TRIPLE BERRY MUFFIN

Koser meg så på kjøkkenet om dagen, jeg. Så avslappende å bruke litt tid på å lage gode ting man kan kose seg med nå på høsten. Finner rett og slett skikkelig roen, og det er så fint. I dag la jeg ut film på instagram av noen nybakte muffins, og jeg fikk så mange spørsmål om jeg ikke kunne dele oppskrift. Selvfølgelig kan jeg det! Så her kommer den. 

DU TRENGER

1 dl sukker – 2 dl vanilje kesam – 2 egg – 4 dl hvetemel
1 ts bakepulver – 100 g meierismør – skogsbær – blåbær – bringebær

SLIK GJØR DU

Forvarm stekeovnen til 200 grader. Pisk først egg og sukker til egedosis, før du rører inn vaniljekesam, hvetemel, bakepulver og smøret som du skal smelte. Strø så over et par håndfuller med bær, og la røren svelle i ti minutter. Stek muffinsene midt i ovnen i cirka 15 minutter, før du avkjøler litt på rist og serverer muffinsene nystekte.

. . .

Pssst! Det er helt nydelig å servere med litt vaniljekesam og hakkede mandler over.
Håper det smaker ♥

8 kommentarer

 1. Hvordan går det med prosjektet til deg og Ida? Når får vi se resultatet?:)

  1. kristinaandersen

   Vi vet ikke selv enda <3

 2. Mmm så helt nydelig ut.Må bakes idag.

  1. kristinaandersen

   Så gøy å høre 😀

 3. Hei Kristina!
  Disse muffinsene skal jeg bake i dag, men så lur den muffins stekeren du har er..
  Vil du fortelle hvor du har kjøpt den?
  Ønsker deg en super god torsdag🌸

  1. kristinaandersen

   Heii Gunn! Den aner jeg ikke hvor jeg har kjøpt, den er mange år gammel :/ Fin torsdag til deg <3

 4. Hvor mange muffins gir denne røren?:-)

  1. kristinaandersen

   15 ca 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *