MÅNEDENS IRRITASJONER

♥ Folk som tror det ikke lukter når man promper på fly, og bare kjører på med å slippe fisen fri. Ikke fjert, selv om du er 10 000 meter over bakken og tror ingen merker det. Det lukter. Dessverre.

♥ Enkelte bloggere som tror de selv og de merkelige tingene de gjør er så innmari kule. Nei, det er ikke morsomt at du forteller x-antall ganger at du knuser iPhonen din hver gang du blir sinna. Et lite råd: slutt med det barnslige tullet ditt, så får du kanskje muligheten til å skaffe deg boligen du har skrytt av at du skal kjøpe deg i snart to år…

♥ Folk som alltid skal beskylde meg for ting. Alt som skjer her i verden er ikke min feil, dessverre. Her om dagen ble jeg beskyldt av en dame for å både stjele parkeringsplassen hennes og rappe med meg avisen hennes. Altså, HÆ? Jeg har min egen parkeringsplass. Jeg leser avisene digitalt. Og jeg stjeler ikke, takk.

♥ Telefonselgere som ringer med mobilnummer. Ikke innafor. Resultatet har blitt at jeg ikke lengre svarer på telefonen hvis et nummer jeg ikke kjenner ringer meg. Nei, jeg vil ikke kjøpe nytt strømabonnement eller prøve de sjukt bra omega 3-kapslene dine som skal gjøre livet mitt bedre. Og jeg får enda mindre lyst når du ringer fra privatnummer.

♥ S4S på instagram. Dra meg baklengs inn i fuglekassa så lei jeg er! Jeg forstår at dagens håpfulle instagrammere ønsker seg flere følgere for muligens kunne tjene litt cash på sikt, men å leve på dette tullet med at man «det er viktig med fremsnakk, så derfor er jeg så snill og kjører i gang runde nummer 97 med S4s» er bare noe forbanna tull. Kom deg opp på egenhånd, ikke få folk jeg følger til å dele samme bildet av det forbanna kjøkkenet ditt 47 ganger. Hvem er verst på dette? Jo, interiørbloggerne. Det ødelegger feeden min. Trenger jeg utdype mer? Nei. Unfollow.

♥ Det irriterer meg også at jeg er født med tenner som det kan bli hull i. Jeg regner med dere er drita lei av å høre om dette, men det er alt jeg tenker på om dagen. Jeg.har.så.vondt! Og må ha vondt i cirka tre måneder til, så her er det bare å bokstavelig talt bite tenna sammen. Har funnet ut at det er utrolig hvor mye smerte jeg egentlig takler, så heretter er det slutt på å si at ting er vondt for min del. Dette er vondt. Men å vokse overleppa? Det er ikke vondt.

♥ De tullingene på flyplassen som alltid skal stå heeeelt inntill bagasjebåndet mens de venter på kofferten sin. Nordmenn er så ille på dette at jeg blir helt svett! Presser seg inntill båndet med disse forbanna trallene sine, og driter langt i om vi som står bak og faktisk oppfører oss som normale mennesker ikke en gang kan se koffertene som kommer rullende på båndet. Kan folk slutte med dette, please?! Skammelig oppførsel. Du skal stå BAK streken ved bagasjebåndet. Punktum. Du eier ikke bagasjebåndet, men så klart er kofferten din viktigere enn min og resten av norges befolkning.

♥ Når blogglesere tar snikbilde av meg, som er på vei ut av butikken, i kjent stil iført sliten joggedress og null sminke, med 23 pakker dopapir slengende etter meg. Ja, jeg skal fortelle deg en ting. Jeg elsker 10’krones marked så sjukt høyt. Ingen skam i å dra på når det først er tilbud. Jeg lever bare livet, jeg! Og 10’krones marked er livet. Der styrer jeg meg ikke, takk.

Ellers går alt helt strålende her i Andersen-land altså, haha ♥ Takk for meg! Så slenger jeg med et glisebilde, slik at dere ikke tror det har klikka for meg. Smask!

63 kommentarer

 1. Haha kjenner meg igjen i mange! 🙂 Men synes det er trist at du skriver slik du gjør om det som åpenbart svært mange av oss skjønner hvem er. Hun er kanskje ikke noe bedre selv på akkurat det punktet, men hev deg over det og resten av det hun skriver som du ikke liker. Det blir for dumt og trist når dere bloggere begynner med slik hinting og skrive stygt om andre, mener jeg da.

 2. Ja ja ja mer slike innlegg 😀

 3. Sara Katrin

  Du har vel nevnt noen ganger at du har ødelagt iPhonen eller mista den i do. Og du avslutter ofte med å si at du skal ut å kjøpe ny – som om det er null problemos. Både Mac og iPhone koster jo ei halv månedslønn liksom.
  Skjønner at du har god økonomi altså – det er ikke det, men er det ikke mer lønnsomt å fikse telefonen eller dataen først, og heller få ny dersom den ikke blir ordna?
  Nå vet ikke jeg om du bruker å kjøpe sånt med forsikring da, men uanz. Så akkurat der trur jeg du tråkker deg sjøl i foten dessverre.

  Og jeg må være gammal så det holder (jeg har akkurat blitt 29 – ei gammel kråke med andre ord. Haha), men hva i hønerompa er s4s? Aldri hørt om det før jeg.

  Og dessverre nok, så er jeg en av dem som står inntil bagasjebåndet på flyplassen. Heldigvis har jeg ikke reist med fly sammen med deg før, så da slipper jeg i det minste å irritere deg eller be om unnskyldning.

  Men promping på fly er jeg enig i.

  1. Jeg må nå bare spørre jeg, hvorfor i alle dager er du en av de irriterende menneskene som ikke klarer å utøve vanlig folkeskikk, og faktisk følge «regelen» eller hva jeg skal kalle det om å stå bak streken atmed bagasjebåndet på flyplassen? Er det for å demonstrativt vise at du tror du er viktigere enn alle andre som venter på bagasjen sin? For du får jo ikke din noe raskere, og hvis du står bak streken, så kan du alltids spørre om det er rå å komme forbi når du skulle se kofferten din komme på rullebåndet.

   Med andre ord Kristina, du er ikke den eneste som syns sånt er sykt irriterende……. Digger forresten disse innleggene, og at du varierer litt, syns nå paraplyinnleggene til Ida er hysteriske, så at du kopierer litt, men med din egen vri er jo bare gøy. Man må jo hente inspirasjon fra en plass 🙂

   1. Sara Katrin

    Haha, guri land så hårsår man skal bli i kommentaren sin da. Kjære gud – gje mej størkje, sier jeg bare! Anklage en fremmed person på denne måten? Er det noe mer folkeskikk og høflighet da? NEI, trukke det asså!

    Jeg reiser knapt nok to ganger i året med fly, så jeg trur ikke jeg klarer å irritere så forferdelig mange folk at det gjør noe. Dessuten har jeg aldri noe hensikt i å ødelegge andres humør når jeg skal hente min egen bagasje. Jeg vil kun ha kofferten min. Jeg vil ikke leke Game of Thrones, og nei – jeg trur heller ikke at jeg er noe mer viktig enn andre..Så veit du iallefall det.

    Jeg veit ikke hvor du holder til, men i min hjemby så er ankomsthallen ved flyplassen så liten og trang, at der er man faktisk nødt å presse seg frem for å i det hele tatt få tak i kofferten. Skal folk stå på avstand fra bånden, så vil det nærmest bli vanskelig å puste.
    I Oslo derimot (som forøvrig er den eneste plassen jeg stort sett reiser til i løpet av ett år) er ankomsthallen såpass stor og romslig at der klarer folk fint å stå på avstand fra båndet. Det samme klarer jeg og det er det jeg gjør også. Jeg står riktignok nært, men likevel ikke så nært som jeg gjør når jeg er hjemme. Der blir tilfellet en helt annen.

    Som sagt veit jeg ikke hvor du holder til, men om du bor på samme plass som meg (Ålesund), så vil jeg råde deg og skrive en mail til flyplassen og be dem om å forstørre ankomsthallen, sånn at det blir lettere folk å ta stå bak streken. Jeg både regner med og håper at du har såpass mye makt i både din skriftlige og muntlige stemme, at de kan sette igang forstørrelsesprosjektet allerede imorgen 🙂

    Ønsker deg en fin kveld videre og lykke til med mailskrivingen til Ålesund flyplass 🙂 Det trur jeg du trenger, missy! 😀

    PS: Takk for kommentar 🙂

  2. Nå overdriver du litt, det går fint an å puste selv om man står bak streken på Vigra også 🙂

   1. Sara Katrin

    Joda, det går an å puste. Jeg setter svaret mitt litt på spissen, for sant og si så er det faktisk ganske lite plass der — særlig om det er mye folk ombord. Men jeg liker å være kjapp i å hente bagasjen. Verste jeg vet er å presse meg frem blant masse folk. Like greit å bare stå nære, så jeg kan ta den med en gang jeg ser den dukker opp.

    Så skal det også påpekes at jeg ikke står såpass nære at jeg kan legge knærne mine inntil båndet. Jeg har fortsatt avstand, men står nært nok til å bare strekke ut armene mine og ta kofferten.

    Men du..Jeg er nok ikke et fjes du ser så veldig ofte på en flyplass, så spar meg for å kalle meg blant de irriterende folka. I det minste så legger jeg meg ikke på båndet og poserer som ei anna gudinne. Jeg venter kun på bagasjen.

    Jaises – hva er det å krangle om liksom? Jøye meg. Vil nå nesten si det er mer irriterende med mennesker som bare dytter deg til side fordi dem skal ha kofferten. Jeg står bare der og venter.

 4. Enig med ALT! S4S tar kaka… unfollow, ja!
  🙂

 5. Du er så flott Kristina!
  Kan jeg spørre deg hvor det fine skjerfet ditt er fra? 😍
  Klem.

  1. kristinaandersen

   Takk snille! Det er fra fwss <3

 6. Martine

  Utrolig uvant å lese et innlegg med en såpass «negativ tone» på bloggen din. Det kan jo minne litt om paraplyinnleggene til Ida, men jeg føler egentlig at du ikke får det heeeelt til. Jeg syns du passer bedre til å skrive blide og positive innlegg som du ellers gjør 🙂

  1. kristinaandersen

   Det gjør jeg nok, Martine 🙂 Men tenkte det kunne være gøy å dele litt humoristiske ting også, dette er skrevet med latter – selv om det sikkert er vanskelig å lese. Ida leste punktene mine før jeg postet, nettopp fordi jeg var redd dere skulle bli sinte. Men hei, man kan ikke få applaus fra alle på alt 🙂 Og det er helt greit <3

 7. «10 kroners marked er livet»! Haha, I love it! Kunne ikke være mere enig, finnes ikke bedre følelse enn å gjøre kupp 😉
  Ha en nydelig uke fine deg 😀

  1. kristinaandersen

   Haha saaant! Jeg ELSKER det <3 Ha en kjempefin uke du også 😀

 8. Haha, et lite kick til Raad der?
  Og det med bagasjebånd på flyplasser, fy faen. Opplevde faktisk toppen av kransekaka på lørdag når jeg ventet på bagasjen min. Jeg sto bak den røde streken ved siden av en eldre dame og ventet tålmodig på kofferten min, slik man skal gjøre da en ape av en fyr med gullring i øret og tribaltattoveringer over hele kroppen bare presser seg mellom meg og den eldre damen og stiller seg veldig demonstrativt helt inntil båndet rett foran oss og brøler høyt på dansk «Det er fanden meg bare dumme nordmenn som faktisk står bak den røde streken, herregud, jeg skjønner ikke hvorfor» til kona si. Akkurat da kom faktisk kofferten min, men den hadde jeg jo ikke sjans til å få tak i fordi han sto helt inntil båndet rett foran meg… Holdt på å klikke for meg og jeg hadde veldig lyst til å ta en detaljert forklaring om hvorfor det er sånn, men jeg sa ingenting, sånne mennesker kommer aldri til å skjønne uansett…

  1. kristinaandersen

   HAHAHA jeg døøør!! Hvorfor gjør folk slike ting :p

 9. Så fint skjerf😍 Hvor er det fra?

  1. kristinaandersen

   Ikke sant, liker det såå godt! Det er fra fwss <3

 10. Camilla

  Hvor er det nydelige skjerfet fra ? 😃

  1. kristinaandersen

   FWSS 🙂

 11. Hahaha men Kristina! Punkt to er jo deg da! Bortsett fra at du har jo kjøpt leilighet 😁 Hvor mange ganger hsr du ikke fortalt om ødelagte iphoner, macer, tepper og sofaer liksom 😂❤

  1. kristinaandersen

   Punkt to var kanskje meg for noen år siden? iPhonen jeg har nå har jeg hatt i snart ett år, og har til og med på ekstra beskyttelse for å passe på den 🙂 Og når har jeg ever ødelagt tepper, macer og sofaer selv? Haha! Mulig du tenker på perioden Milo var veldig syk og spøy over både laptop og teppe. Men igjen, sånne ting kan skje når man har husdyr <3

 12. Haha, jeg tror nesten det har klikket for deg! Jeg kan ikke huske at vi har møtt denne «sinte» Kristina før 😂😂 Jaja, godt å få det ut tenker jeg! 😅

  1. kristinaandersen

   Haha <3 Men seriøst.. Tror dere jeg bare står ved kjøkkenbenken og smiler mens jeg baker brød? Jeg har meninger jeg å, som oftest holder jeg de for meg selv – men tenkte å slå på stortromma i dag ;p

 13. Veronica

  Jeg likte dette innlegget! Samme som jeg digger innleggene til Ida. Folk er idioter og det må da være lov å påpeke med glimt i øyet. Det betyr ikke at Kristina mener hun er feilfri folkens!

  1. kristinaandersen

   Må være lov med litt humor og meninger også, alt kan ikke være happygoluckyboomerangglis hele tiden 🙂 Klem til deg søta!

 14. Anna Justyna

  Definitivt i det punktet! Jeg liker heller ikke selgere, og jeg overholder også prinsippet om «jeg vet ikke nummeret jeg ikke mottar». 😉 På flyplassen merket jeg det samme. Jeg har bodd i Norge i 7 år, og faktisk i 8 år, inkludert Erasmus. 🙂 Ha en fin dag/uken Kristina! Klem fra meg til deg.

  1. kristinaandersen

   Like så Anna, fin uke til deg <3

 15. Punkt nr. 2 er jo deg :p Du tror jo og du er så kul og skryter hele tiden av alle rare ting du gjør. Alltid skryte av ditt og datt, som bare Andersen får til i kjent Andersen stil. Litt selvmotsigende :p

 16. Jeg ELSKER at du viser farger som dette, Kristina! Det er så lett å få inntrykk av deg som bare smilende hele tiden, men har man fulgt deg en stund, vet man at det ligger et kolossalt temperament bak og lurer også, og det er godt å få slippe det løs av og til, klart det er lov! Og det er deilig å lese at andre irriterer seg over de samme tingene som en selv;D

  1. kristinaandersen

   HAHA! Godt å få det ut, si :p

 17. Hahah, dette innlegget var gøy og jeg er enig i mye her! Kommenterer ganske sjeldent her, men måtte bare si at dette bildet er såå fint! Så du la det ut på Instagram også, og jeg bare synes du ser så herlig og glad ut her. I tillegg eeeeelsker jeg skjerfet!! Kan jeg spørre hvor det er fra?

  1. kristinaandersen

   Takk snille, så god du er! Selvfølgelig kan du spørre 😀 Det er fra fwss <3 Klem og fin tirsdag til deg ;*

 18. Fantastisk! Av og til så må frustrasjonen ut, ellers eksploderer man 😉
  Kjenner meg godt igjen i de fleste punkter her.
  Men i motsetning til deg så kan jeg gå bananas på 10 og 20-kroners marked uten at noen andre bryr seg, haha!

 19. Karoline

  Kan du legge ut hvor genserne fra Snapchat er fra? De strikkagenserne! Så fine 🌸

  1. kristinaandersen

   Alle sammen er fra H&M <3 Sant de var fine? Og såå billige! Gøy å kunne kjøpe strikk uten å blakke seg helt til en forandring 🙂

   1. Kan du legge ut link her til H&m sine gensere, har ikke snap 🙁

 20. Hvor er cardiganen din fra?
  Nydelig farge:)

  1. kristinaandersen

   Heii Janne 🙂 Den er fra Designers Remix <3

 21. Men hallo!! Kristina og Raad er to helt forskjellige, Raad skryter nærmest over å knuse telefonene sine og har gjort det til en hobby.. Hvem har vell ikke knust iPhonen sin eller trengt en ny når den er så treig atte fy… Men Kristina legger hvertfall ikke ut det for å skryte over alle(eller ikke) pengene man har.

 22. Bare et lite tips fra en som jobber på tannlegekontor-mange føler de klarer å få litt bedre kontroll over angsten om de holder i et speil slik at de ser hva tannlegen gjør på og hvilke intrumenter han bruker. Mange er feks livreddde for sonden som ser spiss ut og tror tannlegen skal stikke de med den, men det er bare for å sjekke mellomrommet mellom tennene bla. Lykke til videre-håper tannpinen snart går over 🤗

 23. Kristin

  Hei 😀 Bruker du fortsatt Elixir-produkter som din hudpleie? 😀

  1. kristinaandersen

   Jepp! Elsker det 😀

   1. Kristin

    Ok, takk for svar 😀 Så du anbefaler serien? Og bidrar produktene til å minske synligheten av porer? Og du har aldri følt at det er «skummelt/farlig» å bruke så sterke syreprodukter i ansiktet? 🙂

   2. kristinaandersen

    Absolutt, jeg kjøper jo serien selv og elsker den 🙂 For å minske porene vil jeg anbefale den grønne leirmasken, den er helt rå på akkurat det. Har gått helt fint for min del å bruke syreprodukter. Men vil uansett anbefale deg å ta en tur til hudpleieren slik at du får all info du trenger osv 🙂

 24. » de sjukt bra omega 3-kapslene dine som skal gjøre livet mitt bedre»
  Minner meg om de hårkapslene du reklamerer for som liksom skal gjør livet VÅRT bedre. Dobbeltmoral?

 25. Kjenner meg SÅ igjen i flere av punktene!! He-he! Veldig gøy å lese slike innlegg:-)
  Ha en fin dag:-)

 26. ÅÅÅH, klikker av folk som står heilt inntill rullebåndet på flyplassen sjølv! OG folk som må bruke seteryggen din for å reise sei på fly. Det er IKKJE sånn eg har lyst til å bli vekka fra søvnen min, haha 😛 Kjempegøy innlegg! 🙂

 27. Christina

  Supert innlegg! Digger deg Kristina og du ser helt fantastisk ut:D ha en strålende uke fine deg:*

  1. kristinaandersen

   Like måte gode du <3

 28. Det er stor forskjell på å hive iphonen i bakken av sinne, og det å være uheldig å knuse skjermen. At enkelte lesere drar paralleller mellom sraad og Kristina, er for meg uforstålig. Om punkt to på denne lista var så heldig formulert, vet jeg ikke. Sraad er hvertfall i ekstase over å kunne utnytte en slik setning for å høste flere klikk på bloggen.

 29. Veldig bra skrevet!
  Spot on:)

 30. Dette kledde rett og slett ikke deg. Hold på den stilen du har på bloggen fra før 🙂 Følte jeg var på ida sin blogg nå. Hva er S4S? 🙂

 31. Hahaha! I love it! kjenner meg så igjen i flere av punktene.
  Du er så flink til å skrive å sette ord på ting <3

 32. Anne Marte

  Trodde du var bedre enn å hinte slik du gjorde i punkt nr.2. Rett og slett usmakelig. Jeg kan forstå at det kan være vanskelig å skrive innlegg i disse dager, med folk som skal mene noe om absolutt alt HELE tida, uansett hva du skriver. Det er nesten ikke rom for å skrive akkurat det man føler lengre.. Men dette er feil type ærlig. Dette er bare slemt! Vi har alle fordommer mot andre, men å lire av seg slikt på en offentlig blogg. DET er barnslig. Dette var ikke morsomt og hadde null hensikt (utenom å spre hat og muligens såre en du faktisk ikke kjenner). Men; din blogg, du bestemmer innhold osv..da klikker man seg bare ikke inn hit mer.

 33. Ragnhild

  Hipp hopp hurra. Alt er ikke bare rosen rødt og happy.
  Likte innlegget ditt. Godt å se den sia. Er redd folk som smiler hele tiden. 🙂

 34. Hva betyr S4S? Har hørt om både L4L og F4F(gjør folk fortsatt det?:p), men S4S var ny.
  Synes foresten du er blitt veldig flink til å ta til deg tilbakemeldinger i det siste 🙂

  1. kristinaandersen

   Shoutout for muligens shoutout tilbake ;p Takk snille!

 35. Haha, ååh! Kjente meg tragisk nok igjen i mye her!

 36. Hahaha, jeg elske dette innlegget her. Dette gjorde dagen min mye bedre, vær så snill fortsett med sånne! 😀

 37. Elisabeth

  Opplevde en gang, da jeg reiste charter, at en hel familie presset seg forbi oss som stod bak streken ved baggasjerommet og ødela sikten for alle oss som stod bak. Da jeg endelig klarte å spotte min egen koffert banet jeg meg frem og dunket borti flere av familiemedlemmene med kofferten min da jeg løftet den av, bare for å gjøre en standpunkt. Jeg ble så forbanna! Her kommer dere sist av alle ned til baggasjebåndet, så presser hele familien på 5-6 seg frem for å spane etter baggasjen.. At man ikke forstår at det er nok at 1 eller 2 av familiemedlemmene kan klare å ta av baggasjen for alle, og at man i tillegg skal være respektfull nok ovenfor alle andre og stille seg bak streken!! Folk ass! Dette irriterer meg grønn hver gang jeg reiser i Norge…..

 38. Kjære Kristina!
  Jeg leste en kommentar her om at du burde holde deg til å være positiv, som du vanligvis er, for du ikke passet å være negativ. Helt ærlig; jeg er uenig.

  Jeg regner med at du, som alle andre, irriterer deg over ting, har en dårlig dag, hisser deg over de litt mer overfladiske tingene i stedet for at Trump har blitt president,- og det er helt greit! Det finnes vel ikke en person som går i gjennom et liv uten å si noe negativt, så hvorfor skal du være stille om det?
  Jeg likte dette innlegget, jeg likte å se en annen side av deg og de fleste av oss som leser bloggen din fast, vet at å komme med lister over litt hverdagslige ting som irriterer ikke er noe du ofte gjør. Jeg liker deg som blogger og jeg må ærlig innrømme at jeg er en smuule misunnelig på de flotte folkene som får ha deg i livet sitt, for du virker til å være en fantastisk person og venn! Stå på videre med bloggen, stå på å være awesome, fortsett å vær den forskjellen du ønsker å se i verden og fortsett å VÆR DEG SELV! 🙂 Jeg likte dette innlegget veldig godt, og jeg tar det med en klype salt og regner ikke med at du sitter å hisser deg rød over dette og at det er ment litt humoristisk. Jeg er faktisk talt enig i mesteparten du har ramset opp her, derfor er det ekstra gøy å lese.

  Ha en fin helg!

 39. Jeg likte det👍🏻

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *