FROKOSTPANNEKAKER

THE BREAKFAST CLUB


Disse kjempegode pannekakene ble dagens frokost, og jeg tenkte jeg kunne dele oppskrift med dere. Denne oppskriften har jeg brukt utallige ganger, og blir faktisk aldri lei 🙂 Det er jo helg, perfekt Ă„ kose seg litt ekstra om lĂžrdagsmorgenen. Har du kids i hus er jeg 100% sikker pĂ„ at disse vil falle godt i smak, eller om du vil overraske kjĂŠresten med en digg frokost eller bare kose deg i eget selskap.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 bananer ♥ 3 dl havregryn ♥ 1,5 dl melk ♥ 2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker ♥ Lite dryss salt ♥  3 egg

Jeg moser alltid denne rÞren sammen med stavmikser, noe som fungerer veldig fint! FÞrst moste jeg bananene, fÞr jeg tok resten av ingrediensene i bollen. Blant alt sammen, la rÞren svelle i kjÞleskapet i cirka ti minutter og stek i stekepanne pÄ medium varme.

❄ ❄ ❄

Mmmm! God lĂžrdag til dere alle <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *