OSLO NEXT

designers remix genser – acne jeans – barcelona sko – ysl veske – fwss skjerf

Heii til dere! Her har jeg nettopp kommet meg hjem etter noen timer i frisørstolen, tenkte å vise dere resultatet litt senere 🙂 I dag ble det treningsfri på meg, det regner ute og er skikkelig grått – så jeg tenkte å kose meg med noen timer hjemmekontor før jeg setter snuten mot Oslo. Der skal jeg være i noen dager sammen med Ida aka kona, og som jeg gleder meg til å se henne igjen! Litt missfornøyd med tanke på at kona plutselig har begynt å få seg en ny favoritt i livet sitt – men det får gå. Haha! Gleder meg skikkelig til fine dager i Osloen, lange lunsjer, middag på lingling, vinkveld, shopping og ikke minst masse jobb med vårt nye prosjekt. Dette blir så innmari bra! Men først: få ferdig alt her hjemme slik at jeg kan hoppe på flyet med god samvittighet. Vi sees litt senere!

19 kommentarer

 1. Nydelig skjef! Kjempe fint antrekk! Kos deg i Oslo☺️

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Sandra! Det skal jeg 😀

 2. Christina

  Herregud så nydelig! Kos deg masse i Oslo 🙂 <3

  1. kristinaandersen

   Takk for det Christina, gleder meg masse 😀 Fin torsdag til deg :*

 3. Hei 🙂 Jeg har fulgt bloggen din i ca 1.5 år, og fikk bare så utrolig lyst til å sende deg en supergod klem!! 🙂

  1. kristinaandersen

   Såå skjønn du er Elenie, nå ble jeg glad 😀 Klem rett tilbake til deg <3

 4. Ha en fin tur til Oslo og kos deg masse, du er flink som står på!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk snilling <3

 5. De genserene du la ut snap av her en dag. Hvor er de fra? De så sååå hærlige ut 😊

 6. Masse god tur til Oslo!!

 7. De genserene du viste på snapchat, kunne du vist de littegranne mer og sagt hvor de var fra? De så så utrolig fine ut! 😄

  1. kristinaandersen

   De er alle fra HM 🙂 Klem!

 8. Julie M

  Hei Kristina! Hva heter modellen på veska der, og hvilken str er det? 🙂 utrolig fin!

  1. kristinaandersen

   Hei Julie! Saint Laurent Classic Monogram 🙂 Den største størrelsen. Klem!

 9. Ååå, fine fine du <3 <3 Kos deg masse!

 10. Så fin du var på disse bildene – du stråler!

 11. Christine

  heia

  jeg vet hvilket merke det er på skjerfet, men får man kjøpt det merket i kr.sand? og hvor?

  elsker stilen du har på bildet og de delikate fargene

  1. kristinaandersen

   Det gjør du 🙂 Høyer på slottet.

 12. Fine bilder av deg. 😊
  Kos deg masse i Oslo!😄

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *