TIDENES DRITTDAG

Søndagen min gikk ikke helt etter planen i går, hehe. Jeg merket fort at jeg hadde tidenes drittdag, og selv etter to lag med teatersminke følte jeg meg ikke bedre. Det hjalp ikke akkurat når den godeste kong Knollen kom rullende i bilen sin, og spurte om jeg ikke snart skulle ta meg en tur til varmere strøk. Hvorfor det, spurte jeg. Fordi du er bleik som et lik. Takk for den! I tillegg mente han at jeg egentlig ikke hadde en «god nok dag sånn utseendemessig» for bloggbilder, noe jeg faktisk var enig i – så ærligheten sjæl ble sendt hjem og jeg dro tilbake opp i leiligheten hvor jeg stupte kråke rundt i selvbruning. Så i dag våknet jeg opp som et levende sotrør, stolt av gårsdagens iherdige innsats.

in a better mood

Her må jeg bare få tvingt ræva mi på trening, når jeg ikke får trent – blir jeg sur og gretten. Forrige uke var overhodet ikke noe å skryte av, formen min hanglet, treningskompisen min var bortreist og på toppen av alt var det supertilbud på sjokoladenøtter. Da ble dessverre valget litt for lett for denne svakte sjelen. Derfor blir det en friskus start på mandagen, med joggetur og styrketrening! Hejdå.

19 kommentarer

 1. Håper mandagen blir bedre enn i går. ❤️

  1. kristinaandersen

   Takk gode deg <3

 2. «kong knollen» hahahahahahahaahahhhhahahahahaha 😀 ler meg i hjæl! Har fri i dag ogbskal dra meg selv ut døra for å jogge. Kan ikke huskemsist. Men blir som deg: SUR og GRETTEN av å bare sitte på ræva!! Let’s do this! Ps: jeg er også bleik som et lik – har du en glød å anbefale ?? Som ikke er sotrør ?? ;-D

  1. kristinaandersen

   Haha! Knollen ass.. Jeg elsker Vita Liberata sin selvbruning, den er helt maaaagisk og blir SÅ fin på kroppen 😀 Anbefales!

 3. Håper du får en skikkelig friskus start på uken. Det fikser du og det høres ut som en god idé og start på uken. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Like måte Anjamor :*

 4. Ingvild

  Haha, duu, liker at livet ditt ikke alltid er «perfekt» jeg. (Ja jeg vet at det ikke er det selv om du ikke skriver det heller;))
  Selv starta jeg helga med fri fra forelesning på fredag – og tok meg dermed en alt for lat fridag fra lesingen etter jeg hadde vært på trening. Dette med en plan om å lese masse i helgen. Det burde jeg ikke gjort, ettersom jeg våkna sylte forkjøla på lørdag, og ikke har gjort en dritt hele resten av helgen heller… 🙂 Så mandagen min startet uten alarm, og formen er heller ikke bra. Såå det blir nok en innedag på sofaen, med et lite forsøk om å lese litt i det minste…
  Vet ikke helt hvor jeg vil med dette – men kanskje å si det at ikke alt går som planlagt selv når man er inne i en god steam med både helse og jobb/skole! Og det er heelt ok:)

  Ønsker deg en super uke – og ikke tenk at du må «gjøre opp» for gårsdagens «utskeielser», det kommer det lite godt ut av.

  1. kristinaandersen

   Haha, jeg leeer! Godt det er flere enn meg som har hatt en helg som overhodet ikke gikk etter planen <3 Håper formen sin kommer seg ila dagen da, Ingvild! Er så kjedelig å være småklein i formen :/ Sender deg goooode tanker, og takk for en superhyggelig kommentar 😀 Klem!

 5. huffda! vi har alle sånne dager, så kjenner meg igjen. snill han lillebror din 🙂 håper du får en fantastik dag videre.

  1. kristinaandersen

   Fiin mandag til deg også! 😀

 6. Sånne dager har jeg til tider også. De er helt forferdelige når de først står på, men får meg i det minste en god latter de neste dagene etterpå! Er selv bleik som fy.. Da er det ikke et sjakktrekk å bo i Bergen heller for å si det sånn. Jeg burde være født et sted hvor solen alltid skinner, hah!! Surpromp når det er surt og kaldt – that’s me!! :-p Håper mandagen behandler deg bra!! <3
  http://www.charlottetunes.no

 7. Nydelige bilder.Så fin kåpe.

 8. Hvor er skoene fra?

  1. kristinaandersen

   Acne.

 9. Jeg syns absolutt ikke du er for blek. Er vel naturlig å ikke være like brun på høsten/vinteren sammenliknet med sommeren, uansett, er det ikke? 🙂

 10. Du er i alle fall ikke alene om å føle det sånn! Digger hvor ærlig du er på bloggen, har klikket meg inn her siden begynnelsen av bloggkarrieren din, vil bare si at du er en av få blogger det faktisk gir meg noe å lese <3 klem!

  1. kristinaandersen

   Ordentlig koselig å høre, Julie!! Takk for kjempefin kommentar 😀 Klem!

 11. Heisan hoppsan🌞hvor er kåpen fra?

 12. Therese

  Så fine bilder! Hvor er kåpen fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *