MIN FAVORITT

HASTA LAVISTA, BARCELONA!

Denne sommerkjolen er uten tvil min nye favoritt. Den er så fiin! Gøy å ha noe ingen andre har, denne var det nemlig bare en av på en superskjønn liten butikk vi fant i en sidegate her i Barcelona. Samme med skoene, så søte og sommerslige 🙂 Nå har vi nettopp vært å spist vår siste frokost her, og om få timer setter vi oss på flyet hjem mot Norge. Denne turen har gått så alt for fort, jeg følte vi nettopp kom og åtte dager ble plutselig over på et blunk. Jeg har hatt det så innmari fint sammen med bestevennen min, og er så takknemlig for nok en fin reise sammen med Ida. Heldige vi er som får se så mye av verden sammen! Nå kjenner jeg at det også skal bli litt digg å komme hjem til ordentlige rutiner, trening og sunn mat. Jeg skal ha ferie frem til torsdag, og etter det starter «blogghøsten» min for fult. Gleder meg til å være 100% tilbake her igjen etter en deilig sommerferie

16 kommentarer

 1. Så fin kjole ❤
  Jeg kjøpte lik da jeg var i Kroatia tidligere i sommer. Kjøpte i lyseblå også. 💙

 2. Sååå fin.

 3. Therese

  Så fin kjole! <3 Jeg lurer også på hvor skoene er fra?

 4. Therese

  Haha, leste nå at de også var fra Barcelona 🙂 Fine <3

 5. Du er så fin! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt skoene dine? Utrolig kule 🙂

 6. Ops, leste visst litt fort. Ser nå at det står i teksten, hehe.

 7. Hei! Jeg lurer sånn på hvor du har kjøpt den utrolig kule flamingo nøkkelringen 🙂 Ha en strålende fin dag! Klem

 8. Fin kjole, men synes kanskje den hadde passet bedre på at barn!

 9. Hvorfor blogger du ikke? Er ikke ferien din over nå?

 10. Tunafish

  Så flamingo-nøkkelknippet du har lagt ut på Snap – er det også fra Barcelona? Kjempeartig og kult 😊

 11. Altså, seriøst? Er det meningen at du skal ha fullstendig fri til den 10 og ikke oppdatere bloggen i det hele tatt til da? – vennlig hilsten taper som sjekker innom altfor ofte:p

 12. Nydelig kjole. Ta deg fri du med god samvittighet. 🙂

 13. Martine

  Nydelig kjole!

  Har sendt deg en melding på Finn.no 🙂

 14. Trodde fraværet på bloggen skyldtes noe alvorlig, men er jo tydelig gjennom insta/snap at det ikke er tilfelle. Whyy?:((

 15. Kristina, kristina! Håper alt er bra med deg og at du bare tar deg deilige feriedager❤️ Hilsen ei som savner oppdateringene dine, men som mener leserne har lite å gjøre med din ferie!

 16. Kristina

  Kan du bloggeeeee, pliiis???????

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *