HØSTENS SKONYHETER

CLAUDIA GHIZZANI OVER KNEE BOOTS

Her om dagen var jeg så utrolig heldig at jeg fikk dra innom Skopunkten og velge meg ut mine tre favorittsko for høsten. Det kan tro det var ei skoglad jente som hoppet i taket av lykke! Mine absolutte favoritter, er uten tvil disse svarte overknee-støvelettene. Så utrolig fine, og ikke minst utrolig behagelige på foten! Perfekt både til hverdag, jobb og fest – så disse skal definitivt bli flittig brukt i høst.

Alle skoene finner du HER.

Visste dere forresten at Skopunkten alltid har tilbudet «3 for 2» på absolutt alle sko? Det er jo helt genialt! Her kan du altså plukke deg ut tre skopar, mens du får det ene paret på kjøpet. Og ikke nok med det! Blir du medlen i FFETFIRST Friends innen 1.oktober, får du 10% ekstra avslag hos Skopunkten, i tillegg til fri frakt i nettbutikken. Gøy med litt nytt i skogarderoben nå som høsten er kommet, og vinteren nærmer seg. Viktig å være god og varm på beina.

10 kommentarer

 1. Så fine sko 😊 Hvordan er de høye og de lysebrune i størrelsen? Vet du om de har denne butikken i Oslo-området?

  1. kristinaandersen

   Det vet jeg ikke, Trude <3 Men de har den i nettbutikken. Litt store i størrelsen, men det liker jeg i vintersko – så kan jeg ha plass til tykk sokk nedi. Evt er det bare til å kanskje nå ned en størrelse i de lysebrune 🙂 De over-knee botsene er helt normale i størrelsen <3

 2. Så fine de var allesammen,og takk for rabatter.

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte det! 😀

 3. Trude. Skopunkten finner du i andre etasje ovenfor dinsko, ecco og Nilson Shoes i Karl Johan 😊

 4. hvor er vest jakka/kåpen fra?

  1. kristinaandersen

   Zara <3

 5. Glemt merkingen?

  1. kristinaandersen

   Innlegget er merket øverst 🙂

 6. Er det tollavgift når man bestiller på nett?😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *