MIN NYE FAVORITT

DON DONNA BEVERLY WEEKENDBAG

Weekendbag, treningsbag – kjært barn har mange navn. Denne bagen har jeg blitt så vanvittig glad i, og jeg bruker den hver eneste dag når jeg skal frem og tilbake på trening 🙂

… I love it!

Den er fra Morris sin helt nye reisekolleksjon, og merket er Don Donna. Dette er en supersmart og veldig romslig veske, som er perfekt til både weekendturer eller i hverdagen – slik som jeg liker å bruke den. Baggen har bærehåndtak, i tillegg til en avtakbar skulderrem som gjør den enkel å få med seg. Jeg har faktisk fått flere spørsmål om baggen er i ekte skinn, det er den ikke – men den er laget i en utrolig fin skinnimitasjon. I tillegg har den et større rom og et separat pc-rom, som er helt perfekt dersom du skal på tur eller rett til kontoret etter f.eks trening.

. . .

Uten tvil min nye favoritt, bestevenninna mi har faktisk kjøpt seg samme – fordi hun syns den var såå fin når hun så meg med den på vei til trening. Det må jeg jo si at jeg forstår, fordi jeg er virkelig superfornøyd selv! Hver dag brukes den, og baggen rommer absolutt alt jeg trenger å dra med meg. Om du har lyst på samme, så finner du denne og hele utvalget til Don Donna HER.

11 kommentarer på “MIN NYE FAVORITT

 1. Anja skriver:

  Nice! Her lades det opp til oslos bratteste.. å som jeg egentlig ikke har lyst, men får prøve å gjennomføre så godt jeg kan!! God lørdag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  • kristinaandersen skriver:

   Fy søren så kult av deg Anja! LYKKE TIL 😀 Oppdater meg senere på hvordan det gikk da? Blir helt giret på dine vegne 😀 Heia sportyspice!! <3

   • Anja skriver:

    Haha. Du er snill da. Jeg kom meg igjennom, dessverre ikke på tiden jeg ville. Men jeg gjennomførte og gå uansett alt jeg kunne.. nå er jeg så sliten. Klem

 2. Ane skriver:

  Hei! Hvor kjøper du treningsklærne dine? Bor ikke i Kristiansand så håper på nettsider 🙂 Treningsbagen var kjempefin!!

 3. Lone skriver:

  Elsker bloggen din!:) Men i det siste har det vært få oppdateringer og veldig upersonlige innlegg. Har du mistet litt piffen? Savner sprudlende Kristina her inne!:)

 4. Guro skriver:

  Hei!
  Har ikke du en svart og hvit joggejakke fra Nike? Har lett rundt på nettet uten hell, hvor kjøpte du din? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *