POOLING ALL DAY

POOL DAY

Hei fra deilige Barcelona! Herregud som vi koser oss, men fyttikatta så varmt det er her! På dagene er det seriøst fysisk umulig å gjøre noe som helst annet enn å ligge langflat ut på en solseng med vann i umiddlebar nærhet. Altså, vi renner bort av svette! Men det er absolutt ikke noe å klage på, spesielt siden hotellet har en så fin rooftop med svømmebasseng og digge solsenger vi koser oss på – med uteservering og alt vi trenger for å nyte dagen. Helt fantastisk!


PINA COLADA BABY

Denne hetebølgen her nede passet jo perfekt med taxistreiken her i Barca i går, hehe. Jeg og Ida skulle avgårde for å spise middag, og siden det var ganske langt unna – bestemte vi oss for å ta taxi. Problemet var bare at det ikke var en eneste taxi å se, så vi vandret gjennomvåte av svette gjennom gatene og var helt i desperasjon. Spanjolene her suger jo i engelsk, så det var ikke mye hjelp å få – helt frem til noen brukte google transelate for å forklare oss at det var streik. What a bummer! Så da endte vi opp med å traske over 16 000 skritt for å omsider komme oss frem til tapasrestauranten vi hadde gledet oss så til å besøke. Og jo, det er langt i denne heten skal jeg love deg! Trodde jeg skulle krepere de siste kilometerne, men var så sulten at overlevelsesinstinkt kicket inn. Tapasen stod heldigvis til forventningene, spansk tapas er det beste! Og hjem igjen? Vel, da leide vi sykkeltaxi som muligens er den dyreste «taxi» turen jeg har hatt i hele mitt liv….. Lurte oss trill rundt han sjåføren, si!
I kveld krysser jeg alt jeg har for at streiken er over, for vi skal avgårde på shopping i Passeig De Gràcia og La Rambla. Gleeeder meg! Håper alt står fint til med dere hjemme

Dette innlegget ble lagt inn i Ferier. Bokmerk link.

23 kommentarer på “POOLING ALL DAY

  • kristinaandersen skriver:

   Absolutt! Rommene er i typisk spania-stil, men rooftopen gjør opp for alt annet.. Hehe! Veldig fint her 🙂

 1. Anja skriver:

  Virket utrolig deilig der dere bor. Lite som slår tapas! Kos deg masse. God shopping og så håper jeg streiken er ferdig. Klem fra meg til deg, hilsen Anja som koser seg i Montenegro!

 2. Marte skriver:

  Hei Kristina, du jeg lurte bare på om hair luxerious faktisk funker? Og om det er billig den første gangen men dyrere etter hvert? Og er det bare vitaminer det inneholder eller er det kunstige tilsetningsstoffer? Og hvis man kjøper en pakke, er det slik at man binder seg og annonserer på pillene?

 3. kristina skriver:

  Anbefaler dere å spise på:
  -Torre de alta´mar (michelin stjerne – 360 utsikt over hele byen, bestill bort i 20 tiden så får dere se solnedgangen, magisk!)
  -exalet de montjuic
  -miramar restaurant & garden club
  -Arola på hotel Arts (nydelig tapas og magisk beach view)
  -salt og paz vela – begge på hotel W
  Ellers er
  -tibidabo (6 platå med karuseller, skikkelig koselig fornøyelsespark)
  -parc de la ciutadella
  -teleferico de montjuic og
  -teleferic del port også verdt å oppleve! 🙂
  kos dere og nyt herlige barca!
  Det er også høvelig å laste ned taxiappen, så får du taxi dit du er!
  Vil forresten tipse deg om en ny serie på netflix, friends from college – morsom og søt med litt drama. slukte alle episodene på to dager, eheh 😉

 4. Camilla skriver:

  Uber er en helt genial og billig måte å komme seg rundt på 😀 Var også skeptisk i begynnelsen, men det fungerer fett! Mye bedre enn å haike.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *