PÅ FEST ER JEG ..

Når jeg jobber er jeg: ekstremt fokusert og målbevisst. Jeg liker å lage «to-do» liste for hver eneste dag, og er ikke ferdig med arbeidsdagen før alle punkter er krysset av. Effektiv er jeg også, prøver å få gjort så mye som mulig i best mulig tempo, ingen vits i å sinke ned – jeg kjører på.
Sammen med familien er jeg: på mitt aller mest lykkelige. Det er ingenting bedre for meg i denne verden enn å være sammen med familien min. Og hvis absolutt alle er samlet på en og samme gang? Oh the joy! I morgen skal jeg og Knollen på middag til mommo, og jeg har gledet meg helt siden hun spurte om vi kunne komme. Familie er alt.
På fest er jeg: komikeren i gjengen, den som danser og koser seg, men dessverre også den som alltid gjør ting jeg egentlig ikke skal gjøre. Likevel er det bare morsomt, og jeg håper jeg aldri blir for voksen til å kunne slå meg løs når jeg først er ute på ei litta snurr med vennegjengen. Og ja, mens jeg husker det, en liten oppdatering på telefonterroren min til tannlegen forrige gang jeg var ute. Jeg fikk da altså bursdagsmelding av denne stakkars personen, med beskjed om at «neste gang du ringer, så må det gjerne være på dagtid». Takk for meg, og gratulerer med dagen!

Helt alene er jeg: veldig avslappet og koser meg. Alenetid er så viktig for meg, og jeg storkoser meg når jeg kan ha en kveld eller to hjemme alene i leiligheten. Da jobber jeg gjerne litt på kveldstid, lager meg en god middag og slapper helt av med tv-serier frem til jeg skal legge meg. Det er så viktig å ha det fint i eget selskap, man er sin egen bestevenn og det er viktig å nyte den type tid også.
På date er jeg: aldri. Jeg har faktisk aldri vært på sånn typisk la oss stirre hverandre dypt inn i øynene over en middag på restaurant type date, da vil jeg heller spise mitt eget hår enn å gjøre nettopp det. De forholdene jeg har vært i, har vært tilfeldigheter som har ført oss sammen og ting har liksom bare skjedd automatisk. Jeg blir egentlig aldri med på date, men hvis det skal være en ørliten sjans? Ta meg f.eks med på vannscooter og la oss ha det gøy på vannet i noen timer. Det er mer min type greie.
På butikken er jeg: den som kjøper akkurat hva jeg vil. Jeg eeelsker å fylle opp kjøleskapet med masse digg mat! Spesielt når det er fredag, da tar jeg helgehandelen og kjøper alltid inn masse godt. Ferskt brød, appelsinjuice, digg pålegg, litt snoperier og selvfølgelig sjokomelk. Hverdagslykke!

På filmkveld er jeg: stille som en mus og følger 100% med i filmen. Jeg blir helt stresset hvis jeg ser film med noen og de plutselig skal begynne å ha en samtale midt i handlingen. Da må jeg pause, snakke ferdig og så trykke play når vi alle kan være stille igjen. Flere som kjenner seg igjen? Haha!
På møter er jeg: alltid på tiden, giret og motivert. Møter er så gøy, og ikke mint så er det alltid veldig hyggelig å møte nye mennesker! Jeg er våken, fokusert og viser interesse for de jeg er med.
På flyplassen er jeg: rask og effektiv, som jeg egentlig er med alt i livet mitt… Haha! Jeg er vel også den som irriterer meg grønn over disse menneskene som står heeeeelt inntil bagasjebåndet, slik at det blir umulig for andre medpassasjerer å finne kofferten sin. Det er irritasjon nr.1 på flyplassen altså! Ellers er flyplassen hyggelig, jeg er ute i god tid og slipper å stresse.
På trening er jeg: som regel overgiret, glad og prøver på ting jeg ikke kan. Elsker trening, og gleder meg til hver eneste dag jeg skal på gymmet! Om jeg er sliten når jeg kommer der, våkner jeg alltid opp så fort jeg bare kommer meg i gang. Trening betyr mye for meg, det er mitt fristed og en fin måte å koble ut hodet på.

5 kommentarer på “PÅ FEST ER JEG ..

  1. Oda skriver:

    Når det gjelder film er jeg stikk motsatt, eeelsker å diskutere hva som skjer med de som sitter rundt meg. Ikke alltid de som ser på sammen med meg er like glad for det, da 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *