CARPE DIEM

Her om dagen var vi å spiste en sen middag nede ved stranden, som virkelig må blogges om. Restauranten heter Carpe Diem, og den ligger faktisk under bakken – før du kan gå videre for å spise ute til utsikt over hele stranden. Innendørs var det en utrolig cool stemning, skikkelig mørkt og spennende – med lounges og ekstremt kule sitteplasser. Digget det! Vi ble sittende ute med en liter med verdens beste sangeria, skravlet i vei om livet og spiste to kjempegode retter. Anbefales å ta en tur hit om dere vil ha en restaurantopplevelse som er litt utenom det vanlige 🙂

WINING AND DINING

Nå har vi nettopp våknet her, og til vår store glede er det faktisk overskyet i dag. Yes! Det betyr at dagen skal brukes til det jeg har gledet meg mest til – nemlig et besøk på det fantastik fine matmarkedet som ligger i La Rambla. Det er så innmari digg! Ellers må vi få tid til litt shopping og egentlig gjøre hva enn vi har lyst til 🙂 Deilig å kunne traske rundt uten å bli gjennomsvett til en forandring, haha! Har dere det fint hjemme, godtfolk?

10 kommentarer

 1. Dit skal jeg, supert 😀 Venter på beste tapasen <3 😀

  1. kristinaandersen

   De har ikke tapas på Carpe Diem, troooor jeg! Bare vanlig middag etter hva jeg husker 🙂

 2. Deilig hjemme i Norge 🙂 fortsatt varme, solrike dager – sommeren er langt ifra over! Ankom hytta på fjellet i dag, blir her noen dager for å slappe av, ro kano, spille spill og grille digg mat. Elsker sommer!

  1. kristinaandersen

   Så herlig med en tur på hytta, Anja! Kos deg masse <3

 3. Hvorfor legger du ikke ut noen bilder av Ida?

  1. kristinaandersen

   Ida har jo vært med på bloggen på turen <3 Men bildene av seg selv på Carpe Diem likte hun ikke.

 4. Så deilig stemning da! Må ta en tur innom Carpe Diem når jeg er i Barcelona igjen 🙂 Elsker stilen!

 5. Camilla

  Så herlig😀 hvordan er lufta der? Jeg hadde sikkert blitt gjennomsvett uansett😛 begynner heldigvis bli litt friskere luft i Oslo🤗🤗

  1. kristinaandersen

   Klaaaamt.. Haha! Egentlig alt for varmt 🙂

 6. Carolina

  Åå tenkte jeg skulle tipse om det stedet, men glemte det! Bra dere tok turen 😄 Vi fikk tilbud om skuldermassasje etter maten, ved bordet 😅 Haha. En service man ikke opplever i Norge iallefall. Ser ut som dere har hatt en topp tur!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *