BRUNCH & CAKE

Åh, jeg tror vi har funnet verdens diggeste frokoststed her på Barcelona. Om dere en gang er i byen, må dere love meg å legge et besøk til magiske Brunch & Cake

WHAT WE HAD FOR BREAKFAST

Avotoast with muesli and fruit.
Banana matca pancakes with nicecream, pinapple and blueberries.
Blue Acai Bowl with house made granola.
To drink: iced latte & tropical juice.

 

For et fantastisk nydelig sted!  Hvorfor har vi ikke slike coole steder hjemme? Er det noe jeg tenker på minst to ganger daglig så er det at jeg har lyst å starte opp noe liknende i Kristiansand. Hvor kult hadde ikke det vært? Det blir nok bare med drømmen, men fyttikatta – jeg har så lyst! Resten av dagen vår har vi bare kost oss på stranda, ganske så overbefolket – men veldig digg likevel. Massasje fikk jeg rigget meg til med også, i hvert fall helt frem til politiet kom og den stakkars massasjedama kastet av seg toppen i full panikk og la seg ned ved siden av meg for å se ut som strandbuddyen min. Mens Ida måtte vente ute i vannet siden solplassen hennes plutselig var opptatt. Haha! Nå ligger vi rett ut i dobbelsenga, blogger og prøver å finne ut hva vi skal i kveld. Ferielivet er helt skjønt!

13 kommentarer

 1. Takk for tips 🙂 Kan dere finne ut hvor Barcelona’s beste tapas er? 😉 Takk på forhånd 😀

  1. kristinaandersen

   Skal prøve! Fant et nyydelig sted her om dagen, men må prøve litt mer 😀

   1. Let me know, skal dit snart og husker ikke stedene jeg var sist 🙂 Enjoy 🙂

 2. Mmm dette så aldeles fantastisk ut.

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg love det var!! 😀

 3. Anniken

  Burde reise til tettstedet Badalona rett utenfor Barcelona – like fine strender, bare vanvittig mye mindre folk! Tar ikke så lang tid å komme seg dit heller

 4. Elisabeth

  Åååh, min drøm er også å kunne startet en superfresh kafé i Krs! Haha.. blir så inspirert av slike steder. Tenk så kult, freshe smoothies, digge salater, acai- bowls, generelt fargerik mat… nei altså! Du får si ifra hvis du vil gjøre drømmen til virkelighet, da hiver jeg meg definitivt med!! 😉

 5. Deilig!!!
  Hvor er det fine hårtørkle ditt fra?

  1. kristinaandersen

   Hei Anna! Det er fra Zara 🙂

 6. Veronica

  Hvor har du kjøpt det fine sjalet som du har på hodet?:)

  1. kristinaandersen

   Zara 🙂

 7. Spiste dere virkelig alt det der? Føler ofte jeg ser bloggere har «enorme» frokoster både på kafé og hotellfrokost. Er det kun for bildene sin del eller spiser dere alt? (For øvrig ikke slemt ment!)

  1. kristinaandersen

   Vi spiste alt utenom havregrøten / granolaen i midten på bildet, og ikke brødet på avotoastene. Ellers har vi ingen problem med å spise det vi tar bilde av, for å si det sånn :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *