MATGLEDE MED ADAM

Denne uken har jeg hatt Adams Matkasse nok en gang, og som jeg har kost meg med alle disse fantastiske middagene! Det er jo en fryd å få kvalitetsmat levert rett på døren, og jeg kunne ikke annet enn å glede meg til hver eneste dag med noe nytt til middag. Så fantastisk gøy, og ikke minst lekende lett! Denne gangen testet jeg ut kassen som heter «Ekspress for to«, og den passer meg helt perfekt.

I ekspresskassen får du sunn og inspirerende middag som lages på maks 20 minutt. Og dette er virkelig maks, altså! I tillegg er det lite oppvask-garanti, noe som er helt genialt – så slipper du stresse på kjøkkenet lenge etter middagen er servert. Akkurat denne kassen er faktisk bestselgende favoritt, noe jeg godt kan forstå. I en hektisk hverdag er det jo ingenting som er mer luksus enn å kunne få servere gode middager som ikke tar så himla lang tid. Er dere ikke enige?

Adams Matkasse sin filosofi er at hverdagsmaten skal være god, næringsrik og variert. Den skal gå fort å lage, og helst ikke inneholde matvarer med mye tilsetningsstoffer. Ønsket er å inspirere familier til å spise god og sunn mat, samt hjelpe med å spare tid på nettopp matlaging og handling i butikken. Matkassene inneholder alltid rene råvarer og ferske grønnsaker, samt at ukesmenyen er variert med både kjøtt, fisk og fugl. Hurra for såpass mye variasjon, og ordentlig kvalitetsmat! Det er mange gode grunner til å prøve en slik matkasse – konseptet er utrolig bra, du sparer tid, slipper å planlegge middager og ikke minst så spiser du fantastisk god mat hver eneste dag. Du sparer penger,  det er enkle oppskrifter som tar kort tid å lage, kvalitetene på råvarene er upåklagelig, du kaster mindre mat og du blir inspirert til å prøve nye ting på kjøkkenet. Jeg har hatt matkasse utallige ganger, og setter like stor pris på det hver eneste gang 🙂

Mine to favorittmiddager denne uken. ♥

BESTILL ADAMS MATKASSE TIL HALV PRIS HER

Akkurat nå har jeg et helt fantastisk tilbud til mine lesere, hvor dere nå får 50% rabatt på første levering av valgfri matkasse, og i tillegg gratis fruktkasse inkludert. Hvor gøy er ikke dette, dere? Her er det bare til å få bestilt, godfolk! Jeg kan nesten garantere deg at du vil bli like frelst som meg! Rabattkoden du må bruke er BLOGG_KRISTINA og bestilling kan du gjøre HER.

10 kommentarer

 1. Ååå denne kassen så digg ut.Skal prøves.Fine bilder,så jo så fristende ut

  1. kristinaandersen

   Så gøy det falt i smak 😀

 2. Hvoor er tallerknene dine fra? 😻😻

  1. kristinaandersen

   De er fra House Doctor <3

 3. Mange som har fått gammelt frukt fra Adams.. Jeg og

  1. kristinaandersen

   Hei Silje! Så utrolig kjipt og merkelig, sånn skal ikke skje. Hadde jeg vært deg så ville jeg mailet Adams Matkasse sin kundeservice, jeg er 110% sikker på at de vil hjelpe deg og sørge for at du blir fornøyd neste gang 🙂 Klem!

 4. Herlige middager, men enda herligere genser! Hvor er den fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   Gina Tricot 🙂 Klem!

 5. Adams har jo 50 % på alle kasser nå uansett? Får man ytterligere 50 % ved bruk av din kode?

  1. kristinaandersen

   Nei, men du får i tillegg en stor, sykt god og gratis fruktkasse 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *