SHOPPING & SANGRIA

Passeig De Gràcia

Den fineste shoppinggaten i Barcelona, er etter min mening Passeig De Gràcia. Her finner du alt fra Zara og Mango, til mer lukseriøse butikker som f.eks Chanel, YSL og Céline. Noe for alle, det er så mye fint! Det var så gøy å være tilbake igjen her, men det ble litt lite tid – så vi må definitivt tilbake 🙂 Gårsdagens kveld ble litt amputert her i Barcelona, jeg har fått meg tidenes forkjølelse av aircondition her på hotellet og føler meg helt kaputt. Hoster og nyser så mye at det seriøst er flaut å være på restaurant, alle må jo tenke at jeg bærer på masse ekkel smitte. Ansiktet er helt hovent så tett jeg er, haha! Men det er bare til å gjøre det beste ut av det tenker jeg og håpe på at formen blir bedre. Så i dag skal vi være skikkelige turister, hoppe på buss og få sett litt mer av Barcelona. Sist jeg gjorde dette var sammen med familien, og det er faktisk skikkelig koselig! Gleder meg

10 kommentarer

 1. Stine Leiknes

  Åh kos dæ masse i herlige Barcelona!!!! Kan du vise innkjøp i form av video eller innlegg fra turen? 💘

  1. kristinaandersen

   Det kommer i antrekksinnlegg garantert 🙂

 2. Åh disse bildene var skikkelig fine – redigeringen er helt topp etter min smak! Men hvorfor må du (nesten) alltid stå med beina i kryss? DET er irriterende… 😛

 3. Jeg har hørt veldig mye bra om Barcelona og får bare mer og mer lyst til å reise dit 🙂 Stedet hvor man både får strandliv og shopping sies det, og det høres jo helt gull ut! Det er kjedelig å høre at du har dratt på deg en forkjølelse av airconditionet, det er såå fort gjort og alltid like nedtur.. Men jeg håper du klarer å kose deg likevel og at du har kost deg som turist i dag 🙂
  Ha en fortsatt fin ferie, søte du!

  1. kristinaandersen

   Liker Barcelona veeeldig godt. Magisk by, bare liiitt for varmt her på denne tiden :p Haha! Takk Tiril, koser oss veldig <3

 4. Christine

  Få se hva som er oppi gucci poseeeeen ! *emoji med hjerteøyne*

 5. Å gleder meg til å se hva du har shoppa. Kos dere masse.

 6. Therese

  Masse god bedring 🙂
  Kunne du ha laget et innlegg med feriegarderoben din? Vanskelig å pakke til så varmt vær så man ikke svetter seg ihjel, men holder stilen 🙂

  1. kristinaandersen

   Takk Therese, nå er jeg fin igjen! Ferien er snart over for min del, så noe innlegg om det tviler jeg på at jeg prioriterer i år. Men skjørt, topper, sommerkjoler og bikini sier seg jo nesten selv 😀 Klem!

 7. For forkjølelsen anbefaler jeg deg å gå på et hvilket som helst apotek å kjøpe frenadol forte. Ta 1-1,5 pose med varmt vann før du legger deg å du bør våkne opp mye mye bedre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *