd! Interessen min for fotball har virkelig økt det siste året, jeg er så ivrig og heier iherdig fra tribunen, haha! Hvem skulle trodd det? Mirakler kan altså skje, hehe.

. . .

Her blir det film og avslapping resten av kvelden, og jeg ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere en fin søndagskveld. Samt si tusen takk for at dere har vært så gode mot meg de siste dagene. Det betyr mye. Kjempeklem fra sofakroken! Har dere hatt en fin helg?

20 kommentarer

 1. Ida Marie

  Foreslår innlegg med juleinspirasjon, pynt, kaker m.m 😊

  1. kristinaandersen

   Det kommer det masse av om noen få uker 😀 Litt tidlig enda, kanskje! Eller?

 2. Nydelige høst bilder av deg.

  1. kristinaandersen

   Takk <3

 3. Hvorfor ligger du ikke på blogglisten lengre?

  1. kristinaandersen

   Den bloggen du ser på blogglisten nå, er den gamle bloggen min – som ikke er i bruk lengre 🙂 Denne er ikke lengre registrert på blogglisten, men på United Influencers sin toppliste. http://unitedbloggers.no/toppliste/

 4. Therese

  Kan det være at du føler deg litt nedfor fordi du ser at vennene dine stifter familie og slår seg til ro med menn? Det kan jo være en naturlig reaksjon. Du og Ida har jo vært rakkefanter og single i lang tid, og plutselig har hun fått seg kjæreste og samboer. I tillegg trekker hun seg fra podcast prosjektet deres, og det kan vel og føles litt kjipt? Har jo sett at flere venner av deg og får barn (babyshower) og kanskje du kjenner litt på det? Bare en tanke jeg har hatt.. Kan være jeg er helt på billspor her, men føler at etter Ida fant mannen ble du tristere på bloggen. Klem til deg:)

  1. kristinaandersen

   Hei Therese 🙂 Det skal sies at det er kun tre av venninnene mine som har barn (to av de er over 35 år og altså nesten ti år eldre enn meg), og det er jo ikke trist – bare det koseligste som finnes <3 Angående Ida, så er ikke hun og kjæresten grunnen til at jeg er nedfor. Haha, huff! Det var tvert imot jeg som presenterte de for hverandre, Ida sin kjæreste er helt super og jeg er SÅ glad for at Ida har funnet seg noen hun er så glad i. Hva som plager meg om dagen aner jeg ikke, men heldigvis er det ikke andre sin lykke 🙂 Klem!

 5. Hvor er kåpa fra? 🙂
  Håper du har en fin søndag Kristina <3 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er en parkas fra Odd Molly 🙂 Klem!

 6. Christel

  Fin jakke 🙂 Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Odd Molly 🙂

   1. Christel

    Tusen takk for svar:) Er den varm?

 7. Nydelig.

  1. kristinaandersen

   <3

 8. Du stråler! så fine bilder. Kan jeg spørre hva solbrillene dine heter?

  1. kristinaandersen

   Jeg kjøpte de i Barcelona på en liten lokal sjappe, så jeg aner ikke hva de heter dessverre <3

 9. Så utrolige flott du er, Kristina!!
  Håper du får en flott start på den nye uka 🙂

  1. kristinaandersen

   Samme til deg, Iris <3

 10. Alexandra

  Du var sikkelig søt på disse bildene! 🙂 Fin dag til deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *