TRE SERIER TIL EN REGNFULL HELG

Her våknet jeg opp til pøsende regnvær nok en dag… What a bummer! Jeg er så lei regn nå, alt jeg ønsker meg er oppholdsvær og muligheten til å komme seg ut døra uten å ende opp som en druknet katt. Skulle nesten tro det var Bergen jeg bodde i, men bare nesten. Haha! I dag tenkte jeg å komme med tre tv-serie tips, hvis du skal slappe av i kveld eller i morgen og trenger noe nytt å se på.


The Fall er en vilt spennende fortelling om en seriemoder. Selv syns jeg denne serien kan minne veldig om Broen, den er mørk og litt skummel – men ikke sånn at du blir livredd og ikke får sove om kvelden. I serien får vi følge Stella Gibson, en ekstremt dyktig etterforsker fra London – som tar på seg et oppdrag i Belfast for å hjelpe til med en etterforskning. Flere drap er blitt begått i Belfast, og som den iskalde maskinen stella er – tar hun opp jakten på seriemorderen. Han heter Paul Spector, som lever et sykt dobbeltliv som familiefar med kone og barn på dagtid, mens han begår drap når mørket sniker seg på. Ikke bare er Paul ektemann og pappa, han jobber i tillegg som sorgterapaut på daglig basis. Det viser bare en ting – psykopater finnes alle veier og man vet aldri hva slags dobbeltliv naboen lever. Paul sin jakt på pene jenter å drepe fortsetter, og Stella forstår fort at drapene er begått av samme gjerningsmann. Alle drapene har nemlig noe til felles, jentene er pene karrierekvinner og alle er brunetter. Kappløpet begynner og klokka tikker – klarer Stella å stoppe Paul før det er for sent?

Det tredje øyet. Serien handler om politimannen Viggo Lust, som opplever alle foreldres verste mareritt – datteren hans Christina forsvinner sporløst en varm sommerdag mens de er på sykkeltur. Viggo skulle bare kjøpe is, og var borte fra datteren i nøyaktig 57 sekunder – et øyeblikk langt nok til at hun forsvant utenfor kiosken hvor de stoppet. Fire år senere er Viggo forlatt av kona, han sliter psykisk etter hendelsen, jobben som politimann blir vanskelig og barnerommet står fortsatt urørt. Christina-saken er helangt, men Viggo leter som besatt videre etter datteren sin mellom de andre politisakene. Viggo har ingen spor i saken, men datteren dukker stadig opp i drømmene hans – med hint som leder han videre i etterforskningen. Serien finner du på tv2 sumo.

Graceland er en superspennende dramaserie, hvor vi følger en gruppe undercover-agenter fra FBI, DEA og US Customs, som hver eneste dag gjennomfører hemmelige operasjoner. Alle agentene bor sammen i et helt fantastisk strandhus i Sør California, og huset har de valgt å kalle for Graceland. Til tross for at agentene må lyve til absolutt alle utenfor husets fire vegger, så byr livene på både vennskap, kjærlighet og en hel haug av drama. Mike Warren, som er en nyansatt FBI-agent, får sitt aller første oppdrag – noe som innebærer at han flytter inn til resten av agentene i huset. Mike forstår fort at livet som undercover i Graceland byr på sine utfordringer, spesielt når oppdraget hans er noe han aldri hadde sett for seg i sin villeste fantasi. Serien finner du på viaplay.

HAPPY SATURDAY!

7 kommentarer

 1. Alltid gøy med serie tips!! Anbefaler tilbake «mindhunter » som ligger på Netflix. Klem fra meg til deg, hilsen Anja ps:nyt regnværet. Vær litt ute og kos deg masse inne!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips, SuperAnja! Denne skal jeg sjekke ut, er desperat på seriejakt om dagen ;p Haha! Klem <3

 2. Marlene

  Du er så flink til å beskrive serier å filmer 😊 Sånn som den souls at night filmen, den sitter jeg å ser på akkurat nå. Begynte igår, men ble så trøtt. Men den er awesome!
  Fortsett med serie og film anbefalinger, er gull verdt! ❤️

  1. kristinaandersen

   Den er såå fin den filmen altså 😀 Kos deg i kveld Marlene <3

   1. Marlene

    Like måte <3

 3. Elsker tips om serier – dessverre, hah! Jeg er utrolig stor fan av Chicago Fire og Chicago P.D. De kan jeg virkelig anbefale!! Håper helgen behandler deg bra, vakre. PS; i dag er været helt nydelig i Bergen, hah!!

  1. kristinaandersen

   Hørte dere hadde sol, Charlotte.. Haha! Maks misunnelig, det ser ut som dere har tatt over finværet vårt :p Nyt kvelden <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *