LESERREKORD OG GODE TIDER

Når du kan ta helg med en skinnende ren leilighet, nyvasket sengetøy, fult kjøleskap og friske blomster. Den følelsen! Så deilig. I går var jeg på tur sammen med Celina, og jeg tenkte å dele bildene med dere. Her på sørlandet har det vært regn, surt og kaldt de siste dagene – men det er bare så innmari koselig likevel. Det har sin sjarm det også, syns jeg

HAPPY FRIDAY

Her skal helgen ringes inn med full stue, jeg har invitert familien på middag i kveld og gleder meg skikkelig! Denne uken har vært innmari bra på jobbfronten, jeg har fått en haug av spennende forespørsler og er så utrolig glad. Valget jeg tok tidligere i år om å gå over til UI har vært det beste valget jeg har tatt noen sinne, jeg er rett og slett evig takknemlig for å være på team med så fantastisk flinke folk. Aldri har det vært så mye å gjøre, og det er ingenting som gjør meg mer happy enn nettopp det 🙂 Gleder meg så til å dele masse kult med dere i tiden fremover, godtfolk! Dere lesere er også mer engasjert enn noen sinne, på tirsdag hadde jeg leserrekord med hele 75 000 unike lesere og 101 000 visninger. Det betyr at jeg har gjort noe riktig etter jeg byttet plattform, og får meg til å innse enda sterkere at dette var det rette for meg. Jeg setter så pris på at dere deler, engasjerer dere, skriver kommentarer og pusher meg i riktig retning. Det skal dere virkelig vite! Og med dette sender jeg en stor klem til dere alle, med ønske om en fiiin fredag

16 kommentarer

 1. Jeg har nettopp fullført alle andre «helgerutiner» bortsett fra å skifte på sengen, men nå får du meg sannelig meg til å gjøre det! Du er god 😀

  Ønsker deg en alle tiders helg <3 Nyt det på ditt beste vis.

  Stor klem

  1. kristinaandersen

   Hihi, så herlig Linda! Det må liksom til 😀 Ønsker deg en alle tiders lørdag <3

 2. 75 000? Her står det 11 348?
  På lørdag hadde du ganske mange da 🙂

  1. kristinaandersen

   Wops! Da sa jeg i så fall feil dag 🙂 19.08 er korrekt.

 3. Kunne du skrevet noen innlegg om sparing ?

  1. kristinaandersen

   Ja! Det kan jeg få til allerede til uka 😀

 4. Det er godt å høre du er fornøyd med valget ditt! Jeg bare elsker å lese om deg og ditt liv, du er så inspirerende og fin! Håper du får en fin kveld med familien! God helg <3

  1. kristinaandersen

   Takk for gode ord, Marie <3 Fin helg til deg 😀

 5. Eg har følgt bloggen din i fleire år og digga at du har slik variasjon i innlegga dine, og knallbra kvalitet!! Min absolutt favoritt må vere interiørinnlegga dine- håper på mykje av dei framover <3
  Takk for at du gjer det så kjekt å lese bloggen din, eg skal prøve å bli flinkare til å kommentere!!

  1. kristinaandersen

   Det blir det mye av fremover i høst, Signe 😀 Så koselig at du liker og la igjen en kommentar <3 Klem!

 6. Så herlig! Gøy at dette fungerer for deg. Det er jeg superglad for. Heia deg! Håper du hadde en koselig familie fredag i går! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk Anja! Good helg til deg søte <3

 7. FLINKIS! Jeg leste bloggen din helt fra starten av på blogg.no, også dabbet jeg litt av på lesingen for et par år siden frem til jeg fant bloggen din igjen nå. Gleeder meg til å følge videre<3<3

  1. kristinaandersen

   Yayy 😀

 8. Gleder meg såååå til juleinnleggene dine <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *