DET SKJER SÅ MYE RART

God morgen fine dere  Her sitter jeg med kaffekoppen og koser meg på morgenkvisten 🙂 Gleder meg litt til denne uken er over, slik at jeg kan begynne på en ny. Det er så mye rart med meg om dagen at jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, hehe! I tillegg til at jeg går rundt med betennelse i kjevebeinet og en tann som snart tar livet av meg, har jeg fått grisevondt i stingene der jeg fjernet føflekken. Altså, AU! Det var absolutt ikke vondt å fjerne den, men disse stingene er så såre at jeg verken kan bøye meg eller løpe. Så treningen er satt på pause til det bedrer seg litt, jeg har jo sydd på magen og i navlen – så jeg tørr ikke sjanse på noe som kan få stingene til å ryke. I tillegg har jeg begynt med noe nytt og enda mer tragisk, nemlig å elske tomatsuppe fra Toro. Det er alt jeg ønsker meg, så det har jeg spist til middag tre dager på rad nå. Kjenner jeg blir flau når jeg skriver det. Kan noen komme å riste meg, og få meg til å hente meg selv inn igjen? Haha! Det var en gang jeg pleide å lage slike ting fra bunnen av, så hva som skjer her i heimen om dagen aner jeg virkelig ikke.

Vel, jeg satt hjemme å jobbet i hele går kveld – slik at jeg kunne ta meg noen timer fri i dag. Så denne dagen skal nytes! Snart skal jeg på lunsjbesøk til Tone, så blir det litt hjemmekontor, tur i bymarka sammen med Celina på ettermiddagen og i kveld skal jeg på kveldsmat til Hilde. Skikkelig venninnetorsdag, det kjenner jeg skal bli etterlengtet og koselig 🙂

dongrijakke HER / skjerf HER / sneakers HER

Typisk Kristina-antrekk dette her, hehe. Sporty og casual, slik jeg løper rundt hele tiden egentlig 🙂 I hvert fall i disse dager hvor jeg føler meg som et troll. Var ikke skjerfet og den hvite jeansjakken fin? To nye favoritter i høstens garderobe! Jeg lover å stikke innom dere igjen litt senere i dag, enn så lenge må dere ha en super start på torsdagen! Snart helg igjen, tenk

25 kommentarer

 1. ThereseJ

  Eg og hadde grådig vondt i stingene etter å fjerne føflekker. Viste seg at legen hadde sydd stramt. Når jeg tok de ut så hadde jeg ikke vondt lenger 😊 Men der end føflekken satt var det blitt litt betent. Så pass på at det ikke blir betent osv. Smurte med en salve i ca 1 uke og da ble det helt fint. Ønsker deg en flott torsdag 😊

  1. kristinaandersen

   Smurte du med salve? Shit! Fikk ikke beskjed om å rense eller noe jeg :/ Kanskje jeg burde gjøre det? Ha en fin dag du å Therese <3

   1. Du trenger ikke å smøre med salve 🙂 om du er redd for infeksjoner, så ta en plasterlapp over. Området skal helst ikke bli fuktig 🙂 om det kommer puss, blir rødt eller hovent, kontakt lege. Kløe betyr at det gror 🙂
    God bedring!

 2. Selin Iren

  Hvor er de skoene du la ut på snapchat fra? De du hadde kjøpt for høsten. Har så lyst på de bootsene.

  1. kristinaandersen

   Bianco alle sammen <3

 3. Du som blir så fort forkjølet, husk varme sokker fremover 😀
  Kos deg i dag! 😊

  1. kristinaandersen

   Enig, Frida! Takk <3

 4. Tannlegestudent

  Hallo vakre deg! Du må vere litt forsiktig med trening no når du har betennelse i kjevebeinet ditt då dette kan vere litt farlig ( som regel ikkje). Eg har så lyst å berre kjøre til Kristiansand og følge deg til tannlegen ! Det kjem til å gå strålande med behandlingen din

  1. kristinaandersen

   Så skjønn du er, hehe! Takk som tenker på meg <3

 5. Hei. Jeg vil presisere at dette er et spørsmål av nysgjerrighet- ikke for å være frekk. Tonefall kan ikke formidles skriftlig, og jeg er kanskje ikke den beste på å formulere meg. Prøver like vel!

  Jeg lurer på hva du har tenkt til å gjøre de neste 2, 5, 10 årene? Det virker ikke som du har noen «progresjon» i livet ditt. For meg fremstår det som kjedelig og som at det er lite form for selvrealisering og utvikling. Hvordan ser du for deg at livet skal utvikle seg de neste årene?

  Kanskje ønsker du ikke utvikling heller- og det er selvfølgelig greit! Mange jobber i samme jobb, kjører på med samme tralten hele livet, og trives med det. Er det trening, blogging og reising du ser for deg å drive med?

  Igjen- jeg er nysgjerrig og ikke ute etter å dømme deg. Livet mitt har selv stått på stedet hvil en stund, og jeg har i grunn vært fornøyd med det.

  1. kristinaandersen

   Hei Anita! Takk for at du delte din mening angående livet mitt, det setter jeg pris på 🙂 For meg er det verken kjedelig, lite form for selvrelasering eller utvikling. Livet mitt føles derimot skikkelig fint og jeg føler meg heldig hver eneste dag, hvis ikke ville jeg naturligvis gjort noe med det og prøve å få det bedre for meg selv 🙂 Hvordan har du det i ivet ditt? 😀 Klem!

   1. Nå måå du og Ida slutte med det der sure «takk for meningen din» svaret deres til alt annet enn ros og heiarop. Det var jo bare et spm. om fremtidsplaner, herremin da 🙂

   2. Henrikke

    Altså hallo, hva skjer med å heller stoppe litt opp – ha litt selvinnsikt – reflektere – og svare på en ordentlig måte? Tenk, dere bloggere må ikke forholde dere til hverken kunder, kollegaer, fagledere, sjefer eller noen, som ofte kan stille kritiske spørsmål eller gi tilbakemeldinger på godt og vondt. Forventer du at alle skal elske deg og alt du gjør? Klarer du å forstå at noen ikke ser eller tenker det samme som du gjør? Syns jeg ser om jeg skulle svart min sjef eller en kunde her på jobb slik, om jeg fikk negativt tilsnakk, med TAKK FOR AT DU DELTE DIN MENING DET SETTER JEG PRIS PÅ. Du framstår lite reflektert og veldig umoden..

   3. Jeg vet ikke om du er oppriktig hyggelig eller sarkastisk i svaret ditt- som jeg sag, tonefall er vanskelig skriftlig. Uansett, selvfølgelig skjønner jeg at du har det bra. Bloggen din formidler godt humør. Jeg føle like vel at jeg leser det samme igjen og igjen, det er ingen utvikling selv om årene går. Og dette fikk meg til å lure på hva du streber etter, hvor du ser deg selv i fremtiden. Så la meg gjenta spørsmålet mitt, hvordan ser du for deg at livet skal utvikle seg de neste årene?

    Og for å svare på ditt- jo takk, livet mitt er ganske greit. Jeg kjeder meg nå, men har store forandringer å se frem mot etter jul.

 6. Hvor er buksen fra og lenge siden du kjøpte den?

  1. Du, Ida og Marthe Borge, og Ullebø. Gjeezes.

 7. Så flott du er, Kristina! En av de peneste jeg vet om 😊

  1. kristinaandersen

   Så snill du er! Takk Siljemor <3

 8. Pernille

  Haha, jeg elsker tomatsuppe fra toro jeg også, men her kommer et supertips som kommer til å gjøre den så mye mer ‘spennende’: putt oppi en hakket chili og to fedd hvitløk, en dæsj fløte og kidneybønner!. Så så så godt!

  1. kristinaandersen

   Åh, nam! DET skal jeg prøve 😀

 9. Hvor er buksa fra ☺️?

  1. kristinaandersen

   Vero moooda 😀

 10. Litt random, I know.. men synes å huske at du skulle prøve ut Castor Oil på brynene og vippene. Har du gjort det? Hvordan effekt synes du det har hatt? 🙂 digger bloggen din btw, du er så herlig og inspirerende!!

  1. kristinaandersen

   Jaa jeg testet i cirka to måneder. Merket ingen effekt, så jeg ga opp og sluttet :/ Men jeg vet om mange andre som er sykt happy med denne oljen, så kanskje verdt å gi det et forsøk om du vil prøve? 🙂

 11. Hvorfor klarer du sjeldent svare på en litt mer voksen og proff måte når blogg er jobben din?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *