OSLO NEXT

designers remix genser – acne jeans – barcelona sko – ysl veske – fwss skjerf

Heii til dere! Her har jeg nettopp kommet meg hjem etter noen timer i frisørstolen, tenkte å vise dere resultatet litt senere 🙂 I dag ble det treningsfri på meg, det regner ute og er skikkelig grått – så jeg tenkte å kose meg med noen timer hjemmekontor før jeg setter snuten mot Oslo. Der skal jeg være i noen dager sammen med Ida aka kona, og som jeg gleder meg til å se henne igjen! Litt missfornøyd med tanke på at kona plutselig har begynt å få seg en ny favoritt i livet sitt – men det får gå. Haha! Gleder meg skikkelig til fine dager i Osloen, lange lunsjer, middag på lingling, vinkveld, shopping og ikke minst masse jobb med vårt nye prosjekt. Dette blir så innmari bra! Men først: få ferdig alt her hjemme slik at jeg kan hoppe på flyet med god samvittighet. Vi sees litt senere!

16 kommentarer på “OSLO NEXT

  1. Elenie skriver:

    Hei 🙂 Jeg har fulgt bloggen din i ca 1.5 år, og fikk bare så utrolig lyst til å sende deg en supergod klem!! 🙂

  2. Christine skriver:

    heia
    jeg vet hvilket merke det er på skjerfet, men får man kjøpt det merket i kr.sand? og hvor?
    elsker stilen du har på bildet og de delikate fargene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *