TRIPLE BERRY MUFFIN

Koser meg så på kjøkkenet om dagen, jeg. Så avslappende å bruke litt tid på å lage gode ting man kan kose seg med nå på høsten. Finner rett og slett skikkelig roen, og det er så fint. I dag la jeg ut film på instagram av noen nybakte muffins, og jeg fikk så mange spørsmål om jeg ikke kunne dele oppskrift. Selvfølgelig kan jeg det! Så her kommer den. 

DU TRENGER

1 dl sukker – 2 dl vanilje kesam – 2 egg – 4 dl hvetemel
1 ts bakepulver – 100 g meierismør – skogsbær – blåbær – bringebær

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Pisk først egg og sukker til egedosis, før du rører inn vaniljekesam, hvetemel, bakepulver og smøret som du skal smelte. Strø så over et par håndfuller med bær, og la røren svelle i ti minutter. Stek muffinsene midt i ovnen i cirka 15 minutter, før du avkjøler litt på rist og serverer muffinsene nystekte.

. . .

Pssst! Det er helt nydelig å servere med litt vaniljekesam og hakkede mandler over.
Håper det smaker ♥

7 kommentarer på “TRIPLE BERRY MUFFIN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *