DEN BESTE NYHETEN JEG KUNNE FÅTT

Åh, fy søren for en fantastisk bra dag jeg har hatt i dag! Absolutt alt har gått min vei, ting jeg har gruet meg så innmari mye til – men så gikk det så utrolig fint likevel. I dag ventet det ny tannlegetime på meg, for å sjekke resten av tennene mine. Jeg hadde forberedet meg på at jeg helt sikkert hadde en haug av hull i tennene, med tanke på hvor mange år det er siden forrige gang jeg hadde full sjekk. Men vet dere hva? NULL HULL! Bortsett fra den tanna som må rotfylles da, men den snakker vi ikke om. Tenk det, dere! Jeg kunne virkelig ikke ønsket meg en bedre nyhet akkurat nå.

Jeg ble så glad at jeg følte jeg svevde ut fra tannlegesenteret, sånn helt seriøst. I dag ble jeg også utrolig stolt av meg selv, jeg hadde tøffer meg skikkelig opp og bestemt meg for å gjøre alt jeg kunne for å klare en full sjekk av tannene mine. Og gjett hva? Tannlegen fikk til å både blåse på tennene mine, ta røntgen av hele munnen OG ta en test på tanna som var dårlig. Dette er ting jeg ikke har klart å gjennomføre på flere år, så nå er jeg bare utrolig stolt av meg selv. Ting som dette er jo lett som ingenting for andre, men for meg er det så krevende at jeg vet ikke hvordan jeg kan klare å beskrive det. Men i dag hadde jeg en veldig god dag, og når jeg i tillegg fikk beskjed om at resten av tennene mine var i tipptopp stand, da kunne jeg ikke ønsket meg mer. Tannlegen min og tannpleieren er bare de snilleste, så tålmodige med meg og så gode at jeg blir helt rørt. Takket være dem klarte jeg å gjennomføre mer enn jeg har klart på aldri den tid, og det gjorde virkelig dagen min. Jeg har vært så trist de siste ukene, vært mye alene og gått totalt i hi – fordi jeg klarer ikke fokusere på annet enn neste tannlegetime. Helt utrolig at det går ann å bli såpass nedbrutt og deppa over noe sånt,  jeg har felt så mange tårer og vært så trist at jeg har ikke orket så mye annet enn å bare være for meg selv. Men i dag lettet endelig humøret mitt seg ti hakk, jeg føler meg så mye lettere til sinns og er bare så glad for at ting nå gikk bedre enn forventet 🙂 Klapp på skuldra til meg selv!

HAPPY PRE BIRTHDAY TO MY LITTLE BESTIE

Rett etter tannlegetimen min dro jeg til Celina, for å feire mitt lille fadderbarn som fyller ett år til søndag. Hvor nydelig er ikke min bittelille bestevenn? Verdens skjønneste godgutt Noah, jeg er så glad i han! Siden jeg er i Oslo får jeg ikke muligheten til å bli med i bursdagsselskapet, så derfor måtte «tante KA» komme på besøk i dag med en liten overraskelse og ballonger.

Det ble en Porsche 911 i bursdagsgave til lille Noah, så gøy! Viktig å krøkes tidlig, haha 😉 Lille tassen ble så glad, hoppet bort til bilen med en gang – mens han ropte «vroom vroom» og kjørte rundt på den. Skjønningen! Etterpå dro vi til parken, jeg tok ett års bilder av Noah, samt familiebilder av den fine gjengen, før vi dro avgårde for å spise middag sammen senere. En nydelig fin tirsdag! Denne kvelden er jeg så takknemlig, lettet, fornøyd og glad at smilet går rundt ♥

21 kommentarer

 1. Ragnhild

  Så bra ang tannlegen. Glad for deg. 🙂
  Hilsen ei som har vært der.

  1. kristinaandersen

   Takk Ragnhild 🙂

 2. Ingvild

  Gratulerer med overstått tannlege besøk! Du er flink! <3

 3. Så fint å høre!! Koselige bilder av deg og ditt fadderbarn :))

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <3

 4. Så fantastisk herlig!! ER så glad og lettet for deg, jeg vet så godt hvordan det er å slite med tannlegeskrekk og din er enda verre enn min er <3 Og åh, så skjønn liten tass Noah er!

  1. kristinaandersen

   Tusen takk gode deg <33 ER så lettet og glad fortsatt at jeg er sikker på at jeg har glist mens jeg har sovet også :p Haha! Ønsker deg en nydelig torsdag søta 😀

 5. Kristin

  Tannhelsesekretær. Ikke tannpleier.

 6. Hvor er genseren og smykket fra? 🙂

  1. kristinaandersen

   hm og pieces <3

 7. Genseren din! Nydelig. Hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Hei Malene! Du, den er fra HM 😀 Klem!

 8. Tannlegestudent

  Gratulerer! Eg kan love deg at no kjem den rotfyllingen til å gå som ein leik! Eg blei sikkelig stolt over deg 👏🏾👏🏾

 9. Så flott, Kristina!! Jeg svever også rundt på en stolt sky om dagen. Jeg har også tannlegeskrekk, men da jeg fikk tannverk forrige uke, så tenkte jeg på din situasjon og skyndet meg til tannlegen for å forhåpentligvis unngå det du har opplevd. Men neida. Måtte trekke to visdomstenner med en gang, i tillegg til å slipe bort litt av kjevebeinet som plutselig stakk ut av tannkjøttet. Men jeg klarte det! Og nå er det leenge til neste tannlegebesøk, haha.

  1. kristinaandersen

   Auu det hørtes helt krise ut, Lina! Visdomstenner er noe drit :/ Men så digg å få gjort det, mange år til neste gang! NEida, joda… :p Haha 😀

 10. Så utrolig bra at du fikk deg til<3 det må du være kjempestolt over! Alle sliter med forskjellige ting, og det føles SÅ godt når du klarer å komme over det hinderet/kneika<3 slik er jeg selv når det kommer til å møte nye mennesker som jeg ikke kjenner! Jeg haaater det og gruer meg i mange dager/uker forkant og det er ofte jeg avlyser avtaler..:( men vet jo at det går helt fint, det gjør jo der hver gang og er jo som regel veldig gøy! Men allikevel klarer jeg ikke glede meg i forkant og blir så nervevrak og usikker at jeg bare dropper det! Er et evig vane-menneske og liker meg helst i min egen sirkel av folk og i komfortsonen, men det er likevel SÅ dumt at jeg er sånn, klarer liksom ikke gjøre noe med det:( Så vet hvordan du har det litt i hvertfall når det kommer til å måtte gjøre ting en ikke liker <3 Ha en kjempefin torsdag fine du:-)

  1. kristinaandersen

   Takk for fine ord Tonje! Så trist å høre du føler det sånn :/ Hva med å oppsøke legen, kanskje han kan henvise deg til psykolog – så kan du kanskje få litt hjelp med tankegangen? Psykolog er virkelig en fin ting, jeg har brukt det selv og det hjalp med veldig. Stor klem til deg, og fin torsdag <3

 11. Herlig! Det var vel bra! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 12. Så utrolig bra, Kristina! Det har du all grunn til å være stolt av 😀 Ønsker deg en herlig torsdag <3

  1. kristinaandersen

   Like måte snille Marie 😀

 13. Så deilig å ikke ha noen hull! Må bestille tannlegetime iløpet av høsten, gruer meg litt iogmed jeg ikke har vært der på 2-3 år. Fult forberedet på å ha en del hull, blir virkelig overraska hvis jeg har ingen eller bare ett😅

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *