GUEST BEDROOM

Gjesterommet her i leiligheten er ett av de få rommene jeg ikke har tatt meg bryet til å gjøre noe særlig med. Grunnen er rett og slett at det blir lite brukt. Det er ikke sånn superofte jeg har overnattingsgjester, så den eneste som pleier å sove der inne er faktisk Milo. En liten funfact er at lille M eeeelsker nyvasket sengetøy, sånn virkelig. Da logrer han med halen, blir skikkelig gladlaks og vil bare sitte på senga si hele tiden. I blant minner han meg litt for mye om et menneske. Likevel må jeg jo si at hvis jeg også hadde vært hund og fikk sove i egen seng med gossete sengetøy dynket i tøymykner, da hadde nok jeg også vært ganske happy med livet altså 😉 Haha!

Sengetøy HER / Lysslynge HER

Dette sengetøyet er så koselig og fint! Rimelig i pris var det også, så jeg har bestilt det hjem til hovedsoverommet i tillegg. Gjesterommet var malt i hvitt og grått når jeg overtok leiligheten min, og jeg likte denne fargekombinasjonen såpass godt at jeg lot det stå akkurat som det var. Bak døren finner du en skyvedørsgarderobe gjestene mine kan henge klærne sine i når de er på besøk, i tillegg til en skokomode. Så får de oppheng og plass ting tingene sine, uten å føle at de er til bry. ♥

13 kommentarer

 1. Nydelig og delikat gjesterom.Heldige gjestene dine,og Milo da…

  1. kristinaandersen

   Tusen takk <3

 2. Madeleine

  Hei Kristina. Jeg lurte på hvor du har kjøpt det svarte brettet/fatet du har på stuebordet? Tror det er fra Cooee, men vet du hvor jeg får kjøpt det?:) syns du har det så fint Hjemme!

  1. kristinaandersen

   Hei Madeleine! Riktig at det er fra Cooee 🙂 Jeg kjøpte det på Hansen her i Krs. Klem!

 3. Hei Kristina!
  Den bamsen var sykt søt, jeg leter etter en bamse til et tantebarn som kommer snart, er den kjøpt nylig eller er den en gammel venn? 🙂

  1. kristinaandersen

   Hei Anna! Så koselig med tantebarn på vei <3 Bamsen fikk jeg når jeg kjøpte min første leilighet, da var jeg vel 22 år om jeg ikke tar feil? Men jeg vet Lexington selger den enda 🙂 Klem!

 4. Carina Mjånes Barka

  Hei. Gjesterommet ser veldig fint ut. Hvor har du kjøpt det lille teppet?

  1. kristinaandersen

   Lina Johansson 🙂

 5. Elisabeth

  Hvor er gulvteppet fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Lina Johansson, dansk designer 🙂

 6. Marlene

  Så på snap at han koste seg på rommet sitt ja 🙂 Neste gang må du snappe når han får rent sengetøy, sånn at vi kan se reaksjonen hans <3
  Ser at han er liten, er han selvstendig når dere går lange turer osv, eller må du bære han mye? Har en venninne med chihuahua og han går på lange turer til isbreer, prekestolen og you name it <3 Han er ikke no veskehund for å si det sånn og har fått inntrykk av at M ikke er det heller 🙂

  1. kristinaandersen

   Han går selv, og jeg har aldri bært han 🙂 Så kult når små hunder klarer det samme som store! Det handler vel om hvordan man behandler de fra dem er små, de blir hva man gjør det til. Milo er alltid med meg på løpeturer ute, og blir ikke sliten uansett. Jo lengre, jo bedre 🙂 Veldig gøy!

 7. Hva heter fargen på veggen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *