HÅRFIN TIL HØSTEN


Endelig har jeg fått lurt meg til lange lokker igjen! Dere vet jo meg, selv om mitt eget hår egentlig har perfekt lengde (i følge alle andre enn meg selv..) og absolutt er fyldig nok, så blir jeg bare ikke fornøyd nok med lengden. Jeg vil ha like langt som når jeg har i extensions! Nå skal det sies at håret mitt har vokst som søren det siste halve året, noe som betyr to ting – hårpillene jeg knasker funker og Hairtalk sitt extensions sliter ikke på håret. Hvor genialt er det ikke å spare til naturlig langt hår, mens du faktisk kan gå med langt hår i mellomtiden? Det er helt perfekt mener nå jeg.


DUO FRISØRER / HAIRTALK EXTENSIONS

Som dere vet er min kjære Marianne den faste frisøren min, men nå har jeg også begynt å gå en del til skjønneste Sara. Hun er lærling, og helt utrolig flink! Jeg betaler selv de gangene jeg farget håret mitt hos Sara, men som alle andre som farger håret eller gjør noe annet hos læring – får jeg halv pris. Et aldri så lite tips til dere som er studenter og ikke har muligheten til å bruke så alt for mye penger hos friøsren, eller for dere som bare vil ha det litt billigere. Duo er uten tvil den fineste frisørsalongen vi har her i Kristiansand, med de aller flinkeste frisørene. For et team! Jeg elsker denne salongen. Sara anbefales på det sterkeste fra meg, og denne gangen var det også hun som satt i extensions på meg. Og bare se så fint det ble! Det sklir jo helt perfekt inn i mitt eget hår 🙂

Denne gangen fikk jeg på fire pakker med 55 cm Hairtalk extension, men vi klippet det en god del. Egentlig hadde 40 cm vært mer enn langt nok, så det skal jeg huske på til neste gang 🙂 For at håret fra Hairtalk skal kunne beholde den gode kvaliteten så lenge som mulig, så er det ikke gjort noen som helst overflatebehandling på håret i form av peeling eller avskrelling av skjellag. Dette håret festes enkelt med tape, noe som betyr at du kan bruke det igjen og igjen. Etter fire uker liker jeg å heise det opp, og slik fortsetter jeg gjennom året med akkurat det samme håret – man trenger med andre ord ikke å kjøpe nytt før det har gått 6 – 9 måneder. I mellomtiden får mitt eget hår hvile under festene og vokse seg ut, og vet dere hva? Etter at jeg fjernet alt extensions for ett par uker siden så fikk jeg sjokk av å se hvor langt mitt eget hår faktisk hadde blitt. Veldig gøy! Om du ønsker å bestille time hos Duo Frisører, kan du ringe 38097201 eller bestille time over nett HER. ♥

13 kommentarer på “HÅRFIN TIL HØSTEN

 1. Hanne skriver:

  Jeg brukte tapeextensions i to år i strekk og det slet veldig på mitt hår! Endte vel opp med halvparten av tykkelsen. Nå har jeg gått 2 år uten og håret mitt er fortsatt tynnere enn det var, selv om det er bedre. Går sikkert bedre for de som har tykt hår fra før, da merker man det sikkert ikke så mye, men om du har tynt hår fra før så blir det noe annet. Skulle ønske jeg aldri hadde begynt med det!

  • kristinaandersen skriver:

   Oisann! Kanskje frisøren din tynnet ditt eget hår ganske mye for å få det til å skli mer naturlig inn i extension? Ikke godt å vite. Kommer nok helt ann på både frisøren sin jobb, og kvaliteten på tapefestene 🙂

 2. Nina skriver:

  Så utrolig fint!
  Jeg har vurdert extension ganske lenge nå, håret mitt blir liksom aldri lengre enn ned til skuldrene uansett hvor mye hårpiller jeg gomler i meg eller hvor pen behandling det får.
  Så jeg må bare spørre, hvordan er det å vaske/sette opp/style håret med extension i? Er det mye ekstra styr eller kan man bare kjøre på som vanlig?

  • kristinaandersen skriver:

   Det kan fort bli styrete hvis du får festene heelt intill hårfestet på toppen. Jeg går mye med håret opp, og ga beskjed om at det var viktig for meg å kunne klare å sette håret opp. Så bare si at du ikke ønsker fester helt øverst, da burde det gå fint 🙂 Jo mer hår du har, jo lengre tid tar vasking – det sier seg selv 🙂 Klem!

 3. Silje skriver:

  Kjempe fint ble det!
  Jeg har lenge vurdert extensions for litt ekstra fylde og lengde. Kan jeg spørre ca hvor mye man må regne med at det koster?

 4. Kamilla skriver:

  Du ser som alltid flott ut til tross for at jeg syns du kler din naturlige lengde bedre. 😉 Men er det ikke rart å tenke på at du taper på et annet menneskes hår til ditt eget hode? Flakser rundt med noen andres DNA på hodet liksom? 😛 Vi mennesker finner på mye rart xP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *