EN SLAPP HELG

God søndagsmorgen fra meg som har hatt tidenes slappeste helg.

Jeg fortalte dere jo på onsdag at jeg begynte å bli småsyk, og det har liksom bare holdt seg stabilt gjennom hele helgen – uten at det har blitt verre. Skikkelig irriterende, for jeg vil mye heller bli helt slått ut og være syk i ett par dager, i stedet for å gå rundt med en hanglende form flere dager på rad. På fredag var jeg på koselig jentekveld hos Suanne, mens i går skulle jeg egentlig vært med Tone – men jeg bestemte meg for å heller holde sofaen hjemme hos meg selv og prøve å få energien tilbake. Så da koste jeg meg alene med Skal Vi Danse på skjermen, og ble helt rørt av historiene til flere av deltagerne. Spesielt Helene, jeg syns det var så utrolig fint og hun var så flink! For ei skjønn jente! Dansen hennes fikk meg selvfølgelig til å tenke på kjære Mofar, som er min store helt.

good morning

Denne boksen med mini marshmallows fikk jeg til bursdagen min, og jeg syns den er så søt! Gjett om den skal åpnes når det blir litt kaldere og brukes på kakaoen jeg også fikk fra samme serie. Så kosete og høstlig! Nå skal jeg dra på meg treningsklær, kjøpe med meg en kopp kruttsterk kaffe og legge ut på en liten søndagstur med Milo. Endelig oppholdsvær, så det må utnyttes til å få frisk luft 🙂 Senere skal jeg henge litt med lillebror, før jeg skal opp på sykehuset og få hilse på bestevenninna sin lille gutt som kom på fredag. Som jeg gleder meg! Fin søndag til dere alle, vi sees igjen senere ;*

18 kommentarer

 1. Cecilie

  Hvor har du kjøpt det sorte brettet du har kubus lysestaken din på (så det på snap – utrolig stilig)! Fortsatt god helg 😊

  1. kristinaandersen

   Cooee ;* Goood søndag til deg Cecilie <3

   1. Cecilie

    Hvor har du bestillt det? 😊

 2. Om du er småsyk burde du utsette besøket til den lille:) god bedring:)

  1. kristinaandersen

   Det er utsatt, tørr ikke ta noen sjanser <3

   1. Så bra <3 Selv måtte jeg vente 2 uker med å møte NEVØEN min pga influensa. LENGSTE to ukene av mitt liv, haha :p

 3. Marlene

  Hvor har du kjøpt den svarte stjerna? Sååå fin!

  1. kristinaandersen

   House Doctor 🙂

 4. Så fine notatbøker, hvor har du kjøpt de? 😀

  1. kristinaandersen

   De er fra alle veier.. Haha! Husker ikke merkene på alle, de fleste er kjøpt i USA 🙂 Klem!

 5. Så inspirerende kontor du har, Kristina <3 Lurte på om du har lyst til å dele bilde av hvordan spisebordet ditt ser ut? evt linke til tidligere innlegg? 🙂 Jeg driver med innredning av mitt hjem og er på evig jakt etter inspo, spesielt spise/kjøkkenbord <3

  Nyt søndagkvelden <3 Stor klem <3

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg prøve å få til, Linda! Spisebordet mitt er fra Bolia 🙂 Klem!

 6. Hvor har du kjøpt den fine skrivepulten? 🙂

  Nyt søndagen ❤

  1. kristinaandersen

   Mener den er fra HAY 🙂 Klem!

 7. Åh, ikke dra på sykehuset og besøk bebisen hvis du er syk!.. Utsett besøket du er frisk igjen 🙂 ikke bra med virus og bassi,usker på en så liten en 🙂 god bedring!

  1. kristinaandersen

   Jeg utsatt <3

 8. Føler du ofte avlyser med venninner for småting, kjip

  1. kristinaandersen

   Haha! Utrolig hva man kan føle gjennom å lese en blogg :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *