FROKOSTPANNEKAKER

THE BREAKFAST CLUB

Disse kjempegode pannekakene ble dagens frokost, og jeg tenkte jeg kunne dele oppskrift med dere. Denne oppskriften har jeg brukt utallige ganger, og blir faktisk aldri lei 🙂 Det er jo helg, perfekt å kose seg litt ekstra om lørdagsmorgenen. Har du kids i hus er jeg 100% sikker på at disse vil falle godt i smak, eller om du vil overraske kjæresten med en digg frokost eller bare kose deg i eget selskap.

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

2 bananer ♥ 3 dl havregryn ♥ 1,5 dl melk ♥ 2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker ♥ Lite dryss salt ♥  3 egg

Jeg moser alltid denne røren sammen med stavmikser, noe som fungerer veldig fint! Først moste jeg bananene, før jeg tok resten av ingrediensene i bollen. Blant alt sammen, la røren svelle i kjøleskapet i cirka ti minutter og stek i stekepanne på medium varme.

❥ ❥ ❥

Mmmm! God lørdag til dere alle <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *