BATTERIENE ER LADET

Hele lørdags formiddag tilbrakte jeg på spa, og det var virkelig helt magisk Jeg har vært på Aquarama flere ganger, men glemmer det liksom litt bort – når man har et så vanvittig fint spa her i byen, er det klart man må bruke det. Etter thaimassasjen min forrige helg hvor det endte med at massøren seriøst stupte kråke bak på ryggen min, følte jeg for å unne meg en skikkelig ordentlig massasje, sånn for å fikse opp i hva enn hun knakk i stykker. Så jeg overrasket lillebror som nå jobber i lære som elektriker med en dag på spa, med 50 minutters klassisk massasje og bare avslapping. Det følte jeg han fortjente som jobber på spreng hver eneste dag, hvor spesielt overkroppen får kjørt seg mens han holder på. Og overraskelsen ble en suksess, jeg har sjeldent sett Knollen kose seg mye, haha!

Se så fint! Massørene som jobber her er så utrolig dyktige, og virkelig noen av de flinkeste jeg vet. Følte meg heeelt i himmelen og totalt avslappet etterpå, godt for både kropp og hode 🙂 Vanligvis pleier jeg alltid å bestille tapas man kan spise i loungen på spaet etter massasje, det er liksom en perfekt avslutning, men det glemte jeg dessverre denne gangen. Next time derimot! Men da må jeg ha med meg noen som ikke stresser med å rekke polet som stenger klokken tre etterpå….

A DAY AT THE SPA

Hele helgen har jeg bare roet helt ned, slappet av og kost meg. Veldig deilig og nødvendig! Den kommende uken blir hektisk, jeg skulle egentlig reist til Oslo i dag – men det ble utsatt til torsdag. Tannlegen venter nemlig på meg til neste uke også, og jeg prøver derfor å gjøre alt jeg kan for å ikke stresse meg selv unødvendig opp før denne timen. Da skal vi sjekke alle tennene mine, forrige gang ble jeg så rambo i stolen at vi dessverre bare fikk sjekket tannen som må rotfylles – så jeg håper jeg er i stand til å gjennomføre en full sjekk denne gangen. Krysser alt jeg har for at det kan gå litt bedre enn sist, selv om jeg har mine tvil, så skal jeg gjøre alt jeg kan 🙂 Nå skal jeg starte dagen med langtur i bymarka, før det blir jobb senere og en kopp kaffe med verdens flinkeste Pål Rake etter det igjen. Livets mann som jeg heier så på! Sees igjen i ettermiddag, godtfolk

15 kommentarer

 1. Dette så å hørtes helt fantastisk ut.Skal definitivt prøves.

  1. kristinaandersen

   Det syns jeg du skal! 😀

 2. Det høres så herlig ut å være på spa! Jeg er nødt til å få oppleve det en gang ila livet.
  Ellers, så ønsker jeg deg på forhånd masse lykke til hos tannlegen! Dette nailer du! Må til tannlegen selv, har utsatt det altfor lenge :/

 3. Camilla

  Kan du å bror din lage flere videoer sammen? Elsker å se på dem! 😉

  1. kristinaandersen

   Han er ikke lett å overtale om dagen.. Haha! Vi får se <3

 4. Så herlig. Så snill du er! Tror dere begge to fortjente det der. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Ps:om du vil ha et filmtips. En film som rører deg langt inn, får deg til å både le og gråte og være takknemlig, filmen «miracles from heaven «

  1. kristinaandersen

   Sett den <3 Så nydelig!

 6. Du burde prøve noe beroligende, feks stesolid før tannlegetimen 🙂

 7. Hei Kristina, har tenkt litt på deg og denne tannskrekken din. Kanskje du kan få skrevet ut sobril eller noe annet beroligende av fastlegen din i anledning tannlegebesøk? Mulig det hjelper, det er jo for folk med angst

  1. kristinaandersen

   Hei Lina, så god du er! Jeg har slike ting liggende på resept mtp tannlegebesøk, takk for omtanke <3

 8. Elisabet

  Fikk et tips av ei venninne om å høre på musikk på ørene når man er hos tannlegen, demper vertfall lydene litt. Ønsker deg lykke til, det ordner seg for snille jenter 🙂

 9. Kan du ikke ta deg en beroligende tablett før du skal til tannlegen,siden du sliter så, kanskje du hadde klart og slappe litt av da. Det må være veldig kjipt å ha så tannlege skrekk, har det selv litt men langt ifra så ille som deg stakkars. Masse lykke til, håper du får sjekket det du skal neste gang 😊Ha en fin dag i morgen : )

  1. kristinaandersen

   Mulig jeg gjør det denne gangen 🙂 Takk for omtanke snille!

 10. Så deilig da.😊

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *