DET STRESSER MEG

Hei fine godtfolk! Jeg sliter litt sånn smått med bloggen om dagen, og blir helt svett hvis jeg ikke får ut to innlegg om dagen. Det er ikke motivasjonen eller lysten det står på, det er rett og slett været. Hva skjer med det glade sørland om dagen, da!? Jeg kan nesten ikke huske sist vi hadde en dag med sol, og pøsregnet utenfor gjør at det blir umulig for meg å ta bilder. Veldig synd for meg, som faktisk lever av å dele trynet mitt. I dag håper jeg at det letter litt utover dagen, slik at jeg kan komme tilbake der jeg vanligvis er 🙂 Hvis ikke får jeg slepe med meg både Knollen, kamera og paraply ut i stormen, det blir vel god stemning tenker jeg..

COFFE O’CLOCK

Siden sist har jeg jobbet, trent og vært med venninner. I går var jeg på kveldsmat hos Tone, og ble sittende lenge nok til at det var hardt å stå opp i dag. Alarmen ringte 06.30 som alltid denne morgenen, og det var bare til å sprette opp av senga. Nå står jeg her med dagens første kaffekopp, og gleder meg til å straks dra på trening. Jeg er i gang med to nye opplegg for meg selv, som til nå har fungert ekstremt bra. Tenker å fortelle mer når jeg vet jeg klarer å holde ut lenge nok til å kunne levere resultater, haha! Men jeg koser meg med treningen om dagen, og ser frem til å dele enda mer angående dette her i tiden fremover. FIN start på dagen til dere, så garanterer jeg at vi sees igjen senere! Stor klem ♥

11 kommentarer på “DET STRESSER MEG

 1. Anja skriver:

  Kult ned litt høst og regn bilder også da. Vit at ikke alt trenger å være helt perfekt, selv om det sikkert blir mye finere bilder med sol og opphold. Håper du fikk en god trenings økt. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 2. Elia skriver:

  Jeg leser ofte bloggen din 🙂 Mange av oss leserne er nok ikke så kritiske til bildekvalitet og antall innlegg til dagen. Hverdagsprat og matprat og sånn er koselig det!!!! Jeg venter på en nyhet om noe samarbeid med deg og Ida W…..??? Ha en flott dag 🙂

 3. Monica N skriver:

  Det er så sant, været har så utrolig mye å si på motivasjonen. Du leverer alltid uansett syns jeg! Kos deg masse idag <3

 4. Kaia Matilde skriver:

  Hei Kristina! Lurte på om du kunne ta før og etter bilder, nå som du har begynt å trene igjen! Synes det er så motiverende når jeg faktisk kan se at trening hjelper på musklene. Og også om du greier å ta flere reps etter hvert og tyngre vekter, løpe raskere osv.

 5. Js skriver:

  ja bloggen din er litt kjedelig om dagen. Kjenner ingen energi og sprudlende jente slik det pleide å være! Liker godt når du har litt sånn random videoer det du byr på deg sjæl. Håper på mer av det!
  Ellers er du jo en søt og god jente da 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *