DARK CHOCOLATE BITES

Goood tirsdagskveld, dere ♥ En side jeg alltid bruker for å hente inspirasjon er pintrest, fy søren så flinke og kreative folk rundt i verden er! Når jeg kom over en fremgangsmåte på en superenkel sjokoladesnacks ble jeg så gira på å teste selv. Jeg syns det så skikkelig digg ut, og bestemte meg for å prøve med det samme. Jeg lagte min egen vri på denne sjokoladesnacksen, og fy søren så bra det ble! Så jeg tenkte å vise dere resultatet mitt da 🙂

MMM ..

Alt du trenger å gjøre er å kjøpe valgfri sjokoladeplate, jeg valgte 86% varianten. Så tok jeg toppingen jeg fant i kjøkkenskapet, som da ble hakkede mandler, gojibær og yoghurtnøtter – samt bringebær.

❥ ❥ ❥

Smelt sjokoladen i et vannbad, før du heller den forsiktige over til små rundinger på et bakepapir. Ta over det du ønsker å ha som topping, før du lar det stivne i kjøleskapet i ett par timer. Og voila, du har en sjukt god og hjemmelaget snacks 🙂 Perfekt å overraske gjester med, eller pakke fint inn i cellofan og ta med som vertinnegave. ♥

2 kommentarer

  1. Så kjempe godt ut. 😀

    1. kristinaandersen

      <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *